Audio & beeld
/Horizon Mediabox

Mediaboxen, het nieuwe tv kijken

Het tijdperk van analoge televisie kijken via de coaxkabel is afgelopen. De zogenaamde alles-in-1 pakketten waarbij televisie digitaal wordt doorgegeven over de glasvezel kabel worden steeds populairder. Niet gek als u bedenkt dat de mogelijkheden met mediaboxen enorm uitgebreid zijn. Een aantal “features” van deze mediaboxen nemen wij graag even met u door, wat kunt u allemaal met zo’n box?

Pauzeren en terugspoelen

Een functie die tegenwoordig erg gewaardeerd wordt is pauzeren. Het komt vaak voor dat u tijdens een uitzending even naar het toilet moet of dat de telefoon gaat, een programma op pauze kunnen zetten is dan een must. Gelukkig is dat tegenwoordig mogelijk, met de mediaboxen van Ziggo zet u elke uitzending op pauze! Daarnaast kunt u zelfs terugspoelen. Heeft u iets gezien in de uitzending en wilt u even “terug” om het nogmaals te bekijken, met één druk op de afstandsbediening spoelt u het beeld terug. Reclame’s doorspoelen is tegenwoord niet meer mogelijk. U moet hier vaak doorheen.

mediaboxen

Programma’s opnemen?

Is dat alles, dat is nog lang niet alles! U kunt namelijk ook gebruik maken van de verschillende opname mogelijkheden die een mediabox biedt. Er kunnen maar liefst 4 uitzendingen tegelijkertijd opgenomen worden. Nederland 1, 2, 3 en RTL 4 tegelijkertijd opnemen? Geen enkel probleem met de mediabox van Ziggo. Deze functie is vooral erg handig als u van opnemen houdt en u heeft meerdere gezinsleden met verschillende programma interesses. De mediabox next kan zelfs een onbeperkt aantal kanalen opnemen tot 400 uur. Echter is deze mediabox nog niet beschikbaar.

Mediaboxen zorgen voor kwaliteit

Zenders in hoge kwaliteit ontvangen? Met een mediabox is dat geen probleem. Zenders zijn in HD kwaliteit te bekijken. Vooral tijdens het bekijken van een film is het erg prettig als het beeld van hoge kwaliteit is, zo kunt u optimaal genieten van een spannende of romantische film. Ook de elektronische programmagids is reuzehandig. Zo hoeft u nooit uw favoriete programma’s te missen! U kunt eenvoudig het overzicht per zender op te vragen, zo ziet u direct welke programma’s er op Nederland 1, RTL 5 of SBS 6 te zien zijn. Activeer herinnering om automatisch over te schakelen.

Overstappen naar de Ziggo Mediabox

Kijk eens op de website van Ziggo: internet – TV pakketten overzicht. U ontvangt er één in bruikleen gratis thuis bij een TV abonnement van Ziggo. Absoluut een aanrader! Wilt u een eigen mediabox kopen en genieten van alle voordelen die een mediabox kent? Wacht dan niet langer en kijk snel naar de verschillende mogelijkheden, zo kunt u op een prettige manier televisie kijken!

Wat krijg je allemaal?

  • Gratis mediabox
  • Gratis Ziggo sport
  • Online TV kijken via de app of website ziggo.tv
  • Meer dan 80 zenders waarvan 36 in HD
  • Overal digitale tv door het hele huis
  • On demand, Ziggo Replay, gratis fils en series
  • Opnemen/ Pauzeren

Wat is een mediabox nog meer? Veel meer, de mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid. Zo kunt u met een mediabox ook gebruik maken van Ziggo On Demand bijvoorbeeld. Met deze service kunt u programma’s terugkijken, wanneer u ook maar wilt. Uw favoriete uitzending van vanmorgen terugkijken? Geen probleem met de mediabox van Ziggo! Al overtuigd? Je kan alles in 1 zelf samenstellen of kijk eens rustig tussen de pakketten van Ziggo.

Hoge kwaliteit

Het analoge signaal heeft inmiddels plaatsgemaakt voor HD signaal. De mediabox biedt HD ondersteuning, u kunt met deze box dan ook zenders in HD kwaliteit op de televisie bekijken. Deze kwaliteit is een wereld van verschil in vergelijking tot analoog signaal.

Elektronische programmagids

Met de mediabox van Ziggo heeft u altijd toegang tot een elektronische programmagids. U kunt snel zien wanneer uw favoriete programma op televisie is en op welke zenders. Wij hopen dat u voldoende antwoorden op de vraag wat is een mediabox heeft gekregen. Als u het idee hebt dat de vraag wat is een mediabox niet voldoende is beantwoord kunt u altijd contact opnemen met Ziggo. Zij kunnen uw verdere vragen beantwoorden.

Het maakt dus niet meer uit als u net te laat inschakelt voor een televisie uitzending. De mediabox kopen lost al uw tijdproblemen op. Uitzendingen bekijkt u wanneer het u uitkomt. Of dit nou ’s morgens vroeg om 05.00 uur is ’s avonds laat om 23.30 uur, het maakt niks uit. Ook als u meerdere gezinsleden heeft is een mediabox kopen een aanrader, u kunt namelijk meerdere opnames tegelijkertijd maken. Wilt u zelf het journaal opnemen, dan is dat geen probleem. Zelfs niet als uw oudste dochter de Voice of Holland wil opnemen en uw jongste zoon Wie is de mol wil opnemen. Het kan allemaal met de mediabox van
Ziggo! Bestel de mediabox snel via internet en ervaar de grote voordelen.

Wat is Replay TV?