//Kodi kopen
kodi kopen

Kodi kopen

Wat is kodi nu eigenlijk? Wil jij ook kodi kopen? Dit is niet nodig, kodi is gratis te gebruiken.
Kodi is een programma waarmee je muziek-en videobestanden kunt afspelen en is de basis een mediaspeler.
Kodi is heel erg uitgebreid en heeft veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld een Windows Media Player waarmee je Kodi kunt vergelijken. Er is één belangrijk verschil waardoor er een wereld open gaat. Kodi heeft de mogelijkheid om add-ons te installeren. Dit zijn kleine apps die beschikbaar zijn vanuit de ‘open source’ software van Kodi. Met deze gratis add-ons kunnen films, series en sport van over de hele wereld worden bekeken.

Kodi add-on gratis

Voor het kijken en streamen van films, video’s en tv-series is Kodi ideaal! Het bijzondere van Kodi is dat je deze speler ook kunt voorzien van zogenaamde add-ons toevoegingen die via een internetverbinding lopen. Het zijn websites met muziek, video en live kanalen. Door de url in te voeren kan je de content bekijken zo koppelen aan jouw Kodi. Kodi is gratis! En voor een groot aantal platformen zoals Windows, Mac, Linux, Android, gejailbreakte iOS-versies en de Raspberry Pi te downloaden. Door diverse enthousiaste programmeurs worden deze add-ons geheel gratis en vrijwillig gemaakt en worden up-to-date gehouden of vernieuwd.

Voorbeelden van Kodi kopen

Add-ons: Uitzending Gemist en RTL XL. Via deze add-ons zijn de websites van UitzendingGemist.nl en RTL XL aan Kodi gekoppeld, zodat je binnen Kodi je gemiste programma’s kunt kijken. Zo zijn er nog veel meer add-ons die Kodi kan koppelen met legaal via het internet toegankelijke video en muziek, zoals YouTube, Dumpert, muziekdiensten als Qobuz, Deezer en nog veel meer!
Wanneer je op zoek bent naar een Kodi add-on let er dan wel op dat je van te voren checkt of dat de add-on nog werkt/online is. Als de add-on offline is dan kan je namelijk niet de Kodi-add-on installeren.

Kodi kopen en installeren

Wanneer je Kodi op je eigen systeem gaat installeren, dan kun je nog niets kijken of beluisteren omdat alles nog leeg is op een paar standaard mogelijkheden na. Installeer eerst het programma op je pc, voordat je leuke add-ons aan Kodi toevoegt. Zoals in de meeste mediaplayers kun je je eigen muziek of video’s toevoegen. Om de freeware gratis te downloaden moet je surfen naar www.kodi.tv . Er zijn versies voor alle gangbare besturingssystemen beschikbaar, zoals Windows, Linux, OS X en zelfs Raspberry Pi. Geef tijdens de installatie aan dat je alle componenten wilt toevoegen en rond de wizard af. Standaard is Kodi Engelstalig. Navigeer naar System/Settings/ Appearance/International en kies achter Language voor Dutch. Succes!

1 Reactie

  • Top. Bedankt voor de moeite

    Rachid 09.05.2018

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.