//Kodi kastje kopen? De beste keuze van dit moment!
kodi kastje

Een kodi kastje kopen? Wil jij ook graag een kodi kastje kopen om lekker onbeperkt gratis films en series te kijken? Maar wat is het nu precies?

Wat is een kodi kastje?

Kodi is een open source mediaspeler programma, open source betekend eigenlijk met een open broncode dus gemaakt om te delen. Iedereen kan er gratis gebruik van maken. Kodi opereert een beetje in een grijs gebied aangezien er veel mogelijk is. Hierdoor zijn er ook regelmatige illegale add-ons beschikbaar, waar je onder andere gratis van diensten gebruik kan maken waarvoor je normaal zou moeten betalen. Een kodi kastje is niet meer dan een mediaspeler met deze software.

Wat kan ik met een Kodi kastje?

Er is veel mogelijk met een Kodi kastje zo is er op google veel te vinden over hoe je bepaalde illegale content kan streamen. Installeer bijv. een add-on als Exodus en je kijkt onbeperkt alle nieuwe series & films. Of SportDevil voor alle sport:) Echter is er een veel grotere mogelijkheid aan legale add-ons en kan je meer dan 350 standaard add-ons zo installeren. Denk aan uitzending gemist, Youtube of Covenant voor Game of Thrones. Een afstandsbediening is niet eens nodig, er is afstandsbediening app beschikbaar. Plug & Play.

Kodi Music

Met een mediaspeler met kodi in je netwerk krijg je gedeelde mappen, waardoor het eenvoudig is om content vanaf je PC of Mac af te spelen via je tv. Het is heel simpel gewoon bestanden in de mappen slepen waaronder films, muziek of afbeeldingen. Kodi heeft ook de wereld aan muziek online en eenvoudige add-ons gratis beschikbaar zoals Soundcloud. Er is dus veel mogelijk met een Kodi kastje, wel moet je een klein beetje handig zijn met apparatuur wil je een goede ervaring hebben. Ook zijn lang niet alle gratis streams even stabiel. Maar goed het kost dan ook niks. Kodi testen?? Intalleer kodi gewoon op je computer:)

Koop nu:

Lipa M8S Pro L

Lipa M8S Pro L

66,99

Over Lipa M8S:

Al eens gehoord van Lipa? Een super snelle mediaspeler met een werkgeheugen van 3GB  en een opslag van 32 GB, vergelijkbaar met de NVIDIA shield. Deze mediaspeler beschikt over een Andriod besturingssysteem.

  • 2.0 GHz octacore processor
  • Dolby 5.1
  • Ethernet RJ45
  • 2018 model

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.