/, IPTV Informatie/De beste IPTV aanbieder in Nederland

De beste IPTV aanbieder van Nederland in 2023

We houden iedere maand bij wat de beste IPTV aanbieders van Nederland is. We zijn tot de conclusie gekomen dat Canal Digitaal op dit moment het beste aanbod heeft met de beste prijs.

Canal Digitaal

Onze voorkeur gaat uit naar Canal Digitaal. Deze aanbieder heeft veel informatie beschikbaar over het installeren van IPTV én biedt veel van haar kanalen in 4K kwaliteit aan. Met maarliefst meer dan 60 zenders in het standaard pakket is dit een goede oplossing als je op zoek bent naar een betaalbare manier om alle Nederlandse zenders te kunnen ontvangen.

Met een prijs van nog geen 15 euro per maand is deze aanbieder op dit moment een van de meest betaalbare in Nederland.

2 pakketten

Canal Digitaal biedt 2 pakketten aan. TV App en TV Standaard + Glasvezel internet. Heb je een goede internet aansluiting en ben je niet van plan om over te stappen? Dan is de TV App voldoende. Hierbij krijg je ruim 60 zenders, inclusief alle voetbal zenders die je wilt hebben. Daarnaast staat Canal Digitaal bekend om zijn goede klantenservice en technische ondersteuning.

Met het TV Standaard + Glasvezel internet pakket krijg je voor slechts €30 per maand kwalitatief goed internet én ruim 80 zenders in je pakket. Dit is een mooie samenwerking tussen Canal Digitaal en Online.nl.

Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Wil je meer weten over IPTV? Zie onze blogs

De mogelijkheden van IPTV

De mogelijkheden van IPTV IPTV, oftewel Internet Protocol Television, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een steeds populairder alternatief voor traditionele televisie en kabeldiensten. In dit artikel zullen we de mogelijkheden van IPTV verkennen en bespreken hoe het werkt. IPTV is een technologie die het mogelijk maakt om televisie-uitzendingen via internet te ontvangen en te bekijken. In plaats van een...

Wat is IPTV?

Hoe werkt IPTV en wat is IPTV? We proberen hieronder wat korte uitleg te geven over deze vragen. Wat is IPTV? Bij IPTV wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd IP protocol. Dus je kijkt niet op de traditionele manier televisie waarbij normaal gesproken het televisiesignaal ontvangen wordt door bijvoorbeeld COAX kabels of glasvezel. IPTV wordt vaak gebruikt door dezelfde providers,...

De beste 4K IPTV box 2022

De beste 4K IPTV box 2022 Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditiegetouw publiceren we dan het overzicht met de beste IPTV boxen van dit moment. Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij...

Google Chromecast Ultra 4K

Google Chromecast Ultra In het jaar 2013 werd door Google de originele Chromecast op de markt gebracht. In het jaar 2015 volgde een update voor het populaire toestel. De kleine stick zorgde er voor dat het mogelijk was om zelfs een verouderd televisietoestel op eenvoudige wijze om te toveren tot een smart TV. Het streamen van filmpjes via Netflix, Youtube...

10 Reacties

 • Is elke tv geschikt om dit progr.te ontvangen of moet je altijd een kasje er bij kopen

  Jan de Sterke 10.03.2021
  • Je hebt inderdaad meestal een mediabox nodig, behalve als je android apps op je TV kunt installeren.

   Matthijs 10.03.2021
 • Hallo,

  Heb interesse in de gold pakket maar wil eerst testen.
  kan dat??

  Enrico 07.06.2021
  • Ja, je kunt een trial van 24 uur aanvragen.

   Matthijs 07.06.2021
 • Ik heb 3 tvs in huis kan dat ook of moet ik voor elke tv een abbonement nemen

  xal lias 07.06.2021
  • Als je met meerdere schermen tegelijk wilt kijken zul je verschillende abbonementen af moet sluiten. Zo niet kun je met de m3u link kijken.

   Matthijs 08.07.2021
 • Ik heb een Smart tv maar vind de verbinding niet erg goed. Zo valt die vaak weg of blijft die bufferen. Helpt het om bijvoorbeeld de Amikot e kopen en via dat te gaan kijken?

  Youri 07.07.2021
  • Youri, grote kans dat het aan je internet ligt en niet aan je TV. Waarschijnlijk gebruik je je TV via Wifi, probeer het eens met een ethernet kabel vanuit je router.

   Matthijs 08.07.2021
 • kan op elke android tv box iptv? ik heb de lipa v10 android 10

  leentje 08.07.2021
  • Ja, je kunt op alle android boxen IPTV draaien. O.a. met de app Smarters IPTV.

   Matthijs 08.07.2021

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.