Audio & beeld
/IPtv kopen

Een IPtv KOPEN

Wil je een IPtv kopen?

IPtv  kopen betekent overal TV kijken waar u maar wilt, in de beste kwaliteit en het grootste zenderaanbod. Met overal bedoelen we ook echt óveral ter wereld. U heeft alleen een goede internet verbinding nodig. Voorbeelden van apparaten:

 • MAG
 • Android (telefoon of tablet)
 • iOS (iPad & iPhone)
 • XBMC/KODI
 • Enigma
 • Meerdere geselecteerde IP boxen
 • PC of Laptop
 • Samsung of vergelijkbare smart TV
 • Mediaboxen
bol ad mediaboxkopen

Wanneer u een IPtv aanschaft dan is het mogelijk om digitale zenders te ontvangen van veel verschillende internationale landen, soms wel tot 1000 verschillende tv-zenders. De IPtv wordt dan ook vaak als vervanger van het regulier TV kijken gebruikt. U heeft nodig:

 • mediabox
 • internet verbinding
 • abonnement
 • app zoals: VLC, SMART IPtv app, KODI

Het is vooral interessant als u van buitenlandse zenders houdt of zelf in het buitenland zit. Het werkt het beste over een vast internet kabel, liever geen wifi, maar kan wel. Een schotel is dus niet meer nodig! De internet snelheid is wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is gewenst. Het is namelijk streamingsdienst en je kan o.a. digitale zenders ontvangen, gratis video on demand, series kijken en meer. De kosten voor een abonnement bedragen snel tussen de 12 en 7,- per maand.

Tip: Black IPtv

Back IPtv heeft een zeer goed platform met een snelle klantenservice (respons).  Ook kunnen zij je helpen als je nieuw bent en net wilt beginnen met IPTV. Er staat een uitgebreide handleiding online. Verder krijgen onze bezoekers korting met de 👉 kortingscode hieronder, dat is weer meegenomen.

Voor minder dan 10,- per maand

Maak gebruik van de mogelijkheid om te testen. Druk om de button om naar de omgeving te gaan van Black IPTV. Ook hier vindt je meer informatie over hoe het in zijn werk gaat. Iedereen zou het moeten kunnen:)

Overal kijken en vanaf elk apparaat

Het is echt mogelijk om vanaf elk apparaat naar jouw favoriete zenders te kijken. Maar voor de meeste IPTV diensten dient u dus een abonnement af te sluiten. Lees daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews. Kijk eens naar de De MAG 254 deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders af in hoge kwaliteit, streaming video’s bekijken en gebruik maken van video on demand. De MAG254 heeft een STi7107, 650 MHZ processor en beschikt over het Linux besturingssysteem. Voor het kijken naar TV-zenders dient u een abonnement af te sluiten of soms zit er al een jaar bij in het pakket. IPTV is vaak nog vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld via de bekende aanbieders als Ziggo & KPN.

Mocht u interesse hebben in 1 van de abonnementen kan u doorverwijzen naar een reseller zoals Black IPTV. Aan wat voor prijzen moet ik denken? Een jaar lang IPtv is gauw 100,- tot 120,- dus slechts 10 euro per maand. Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wil kijken koop dan een mediabox met KODI. Installeer de juiste add-ons en maak gebruik van de gratis streams. Meer IPtv kopen….

blackiptv korting

Wat is IPtv?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Dit betekent dat het tv-signaal via de internetverbinding binnen komt, in plaats de Kabel of satelliet. Het televisiesignaal wordt niet op de traditionele manier verzonden, bijvoorbeeld via COAX-kabels, maar via het IP-protocol. Een IPTV is niet gratis al zijn er verschillende hacks online beschikbaar of gewoonweg gratis content dat wordt aangeboden. KODI is een platform wat het mogelijk maakt om bijv. gratis content te streamen. Dus ook live tv! Kodi is zelfs te installeren op je computer mocht je het eens willen proberen. lees hier meer. Of google eens op bijv. “kodi free IPTV addon”.

U zult misschien wel denken dat IPtv alleen op het Internet wordt gebruikt in een grijs/zwart gebied tussen legaal en illegaal, maar het tegenovergestelde is waar. Veel providers in NL van die ook internet en glasvezel aanbieden wordt IPtv aangeboden via een afgeschermd netwerk. De benodigde bandbreedte wordt gewaarborgd omdat er hiervoor een speciaal netwerk is gemaakt, waar alleen het IPtv verkeer overheen gaat. De koppeling met het normale Internet is dan niet aanwezig. Bij KPN kijk je tv via een internet kabel en is dus indirect ook IPTV.

IPtv apps
Wat heeft u nodig voor een IPTV?

U heeft als eerste een provider nodig die IPtv-signalen uitzend en die jou apparaat via een mac adres kan activeren. Op dit moment zijn er verschilden aanbieders online. U heeft enkel en alleen een Internetverbinding nodig en app op een apparaat zoals een mediabox met Android of KODI of smart TV. Er zijn ook speciale IPTV decoders, net zoals bij normale digitale televisie het geval is. Deze decoders worden meestal door een provider of reseller zelf verstrekt, omdat hier behoorlijk wat maatwerk in zit. Vaak hebben deze kastjes geen wifi mogelijkheid, maar hebben ze een fysieke UTP-kabel (internet kabel) nodig om achter in het kastje te steken. Houdt u daar dus rekening mee tijdens het plaatsen en kopen. Voor de meest tv-zenders dient u dus een abonnement af te sluiten. Leest u daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews hiervoor door. Maar IPTV kopen is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld de 40,- per maand via de bekende aanbieders.

Een schotel is dus niet meer nodig! De internetsnelheid ook wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is wel gewenst. Het is namelijk streamingsdienst en u kunt o.a. digitale zenders ontvangen, gratis video on demand en series bekijken en nog veel meer!

IPTV via SMART TV (geen mediabox nodig tv)

Kies betalingsvorm:

👉    gebruik kortingscode: MBK2020   👈

– €10.00 maandelijks
– €25.00 kwartaal(€8.33 per maand)
– €45.00 halfjaar(€7.50 per maand)
– €80.00 jaarlijks(€6.67 per maand)

+10% via de kortings code

Ga naar: worldbilling

Welke apparaten zijn sowieso geschikt?

IPtv box merken
IPtv kopen modellen

Hier boven staan een paar goede merken om te onthouden als je opzoek bent naar een IPTV ontvanger. Hieronder worden de betere varianten verkocht via bol.com ook een van de partners van mediaboxkopen.nl.

MAG 324

Kijkt u eens naar de MAG 324, deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders in hoge kwaliteit voor u af en kunt u streamen als geen ander. De set-top box speelt HEVC-gecompresseerde bestanden af. Zo wordt de ontvanger minder belast en vraagt minder van internet snelheid zo draait die nog soepeler. De ontvanger ondersteunt ook 3D video.

Mocht u interesse hebben in één van de abonnementen dan kan ik u doorverwijzen naar een reseller. Aan wat voor prijzen moet u gauw denken? Een jaar lang IPtv is gauw 100,- tot 120,- dus slechts 10 euro per maand. Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wilt kijken, dan adviseer ik u om een media box met KODI te kopen. U dient dan de juiste add-ons te installeren en kunt van de gratis streams gebruik maken.

Nog meer weten? bekijk onze blog berichten