/KPN Compleet

KPN Compleet

Wanneer je gebruikt maakt van verschillende KPN-abonnementen, die voor 2 september 2019 zijn afgesloten, kun je genieten van de combi voordelen van KPN Compleet. Dit geldt dus voor mensen die meerdere KPN Mobiel abonnementen hebben of bijvoorbeeld de combinatie van een mobiel abonnement en KPN voor thuis. Zolang je de abonnementen blijft combineren, kun je iedere maand profiteren van verschillende extra´s en kortingen. Wil je jezelf aanmelden voor KPN Compleet en diens voordelen dan kan dit gemakkelijk via de site van KPN. Is de aanmelding gelukt of wil je controleren of je al bent aangemeld voor KPN Compleet? Dan kun je dit controleren bij ‘MijnKPN’. Nieuwsgierig geworden naar de voordelen? Hieronder lees je waar je precies van kunt profiteren bij KPN Compleet. 

€5 korting op KPN Mobiel

Het eerste voordeel waarvan je kunt profiteren binnen KPN Compleet is een korting van €5 op een mobiel abonnement. Deze korting krijg je niet eenmalig, maar iedere maand maar liefst! Met wat snel rekenwerk betekent dit dus dat dit op jaarbasis maar liefst €60 scheelt. Daarnaast geldt deze korting voor ieder KPN Mobiel abonnement op hetzelfde adres. Maakt jouw gehele gezin gebruik van KPN Mobiel? Dan krijgt iedereen dus een korting van €5 per maand op zijn of haar mobiele abonnement dankzij het combi voordeel van KPN Compleet. Bestaat het gezin uit vier personen dan kun je dus profiteren van een korting van €240 per jaar!

Gratis ESPN Compleet of het Pluspakket

Ben je een echte sport fan dan kun je voortaan geheel gratis alle belangrijke wedstrijden volgen via ESPN Compleet, voorheen FOX Sports. Zo kun je onder meer de gehele competitie van de Nederlandse eredivisie volgen en diverse buitenlandse competities. Met KPN Compleet krijg je namelijk een gratis zenderpakket naar keuze. Je kunt geheel zelf kiezen tussen ESPN Compleet of het Pluspakket. Niet zo’n sportliefhebber? Dan is het KPN Pluspakket een echte aanrader. Met dit pakket krijg je namelijk meer dan 25 extra zenders. Enkele voorbeelden van deze extra zenders zijn RTL Crime, RTL Lounge en Comedy Central Extra. 

De keuze voor het gratis zenderpakket kan daarnaast iedere maand aangepast worden. Is het voetbalseizoen bijvoorbeeld afgelopen? Dan kun je gemakkelijk overstappen naar het Pluspakket. Gaat het seizoen weer van start? Dan kun je ook zeer eenvoudig weer wisselen naar ESPN Compleet. Dit kun je geheel zelf doen via MijnKPN of het TV Menu in slechts vier stappen. Veelal is het zenderpakket binnen 15 minuutjes al omgezet!

Een verdubbeling van de bundel

Dankzij KPN Compleet kun je ook profiteren van een verdubbeling van je mobiele bundel. Dit houdt in dat je gehele mobiele data- en belbundel wordt verdubbeld en je dus van dubbel zoveel sms’jes, belminuten en MB’s kunt genieten. Bestaat je huidige mobiele abonnement bijvoorbeeld uit 4 MB, 200 belminuten en 100 sms-berichten. Dan kun je dankzij KPN Compleet voortaan van een bundel van 8 MB, 400 belminuten en 200 sms-berichten profiteren en dat alles zonder extra kosten! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden voor KPN Compleet mits je aan de eerdergenoemde voorwaarden voldoet uiteraard. 

MB’s delen via de MijnKPN-app

Krijg je zelf al die dubbele MB’s niet op en kan jouw dochter ze wel heel hard gebruiken voor haar TikTok-video’s, Instagram of het versturen van Whatsapp-berichten? Dankzij KPN Compleet kun je voortaan MB’s met elkaar delen. Dit kan dus zeer voordelig zijn wanneer één iemand binnen het huishouden een Unlimited abonnement heeft en de ander een kleiner internetbundel. De MB’s kunnen gemakkelijk verstuurd worden via de MijnKPN-app. Er is een eenmalige activering nodig van het telefoonnummer en het delen van de MB’s. Vervolgens kun je via de optie ‘MB’s delen’ zo vaak en zo veel MB’s delen als je zelf wilt. Ook voor dit combi voordeel geldt dus weer dat het enkel in te zetten is voor mobiele abonnementen die staan ingeschreven op hetzelfde adres. 

Onbeperkt én gratis bellen naar elkaar 

Het laatste voordeel waarvan je kunt profiteren met KPN Compleet is dat je onderling gratis en onbeperkt naar elkaar kunt bellen. Wil je van deze combinatie gebruik maken dan dien je meer dan één KPN Mobiel abonnement te hebben, allen op hetzelfde adres. De andere mogelijkheid om dit voordeel te ontvangen is één of meerdere KPN Mobiel abonnementen in combinatie met TV voor thuis en/of KPN Internet met Vast Bellen. Voor het gratis en onbeperkt bellen is een maximum van tien personen op hetzelfde huishouden ingesteld. Gratis bellen kan daarnaast wel in de gehele EU.

Wil je ook meer korting én meer zenders?