//De nieuwe Google Chromecast Ultra binnenkort verkrijgbaar
De nieuwe Google Chromecast

Update: De Chromecast Ultra HD is inmiddels uitgekomen. Bestel ‘m hier.

Google komt met een nieuwe verbeterde Chromecast. Eigenlijk is het de derde uit de serie, en gaat Google Chromecast Ultra heten. Zoals we dat eigenlijk van Apple gewent zijn heeft ook Google een jaarlijks media-event hier waar alle door Google ontwikkelde nieuwste technologieën worden getoond. Hier werd afgelopen week een verrassend nieuw exemplaar getoond die nog beter en sneller moet zijn dan de voorafgaande modellen. Het is echter afwegen wat je precies nodig hebt, want soms zijn de nieuwste functie voor jou niet zo van belang. De Ultra variant wordt namelijk een keer zo duur en zal 79,- euro gaan kosten. Verschijningsdatum 8 november 2016.

Wat kunnen we verwachten van de nieuwste Google Chromecast:

Naast een hogere resolutie, weliswaar ondersteuning voor 4K is HDR toegevoegd. HDR staat voor High Dynamic Range en zorgt voor nog beter verschil in donker en lichte beelden. Video’s worden daarnaast bijna 2x zo snel geladen, uiteraard weer voorzien van wifi, maar de makers hebben ook een adapter mee geleverd waarmee je de nieuwe Google Chromecast kan aansluiten op een netwerkkabel. Dat betekend dat je lekker snel 4K films kan streamen van bijv. Netflix of Youtube. Bedenk wel dat jouw tv geschikt moet zijn voor 4K.

Het product is voorzien van een nieuw logo de G, deze is ook terug te zien op andere nieuwe apparaten van Google.

De nieuwe Google Chromecast wordt toegevoegd. De huidige exemplaren blijven dus gewoon bestaan.

Over Google Chromecast Ultra:

Eenvoudiger dan ooit, maak van je TV een smart TV. Met de vele apps op jouw telefoon of tablet cast je direct content naar je TV scherm. Denk eens aan de TV in je slaapkamer? Voor een klein bedrag kijk je heerlijk Netflex vanuit bed. Reis foto’s laten zien aan de hele familie op groot scherm is zo gepiept. Met de netwerkadapter sluit je de Chromecast Ultra makkelijk aan op een netwerkkabel. Dankzij 5 GHz wifi stream je video’s tot 4K resolutie naar je tv. Momenteel is er ook de chromecast 3 het standaard model, check de specificaties goed in veel gevallen voldoet deze prima voor vele thuisgebruikers.

  • 16GB
  • Micro-sd
  • 1,4 GHz – Realtek RTD 1295
  • Geen goedkope mediaspeler

Google Chromecast Ultra

€ 79,99

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.