/De nieuwe Ziggo mediabox next

Mediabox next de toekomst? In 4K en jij bepaald volledig wat je wilt zien! Lees verder..

Op zoek naar meer informatie over de mediabox Next?

Ziggo Mediabox Next Mediaboxkopen.nl

Door de jaren heen is het kijken naar televisie compleet veranderd. Tot een x jaar terug bleven mensen echt nog thuis om naar een bepaald programma te kijken. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om op een later tijdstip naar bijvoorbeeld GTST of Studio Sport te kijken. Nee, dit was maar op één tijdstip te zien. Nadien werden wel herhalingen uitgezonden, maar dat was toch minder leuk.
Door de verschillende ontwikkelingen is dit echter compleet veranderd. Die ontwikkelingen hebben met name te maken met het internet. Het internet heeft een ongelooflijke invloed op onze gehele maatschappij gehad. De meeste communicatie loopt hedendaags zelfs via het internet. Dankzij het internet is dus ook de gehele wereld van televisie kijken veranderd.
Daarnaast spelen ook de zogeheten mediaspelers een grote rol. Dit artikel gaat over deze mediaspelers en dan met name over de nieuwe media Speler van Ziggo. Dit welbekende Nederlandse bedrijf is namelijk met een nieuwe variant gekomen: de Ziggo Mediabox Next. Deze mediabox biedt weer unieke voordelen en de verwachting is dat deze bijzonder populair gaat worden.

Wat is een mediaspeler?

Met een mediaspeler is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip naar het gewenste programma te kijken. Zo is het mogelijk om programma’s terug te kijken, om programma’s vooruit te kijken en om programma’s te pauzeren. Ook is het dankzij een mediaspeler mogelijk om een Netflix film op je televisie te streamen.
Met een mediaspeler is het televisie kijken dus niet meer zoals je gewend bent. Nee, je hebt nu de volledige regie over je televisie. Dit maakt het leven nóg leuker.
Ziggo Mediabox
Door de jaren heen heeft Ziggo meerdere mediaspelers op de markt gebracht. De nieuwste variant is de Ziggo Mediabox Next. Deze mediaspeler is momenteel nog niet verkrijgbaar; slechts een aantal testers hebben de beschikking over deze mediaspeler. De verhalen die doorgesijpeld zijn, zijn echter louter positief. Deze nieuwe mediaspeler doet de oude mediaspelers vergeten en laat jou nog meer genieten.

Alle mogelijkheden van de Ziggo Mediabox Next

Met Ziggo wordt tv-kijken een stuk persoonlijker, slimmer én makkelijker. Geniet van al je kijkplezier bij elkaar. En kijk op elk scherm, waar en wanneer je wilt. Praten met je Mediabox Next? Dat doe je met één afstandsbediening.

1. Spraakbesturing

Met de Ziggo Mediabox Next kun je met de afstandsbediening de mediabox aansturen. Door op de microfoon knop van je afstandsbediening te drukken kun je commando’s uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn “Open netflix” of “RTL4”. Je kunt zelfs de TV op pauze zetten door simpelweg “Pauze” te zeggen.

2. Tv op elk scherm

Met Ziggo Go kun je op meerdere schermen tegelijk TV kijken. Je kunt bijvoorbeeld op reis in de trein vanaf je mobiele telefoon verder kijken naar de serie waar je avond daarvoor aan begonnen was. Als je de dienst movies & series afsluit bij Ziggo kun je tevens thuis vast enkele afleveringen downloaden, zodat je onderweg niet je mobiele data hoeft te gebruiken.

3. Tv apps

Op de Mediabox Next heb je toegang tot allerlei apps. Bekenden als Youtube, Netflix en Videoland zijn beschikbaar om films en series te kijken, maar er zijn ook veel andere apps beschikbaar zoals Buienradar, NU.nl Autoweek. Je vindt ze onder Menu > TV apps. Netflix en Videoland zijn ook te starten via kanaal 150 en 151.

4. 4K Kwaliteit

Met de Mediabox Next kijk je via Ziggo naar al je programma’s in 4K kwaliteit. Haarscherp beeld alsof je in Studio bij de opnames zit. Combineer dit met 5.1 geluid voor de complete ervaring.

Ziggo mediabox next – Bestel ‘m nu!

Bij deze abonnementen ontvang je gratis de Mediabox Next. Daarmee wordt tv-kijken nog persoonlijker, slimmer én makkelijker. Thuis en onderweg, op elk scherm.

Ziggo mediabox next – Bestel ‘m nu!

Bij deze abonnementen ontvang je gratis de Mediabox Next. Daarmee wordt tv-kijken nog persoonlijker, slimmer én makkelijker. Thuis en onderweg, op elk scherm.

Internet & TV Max

 500 Mbit/s internetsnelheid

 Mediabox Next (4K)

 Movies & Series XL

 Vast bellen

Alles-in-1 Max

 500 Mbit/s internetsnelheid

 Mediabox Next (4K)

 Movies & Series XL

 Vast bellen

Internet & TV Giga

 1000 Mbit/s internetsnelheid

 Mediabox Next (4K)

 Movies & Series XL

 Vast bellen

Alles-in-1 Giga

 1000 Mbit/s internetsnelheid

 Mediabox Next (4K)

 Movies & Series XL

 Vast bellen