//De beste IPTV aanbieder in Nederland

De beste IPTV aanbieder van Nederland

We hebben onderzocht wat de beste IPTV aanbieders zijn in Nederland. We zijn tot de conclusie gekomen dat BLACK IPTV.CO op dit moment het beste aanbod heeft met de beste prijs.

BLACK IPTV.CO

Onze voorkeur gaat uit naar Black IPTV.CO. Deze aanbieder heeft veel informatie beschikbaar over het installeren van IPTV én biedt veel van haar kanalen in 4K kwaliteit aan. De servers hebben hoge uptime en je kunt indien je wilt met Bitcoins betalen.

Met een prijs van 5 euro per maand is deze aanbieder een van de meest betaalbare in Nederland.

2 pakketten

Black IPTV biedt 2 pakketten aan. Gold en Platinum. Gold biedt je de mogelijkheid om, naast live tv kijken, Video on Demand te gebruiken én Catchup (replay) functionaliteit.

Platinum biedt je daar in tegen een stuk meer internationale TV zenders.

Beide pakketten kosten €12,50 voor een maand. Daarnaast krijg je korting als je bijvoorbeeld per (half) jaar betaald. Een half jaar kost maar €45,-… slechts €7,50 per maand dus! Vergelijk dat eens met je huidige TV abonnement.

Indien je geïnteresseerd bent in zenders uit de Benelux, kun je het Lightning account afsluiten. Indien je meer op zoek bent naar Amerikaanse zenders, kun je het Metal account afsluiten.

Lightning

– Live TV
– Focus op BeNeLux
– Video on Demand
– Catchup/terugkijken/TV Archief
– M3U account óf MAC account

Metal

– Meer Live TV zenders
– Focus op USA / Canada & UK
– Geen Video on Demand
– M3U én MAC account

BLACK IPTV.CO werkt het beste met:

Amiko A6N Max

99,00

Over de Amiko A6N Max | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

De Amiko A6 modellen zijn specifiek ontworpen om samen te werken met verschillende streaming diensten zoals Netflix. Dit betekent dus in hoge kwaliteit streamen zonder haperingen.

Hart van het IPTV gedeelte vormt nog steeds de My TV app.
Deze app zorgt dat IPTV kijken een waar genot wordt. Functies zoals EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is niet alleen mogelijk maar ook heel eenvoudig en maken deze IPTV ontvanger compleet.

Deze nieuwe Amiko A6N MAX IPTV Set-Top Box is uitgerust met Android 7.1.2 Nougat.
Hoewel de box gemaakt is om te streamen heeft deze geen enkele moeite met de andere apps uit de Playstore:
Facebook, Gmail, Kodi, Youtube, Uitzending Gemist en talloze andere apps worden moeiteloos afgespeeld.

Wil je meer weten over IPTV? Zie onze blogs

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal Voor heel wat mensen in Nederland geldt dat ze bijzonder graag IPTV zouden willen kijken. Het is daarbij echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet elke vorm van IPTV legaal is. We maken dan ook een onderscheid tussen twee verschillende varianten. IPTV die wordt aangeboden door TV-aanbieders zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal...

De beste 4K IPTV box 2021

De beste 4K IPTV box 2021 Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij gezet. Hieronder vind je een overzicht van de meest beste IPTV boxen van dit moment. We hebben de beste qua prestaties...

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

Opzoek naar een IPtv box? Nog wat meer informatie nodig?

IPtv box: de toekomst van tv kijken Bijna iedereen heeft wel een tv in huis staan en kijkt met tevredenheid naar zijn of haar favoriete zenders. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om tv te kijken. Hoe wij vroeger alleen tv konden kijken via een COAX kabel en beperkt werden tot enkele zenders, is er in het heden veel meer...

10 Reacties

 • Is elke tv geschikt om dit progr.te ontvangen of moet je altijd een kasje er bij kopen

  Jan de Sterke 10.03.2021
  • Je hebt inderdaad meestal een mediabox nodig, behalve als je android apps op je TV kunt installeren.

   Matthijs 10.03.2021
 • Hallo,

  Heb interesse in de gold pakket maar wil eerst testen.
  kan dat??

  Enrico 07.06.2021
  • Ja, je kunt een trial van 24 uur aanvragen.

   Matthijs 07.06.2021
 • Ik heb 3 tvs in huis kan dat ook of moet ik voor elke tv een abbonement nemen

  xal lias 07.06.2021
  • Als je met meerdere schermen tegelijk wilt kijken zul je verschillende abbonementen af moet sluiten. Zo niet kun je met de m3u link kijken.

   Matthijs 08.07.2021
 • Ik heb een Smart tv maar vind de verbinding niet erg goed. Zo valt die vaak weg of blijft die bufferen. Helpt het om bijvoorbeeld de Amikot e kopen en via dat te gaan kijken?

  Youri 07.07.2021
  • Youri, grote kans dat het aan je internet ligt en niet aan je TV. Waarschijnlijk gebruik je je TV via Wifi, probeer het eens met een ethernet kabel vanuit je router.

   Matthijs 08.07.2021
 • kan op elke android tv box iptv? ik heb de lipa v10 android 10

  leentje 08.07.2021
  • Ja, je kunt op alle android boxen IPTV draaien. O.a. met de app Smarters IPTV.

   Matthijs 08.07.2021

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.