//De Amazon Fire TV stick kopen in Nederland?
amazon fire tv stick

De Amazon Fire TV stick kopen in Nederland? De Amazon fire tv stick is niet de eerste tv stick of chromecast waar je aan denken. Maar hé amazon? Een media e-commerence bedrijf met een omzet van plus minus 150 miljard dollar. Amazon weet waar ze mee bezig zijn en weet vooral goed de wensen van de gebruikers te achterhalen. Deze amazon fire tv stick doet alles wat je nodig hebt, het is vergelijkbaar met de Google Chrome cast.

De Amazon fire tv stick met spraak ondersteuning

Het is absoluut mogelijk om de amazon fire tv stick met spraakondersteuning te krijgen, echter betreft dit nog wel Engelse Alexa spraakbediening. Amazon fire tv stick brengt een basic edition zonder Alexa-ondersteuning uit in vele landen, ook Nederland alleen wordt hier volledige werking niet gegarandeerd. Deze basic versie is trouwen duurder dan de variant met spraakassistentie, wat overigens wel een beetje vreemd is. De stick wordt geleverd met een bluetooth afstandsbediening  en is te bestellen bij onder andere amazone zelf. Maar ook wordt er een amazone fire tv stick met alexa spraakbediening(wel Engelstalig) aangeboden via een Nederlandse partij. Zoals het lijkt wordt er geen 4K ondersteund. Wat specificaties:

Videoresoluties: 1920 x 1080 Pixels
Ondersteunde video-modi: 1080p.
Intern geheugen: 8192 MB,
Flash memory: 1024 MB.
Netwerkstandaard: IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n

Inhoud verpakking:
Fire TV Stick
Alexa spraakbediening
USB voedingskabel
HDMI verloopstekker
2x AAA batterijen

Wat kan je er mee?

Het is dus vergelijkbaar met een chromecast van onder andere google of Apple TV. Maar wellicht ben jij meer Amazone fan! Maak van je tv een smart TV, gemakkelijk toegang tot Netflix. Extra apps zoals Prime Video, maar ook vele standaard apps zijn te downloaden uit een store. Denk hierbij aan facebook, youtube of firefox. Browsen op het internet behoort dus tot de mogelijkheden. Het is plug & play. De stick heeft een quad-core processor wat gaming en streaming smooth maakt.

2 Reacties

  • GI_OEDE MORGEN IK BEN GEINTRESEERD IN DE AMAZONE FIRE STICK HEB AL EEN TV BOX HEEL TE VREDEN OVER EN HEB TE FIRE STICK GOED BEKEKEN EN BESTUDEERD OP ANDERE SITES HOEVEEL IS DE PRYS VAN DIT TOESTELIK HEB HET BEKEKEN OP DE SITE IN AMERICA MAAR VOOR HET HIER TE KRYGEN BEETJE BEETJE WERK LAAT MY IETS WETEN

    louis 31.01.2019

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.