/, IPTV Informatie/De beste IPTV aanbieder in Nederland

De beste IPTV aanbieder van Nederland

We hebben onderzocht wat de beste IPTV aanbieders zijn in Nederland. We zijn tot de conclusie gekomen dat BLACK IPTV.CO op dit moment het beste aanbod heeft met de beste prijs.

BLACK IPTV.CO

Onze voorkeur gaat uit naar Black IPTV.CO. Deze aanbieder heeft veel informatie beschikbaar over het installeren van IPTV én biedt veel van haar kanalen in 4K kwaliteit aan. De servers hebben hoge uptime en je kunt indien je wilt met Bitcoins betalen.

Met een prijs van 5 euro per maand is deze aanbieder een van de meest betaalbare in Nederland.

2 pakketten

Black IPTV biedt 2 pakketten aan. Gold en Platinum. Gold biedt je de mogelijkheid om, naast live tv kijken, Video on Demand te gebruiken én Catchup (replay) functionaliteit.

Platinum biedt je daar in tegen een stuk meer internationale TV zenders.

Beide pakketten kosten €12,50 voor een maand. Daarnaast krijg je korting als je bijvoorbeeld per (half) jaar betaald. Een half jaar kost maar €45,-… slechts €7,50 per maand dus! Vergelijk dat eens met je huidige TV abonnement.

Indien je geïnteresseerd bent in zenders uit de Benelux, kun je het Lightning account afsluiten. Indien je meer op zoek bent naar Amerikaanse zenders, kun je het Metal account afsluiten.

Lightning

– Live TV
– Focus op BeNeLux
– Video on Demand
– Catchup/terugkijken/TV Archief
– M3U account óf MAC account

Metal

– Meer Live TV zenders
– Focus op USA / Canada & UK
– Geen Video on Demand
– M3U én MAC account

BLACK IPTV.CO werkt het beste met:

Amiko A6N Max

119,00

Over de Amiko A6N Max | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

De Amiko A6 modellen zijn specifiek ontworpen om samen te werken met verschillende streaming diensten zoals Netflix. Dit betekent dus in hoge kwaliteit streamen zonder haperingen.

Hart van het IPTV gedeelte vormt nog steeds de My TV app.
Deze app zorgt dat IPTV kijken een waar genot wordt. Functies zoals EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is niet alleen mogelijk maar ook heel eenvoudig en maken deze IPTV ontvanger compleet.

Deze nieuwe Amiko A6N MAX IPTV Set-Top Box is uitgerust met Android 7.1.2 Nougat.
Hoewel de box gemaakt is om te streamen heeft deze geen enkele moeite met de andere apps uit de Playstore:
Facebook, Gmail, Kodi, Youtube, Uitzending Gemist en talloze andere apps worden moeiteloos afgespeeld.

Wil je meer weten over IPTV? Zie onze blogs

Wat is IPTV?

Hoe werkt IPTV en wat is IPTV? We proberen hieronder wat korte uitleg te geven over deze vragen. Wat is IPTV? Bij IPTV wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd IP protocol. Dus je kijkt niet op de traditionele manier televisie waarbij normaal gesproken het televisiesignaal ontvangen wordt door bijvoorbeeld COAX kabels of glasvezel. IPTV wordt vaak gebruikt door dezelfde providers,...

De beste 4K IPTV box 2022

De beste 4K IPTV box 2022 Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditiegetouw publiceren we dan het overzicht met de beste IPTV boxen van dit moment. Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij...

Google Chromecast Ultra 4K

Google Chromecast Ultra In het jaar 2013 werd door Google de originele Chromecast op de markt gebracht. In het jaar 2015 volgde een update voor het populaire toestel. De kleine stick zorgde er voor dat het mogelijk was om zelfs een verouderd televisietoestel op eenvoudige wijze om te toveren tot een smart TV. Het streamen van filmpjes via Netflix, Youtube...

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal Voor heel wat mensen in Nederland geldt dat ze bijzonder graag IPTV zouden willen kijken. Het is daarbij echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet elke vorm van IPTV legaal is. We maken dan ook een onderscheid tussen twee verschillende varianten. IPTV die wordt aangeboden door TV-aanbieders zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal...

10 Reacties

 • Is elke tv geschikt om dit progr.te ontvangen of moet je altijd een kasje er bij kopen

  Jan de Sterke 10.03.2021
  • Je hebt inderdaad meestal een mediabox nodig, behalve als je android apps op je TV kunt installeren.

   Matthijs 10.03.2021
 • Hallo,

  Heb interesse in de gold pakket maar wil eerst testen.
  kan dat??

  Enrico 07.06.2021
  • Ja, je kunt een trial van 24 uur aanvragen.

   Matthijs 07.06.2021
 • Ik heb 3 tvs in huis kan dat ook of moet ik voor elke tv een abbonement nemen

  xal lias 07.06.2021
  • Als je met meerdere schermen tegelijk wilt kijken zul je verschillende abbonementen af moet sluiten. Zo niet kun je met de m3u link kijken.

   Matthijs 08.07.2021
 • Ik heb een Smart tv maar vind de verbinding niet erg goed. Zo valt die vaak weg of blijft die bufferen. Helpt het om bijvoorbeeld de Amikot e kopen en via dat te gaan kijken?

  Youri 07.07.2021
  • Youri, grote kans dat het aan je internet ligt en niet aan je TV. Waarschijnlijk gebruik je je TV via Wifi, probeer het eens met een ethernet kabel vanuit je router.

   Matthijs 08.07.2021
 • kan op elke android tv box iptv? ik heb de lipa v10 android 10

  leentje 08.07.2021
  • Ja, je kunt op alle android boxen IPTV draaien. O.a. met de app Smarters IPTV.

   Matthijs 08.07.2021

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.