Audio & beeld
/IPtv kopen

Een IPtv KOPEN

Wil je IPtv kopen?

IPtv  kopen betekent overal TV kijken waar u maar wilt, in de beste kwaliteit en het grootste zenderaanbod. Met overal bedoelen we ook echt óveral ter wereld:

 • MAG
 • Android (telefoon of tablet)
 • iOS (iPad & iPhone)
 • XBMC/KODI
 • Enigma
 • IP Box
 • PC
 • Laptop
 • Samsung of LG smart TV
 • Mediabox

Wanneer u een IPtv aanschaft dan is het mogelijk om digitale zenders te ontvangen van veel verschillende internationale landen, soms wel tot 1000 verschillende tv-zenders. De IPtv wordt dan ook vaak als vervanger van het regulier TV kijken gebruikt. U heeft enkel en alleen een internetverbinding nodig. Vaak hebben deze kastjes geen wifi mogelijkheid, maar hebben ze een fysieke UTP kabel(internet kabel) nodig om achter in het kastje te steken. Houd daar dus rekening mee tijdens het plaatsen en kopen. Een schotel is dus niet meer nodig! Verder is de internet snelheid ook wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is wel gewenst. Het is namelijk streamingsdienst en je kan o.a. digitale zenders ontvangen, gratis video on demand, series kijken en meer.

Wat is IPtv?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Dit betekent dat het tv-signaal via de internetverbinding binnen komt, in plaats de Kabel of satelliet. Het televisiesignaal wordt niet op de traditionele manier verzonden, bijvoorbeeld via COAX-kabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan men niet alleen televisiekijken, maar is ook het opnemen en op een later tijdstip terugkijken van programma’ en Video on Demand (het op elk gewenst tijdstip opvragen en bekijken van video’s) mogelijk. Door de hogere eisen aan het netwerk kan helaas niet iedereen met een internetaansluiting ook direct gebruik maken van IPTV.

U zult misschien wel denken dat IPtv alleen voor op het Internet wordt gebruikt, maar het tegenovergestelde is waar. Door veel providers die ADSL en Glasvezel aanbieden wordt IPtv aangeboden via een afgeschermd netwerk, los van het internet. De benodigde bandbreedte wordt gewaarborgd omdat er hiervoor een speciaal netwerk wordt gemaakt, waar alleen het IPtv verkeer overheen gaat. De koppeling met het normale Internet is dan niet aanwezig.

Door Kabelproviders kan ook via COAX IPtv worden gebruikt, maar is dan een protocol die overal doorgeen gestuurd kan worden, zolang er maar IP-verkeer over mogelijk is.

Voor de meest tv-zenders dient u een abonnement af te sluiten. Leest u daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews hiervoor door. Maar dit is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld via de bekende aanbieders.

Overal kijken en vanaf elk apparaat

Het is echt mogelijk om vanaf elk apparaat naar jouw favoriete zenders te kijken, IPtv kopen:

 • laptop
 • tablet
 • telfoon
 • een mediabox
 • Smart TV
 • OSX, Android, Windows, LUNIX, KODI

Voor de meest tv zenders dient u een abonnement af te sluiten. Lees daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews. Kijk eens naar de De MAG 254 deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders in hoge kwaliteit, streaming video’s bekijken en gebruik maken van video on demand. De MAG254 heeft een STi7107, 650 MHZ processor en beschikt over het Linux besturingssysteem. Voor het kijken naar TV-zenders dient u een abonnement af te sluiten. Maar dit is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld via de bekende aanbieders.

Mocht u interesse hebben in 1 van de abonnementen kan u doorverwijzen naar een reseller. Aan wat voor prijzen moet ik denken? Een jaar lang IPtv is gauw 100,- tot 120,- dus slechts 10 euro per maand. Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wil kijken koop dan een mediabox met KODI. Installeer de juiste add-ons en maak gebruik van de gratis streams. Meer IPtv kopen….

Wat heeft u nodig voor een IPTV?

U heeft als eerste een provider nodig die IPtv-signalen uitzend. Op dit moment zijn dat voornamelijk ADSL en Glasvezel providers. U heeft enkel en alleen een Internetverbinding nodig. Verder heeft u een speciale decoder nodig, net zoals bij normale digitale televisie het geval is. Deze decoders worden meestal door de provider zelf verstrekt, omdat hier behoorlijk wat maatwerk in zit. Vaak hebben deze kastjes geen wifimogelijkheid, maar hebben ze een fysieke UTP-kabel (internet kabel) nodig om achter in het kastje te steken. Houdt u daar dus rekening mee tijdens het plaatsen en kopen. In de meterkast wordt een ADSL of glasvezelmodem geplaatst. Op dat modem zit meestal 1 internetaansluiting en 1 IPtv aansluiting. U sluit de speciale decoder via een ethernet (netwerk) kabel aan op het modem en kunt u vervolgens tv kijken.

Een schotel is dus niet meer nodig! Verder is de internetsnelheid ook wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is wel gewenst. Het is namelijk streamingsdienst en u kunt o.a. digitale zenders ontvangen, gratis video on demand en series bekijken en nog veel meer!

IPtv + nederlandse kanalen RED360

Nu een IPtv kopen?

MAG 254

Kijkt u eens naar de MAG 254, deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders in hoge kwaliteit voor u af en kunt u streamen, video’s bekijken en gebruik maken van Video on Demand.
De MAG254 heeft een STi7107, 650 MHZ processor en beschikt over het Linux besturingssysteem.

Mocht u interesse hebben in één van de abonnementen dan kan ik u doorverwijzen naar een reseller. Aan wat voor prijzen moet u gauw denken? Een jaar lang IPtv is gauw 100,- tot 120,- dus slechts 10 euro per maand. Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wilt kijken, dan adviseer ik u om een media box met KODI te kopen. U dient dan de juiste add-ons te installeren en kunt van de gratis streams gebruik maken.

Meer weten?