//Combideals van Vodafone/Ziggo

Ontdek de interessante combideals van Vodafone/Ziggo

Op 15 februari 2016 maakte de Britse provider Vodafone bekend dat ze een zogenaamde merger aan zou gaan van haar Nederlandse tak met Liberty Global, de eigenaar van de provider Ziggo. De deal werd uiteindelijk afgerond op 31 december van dat jaar. Op zich heeft deze deal voor de consument eigenlijk niet zoveel verandering met zich meegebracht. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat je hier je voordeel mee kan doen. Hoe dan? Zeer eenvoudig. Het is namelijk zo dat er verschillende combideals worden aangeboden voor klanten van zowel Vodafone als Ziggo. Ben jij ook wel geïnteresseerd in deze combideals en dan vooral in hoe je daar nu precies je voordeel mee kan doen? Lees dan vooral snel verder, want op deze pagina kom je er alles over te weten. 

Welke Vodafone/Ziggo combideals bestaan er allemaal?

Zou je graag klant willen worden van Vodafone? Beschik je daarbij thuis al over een abonnement op één of meerdere diensten van Ziggo? Of ben je juist al klant van Ziggo en wil je graag een nieuw abonnement van Vodafone? Dan kan je rekenen op verschillende mooie voordelen. Het spreekt voor zich dat deze voordelen kunnen veranderen. Op dit moment zijn de voordelen: 

  1. Tot 5 euro maandelijkse korting op specifieke pakketten;
  2. Non-stop dubbele data; 
  3. Een extra TV-pakket aan de hand van jouw keuze;
  4. Je bent verzekerd van een veilig online pakket; 

Om aanspraak te kunnen maken op één of meerdere van deze voordelen zal je kunnen vaststellen dat je dus klant dient te worden bij allebei de providers. Voor je diensten thuis kan je dan een beroep doen op Ziggo terwijl je voor je mobiele diensten terecht kan bij Vodafone. Het spreekt voor zich dat je er wel voor moet zorgen dat je kiest voor diensten die perfect tegemoet weten te komen aan jouw verwachtingen. Het ruime en diverse aanbod dat voor handen is moet er in principe voor zorgen dat dit geen enkel probleem hoeft te vormen. 

Ben je geen klant van Ziggo of Vodafone maar van KPN of Telfort? Lees dan eens het artikel over Overstappen van KPN naar Ziggo. Wellicht kan dit je flink wat geld besparen zonder in te leven op de kwaliteit!

Voor welke termijn ga je de diensten afsluiten? 

Op het moment dat je gebruik wil kunnen maken van een combideal dien je er in eerste instantie voor te kiezen om een bepaalde looptijd aan te geven. Op dit vlak is het mogelijk om een keuze te maken uit twee verschillende looptijden, namelijk:

  • Een looptijd van 1 jaar; 
  • Een looptijd van 2 jaar; 

Bovenstaande keuze is belangrijk, want ze is mee bepalend voor de hoogte van de maandelijkse kosten die je zal moeten betalen. Kies je voor een overeenkomst met een looptijd van 2 jaar? Dan spreekt het voor zich dat de kosten altijd lager zullen uitvallen. 

Dubbele data combideal 

Heb jij het gevoel dat je vaak tegen de limieten van je datapakket aan zit te duwen? Of is het jou misschien al vaker voorgekomen dat je omwille van deze reden met extra kosten werd geconfronteerd? In beide gevallen kan het zeker interessant zijn om een Vodafone/Ziggo combideal te proberen benutten. Op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat je in één klap over dubbele data komt te beschikken. Zo kan je altijd blijven kijken naar video’s, ook wanneer je daarvoor vaak gebruik maakt van je telefoon wanneer je onderweg bent. 

Voeg een extra TV-pakket naar keuze toe aan je abonnement 

Ben jij iemand die het geweldig fijn vindt om lekker te genieten van iets moois op de televisie? Dan kan je met een Vodafone/Ziggo combideal genieten van een extra TV pakket naar keuze. Zo kan je kiezen voor de volgende pakketten: 

  • Ziggo Sport Totaal;
  • Ziggo Movies & Series XL; 
  • Ziggo Kids; 

Let wel, op dit extra TV pakket kan je uitsluitend aanspraak maken in combinatie met interactieve digitale televisie van Ziggo. Het is overigens mogelijk dat er ook aan de andere combideals bepaalde (extra) voorwaarden zijn verbonden. Hier dien je natuurlijk wel altijd rekening mee te houden wanneer je niet voor vervelende verrassingen wil komen te staan.

Wat is het Veilig Online Pakket? 

Tot slot is er nog het Veilig Online Pakket dat vaak wordt betrokken bij de Vodafone/Ziggo combideals. Het betreft hier een pakket waarmee het mogelijk is om tot 20 verschillende apparaten te beveiligen. Het gaat hierbij dan niet alleen om smartphones en tablets, maar ook om laptops en desktops. In principe kost dit pakket (op moment van schrijven) 6,95 euro per maand. Kan je echter één van de verschillende combideals benutten? Dan is het zo dat je deze helemaal gratis krijgt. Zo doe je natuurlijk alleen maar nog meer voordeel terwijl je ook nog eens kan genieten van een uitstekende veiligheid. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, de Vodafone/Ziggo combideals zijn altijd meer dan de moeite waard.

Meer informatie over de deal tussen Ziggo en Vodafone?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.