Audio & beeld
/Alternatieve mediaboxen

Alternatieve mediaboxen

Op zoek naar alternatieve mediaboxen? Of direct de beste mediaboxen van dit moment op een rij? Lees dan het volgende artikel eens: De beste mediaboxen. Afhankelijk van waar u naar opzoek bent staan hier verschillende artikelen die u verder kunnen helpen. Lees meer over een:

Digitale decoders

Wilt u een alternatief voor de Ziggo Mediabox? Wij zetten een aantal exemplaren voor u op een rij.  Deze alternatieve mediaboxen worden ‘digitale decoders’ genoemd en zijn erg populair. Deze mediaboxen zijn gelijkwaardig aan de mediaboxen die worden gebruikt door Ziggo. Alleen is dit dan uw eigendom en heeft u niks in bruikleen van Ziggo. Deze digitale decoders maken gebruik van een chip die kabelontvangst kan combineren met toegang tot het internet. Deze technologie zorgt ook voor het omzetten in HD TV. Zo worden programma’s in de beste kwaliteit weergegeven op uw tv. Op het moment worden de modellen van HUMAX als bestverkocht. Kijk bijvoorbeeld eens op Bol.com

Let er wel op dat sommige modellen zonder interne harde schijf worden geleverd. Dit betekend voornamelijk dat u er géén bestanden mee kunt opslaan. Ook de mogelijkheid om programma’s op te nemen, te pauzeren of terug te spoelen behoren dan niet meer tot de standaard mogelijkheden. Tenzij je er zelf een externe harde schijf aankoppelt. Dit is doorgaans geen grote opgave meer. De mediaboxen zijn meestal voorzien van meerder (usb)poorten. Vergeet dit niet om even te checken. Kijk goed welke poorten bij de digitale decoder beschikbaar zijn.

Hieronder naast staan de bestverkochte exemplaren in overzicht.

Heeft u vragen over deze alternatieve mediaboxen neem dan gerust contact met ons op zodat wij voor u kunnen uitzoeken welke mediabox aan uw eisen voldoet.