Audio & beeld
//Ziggo Mediabox Next los kopen

Ziggo Mediabox Next los kopen

Wil je graag een (extra) Ziggo Mediabox Next kopen? In dit artikel lees je de mogelijkheden.

Wat is een Ziggo Mediabox Next?

De Ziggo Mediabox Next is de meest recente mediabox van Ziggo. Je krijgt ‘m gratis indien je een Max of Giga abonnement afsluit bij Ziggo. Met de Mediabox Next kun je genieten van televisie op 4K kwaliteit. Je kunt met de box gemakkelijk meerdere programma’s tegelijk opnemen en later terugkijken. Ook uitzending gemist is geen probleem.

Verder heeft de mediabox de mogelijkheid om allerlei apps te installeren. Denk hierbij aan apps als Netflix en Videoland, maar ook bijvoorbeeld Buienradar en de nieuws app van NU.nl.

De Mediabox Next heeft enkele interessante features, zoals het besturen van de box met spraak (voice-control) en de mogelijkheid om met meerdere apparaten tegelijk TV te kijken.

Een losse Mediabox Next kopen

De situatie is voor iedereen anders, waarom wil je een Mediabox Next kopen?

– Ik wil een tweede mediabox next voor een tweede tv.

Dit is mogelijk! Je kunt bij Ziggo een 2e Mediabox krijgen. Dit kost je € 4,31 per maand zolang als je abonnement loopt. Je kunt de Mediabox installeren net zoals de eerste. Dit brengt leuke mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld die film op de bank pauzeren en dan vanuit bed het laatste uurtje afkijken op de tv in de slaapkamer. De Mediaboxen Next werken naadloos met elkaar. Meer informatie & Bestellen.

– Ik heb een Ziggo start of complete abonnement met de Mediabox Horizon

Helaas kun je geen losse Ziggo Mediabox Next bestellen bij je huidige abonnement. Om de Ziggo Mediabox Next te krijgen zul je eerst moeten upgraden naar het Max of Giga abonnement. Het verschil tussen deze abonnementen is de internet snelheid. Max is voldoende om met meerdere schermen in 4K naar films en TV te kijken. Indien je thuis met meerdere mensen bent, waar veel gebruik wordt gemaakt van het internet kan het Giga abonnement een uitkomst bieden met maar liefst 1000Mbit/s download. Dat komt neer op zo’n 125MB per seconde! Klik hier voor meer informatie & bestellen.

– Ik ben geen klant van Ziggo, maar wil wel gebruik maken van de Mediabox Next

Het is helaas niet mogelijk om een Mediabox Next te kopen van Ziggo om daarna te gebruiken met een andere aanbieder. Je zult óf gebruik moeten maken van een mediabox met vergelijkbare specs (Kijk bijvoorbeeld eens naar De beste mediaspeler 2020). Óf een max/giga abonnement moeten afsluiten bij Ziggo. Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.