//Ziggo Mediabox Next los kopen
Ziggo Mediabox Next Mediaboxkopen.nl

Ziggo Mediabox Next los kopen

Wil je graag een (extra) Ziggo Mediabox Next kopen? In dit artikel lees je de mogelijkheden.

Wat is een Ziggo Mediabox Next?

De Ziggo Mediabox Next is de meest recente mediabox van Ziggo. Je krijgt ‘m gratis indien je een Max of Giga abonnement afsluit bij Ziggo. Met de Mediabox Next kun je genieten van televisie op 4K kwaliteit. Je kunt met de box gemakkelijk meerdere programma’s tegelijk opnemen en later terugkijken. Ook uitzending gemist is geen probleem.

Verder heeft de mediabox de mogelijkheid om allerlei apps te installeren. Denk hierbij aan apps als Netflix en Videoland, maar ook bijvoorbeeld Buienradar en de nieuws app van NU.nl.

De Mediabox Next heeft enkele interessante features, zoals het besturen van de box met spraak (voice-control) en de mogelijkheid om met meerdere apparaten tegelijk TV te kijken.

Een losse Mediabox Next kopen

De situatie is voor iedereen anders, waarom wil je een Mediabox Next kopen?

– Ik wil een tweede mediabox next voor een tweede tv.

Dit is mogelijk! Je kunt bij Ziggo een 2e Mediabox krijgen. Dit kost je € 4,13 per maand zolang als je abonnement loopt. Je kunt de Mediabox installeren net zoals de eerste. Dit brengt leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld die film op de bank pauzeren en dan vanuit bed het laatste uurtje afkijken op de tv in de slaapkamer. De Mediaboxen Next werken naadloos met elkaar. Meer informatie & Bestellen.

– Ik heb een Ziggo start of complete abonnement met de Mediabox Horizon (XL)

Helaas heb je bij je huidige abonnement geen Ziggo Mediabox Next ontvangen. Om de Ziggo Mediabox Next te krijgen zul je eerst moeten upgraden naar nieuwe Complete of Max. Het verschil tussen deze abonnementen is de internet snelheid. Complete is voldoende om met meerdere schermen in 4K naar films en TV te kijken. Indien je thuis met meerdere mensen bent, waar veel gebruik wordt gemaakt van het internet kan het Max abonnement een uitkomst bieden met maar liefst 600Mbit/s download. Dat komt neer op zo’n 75MB per seconde! Klik hier voor meer informatie.

– Ik ben geen klant van Ziggo, maar wil wel gebruik maken van de Mediabox Next

Het is helaas niet mogelijk om een Mediabox Next te kopen van Ziggo om daarna te gebruiken met een andere aanbieder. Je zult óf gebruik moeten maken van een mediabox met vergelijkbare specs (Kijk bijvoorbeeld eens naar De beste mediaspeler 2021). Óf een abonnement moeten afsluiten bij Ziggo. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

4 Reacties

 • Beste Matthijs, als ik in de vrije markt een mediabox next koop en een pakket complete aanschaf bij Ziggo; gaat dat dan werken? Groet, Cees

  Cees Melis 16.12.2020
  • Beste Cees, daar heb ik helaas geen antwoord op. Ik ben bang van niet. Mocht je ‘t gaan proberen horen we graag of het wel of niet gelukt is!

   Matthijs 17.12.2020
 • Noop, gaat niet. De next boxen hebben identieke code die op naam houder en adres staan. Op ander adres of naam houder werkt de box niet.
  Heb het geprobeerd, ook nog Ziggo gebeld maar gaat niet. Ivm met handel op marktplaats met de boxen tegen te gaan.

  John V 17.12.2020
  • Erg jammer. Bedankt voor het uitzoeken en je reactie in elk geval!

   Matthijs 24.12.2020

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.