//Gratis stream sites voor films en series
gratis stream sites

Opzoek naar gratis stream sites voor films en series?

Gratis stream sites, deze sites zijn al een tijdje mateloos populair. De grootste betaalde streamingdienst is Netflix en toen deze aan populariteit won dachten mensen; dit kan ook onbetaald.

De eerste echte gratis stream site die ontstond en populair werd was Popcorn Time. Door middel van het installeren van de Popcorn Time applicatie op de computer kon je gebruik maken een heel groot aanbod met films en series. Door deze grote populariteit en het feit dat er niets betaald wordt voor de films en series, kwamen auteursrechtenorganisaties en filmmaatschappijen al snel in actie. Hierdoor begon Popcorn Time een beetje te kwakkelen. Een kans voor andere stream sites om in het gat te duiken.

Gratis stream sites: probeer eens Stremio

De gratis stream site die hier vooral voordeel uit wist te halen was Stremio. Deze dienst bestaat al sinds 2012, maar altijd in de schaduw van die andere gratis streaming site; Popcorn Time. Nu is het hun beurt. Om gratis te streamen ga je naar hun site en download je de applicatie, net zoals bij Popcorn Time. Je kunt wanneer je Stremio opent kiezen om een account aan te maken maar je kunt ook gratis streamen met behulp van een gast account. Handig als je liever anoniem blijft. Wanneer je de interface van Stremio ziet, zie je een aantrekkelijke gebruikersomgeving, met fijne kleuren. De interface(zie afbeelding) werkt goed en er zijn vele films en series, ongeveer hetzelfde aanbod als bij Popcorn Time. Ook zijn er talloze ondertitels beschikbaar en vele internationale tv kanalen.
De films en series op stremio werken perfect, al moet je wel eerst even een plug-in installeren om er gebruik van te kunnen maken. Je kunt net zoals bij Popcorn Time dus een ondertitel toevoegen aan de stream. Deze applicatie kun je casten op de tv met behulp van een Chromecast. Onbetaald streamen blijft op deze manier ongekend populair. Komt de ene gratis stream site in de problemen, dan staan er verschillende andere gratis stream sites klaar om het ontstane gat te vullen. En of streamen illegaal is? Lees hier meer.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.