/IPtv kopen

Belangrijk: in sommige gevallen is iptv illegaal. Gebruik is op eigen risico.

Een IPtv KOPEN

Wil je een IPtv kopen?

IPtv  kopen betekent overal TV kijken waar u maar wilt, in de beste kwaliteit en het grootste zenderaanbod. Met overal bedoelen we ook echt óveral ter wereld. U heeft alleen een goede internet verbinding nodig. Voorbeelden van apparaten waarop IPtv afgespeeld kan worden zijn:

 • Formuler Z10 Pro Max mediabox (zie hieronder)
 • Android (telefoon of tablet)
 • iOS (iPad & iPhone)
 • XBMC/KODI
 • Enigma
 • Meerdere geselecteerde IP boxen
 • PC of Laptop
 • Samsung of vergelijkbare smart TV
 • Mediaboxen

De beste IPTV mediabox van 2022

Op dit moment is de Formuler Z10 Pro Max de beste keuze als IPTV mediabox. 4K kwaliteit, veel opslag, goede software en veel mogelijkheden zoals terugspoelen, programmagidsen, etc.

Wanneer u een IPtv aanschaft dan is het mogelijk om digitale zenders te ontvangen van veel verschillende internationale landen, soms wel tot 1000 verschillende tv-zenders. De IPtv wordt dan ook vaak als vervanger van het regulier TV kijken gebruikt. U heeft nodig:

 • Een mediabox
 • Internet verbinding
 • IPTV abonnement

Het is vooral interessant als u van buitenlandse zenders houdt of zelf in het buitenland zit. Het werkt het beste over een vast internet kabel. Via Wifi kan ook prima, maar wij raden een kabel aan. Een schotel is dus in elk geval niet meer nodig! Je internet snelheid is wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is gewenst. IPTV is namelijk een streamingsdienst waarmee je o.a. digitale zenders kunt ontvangen, gratis video on demand, series kijken en meer. Wil je ook naar 4K beeld kijken? Dan raden we je aan om minimaal 50 Mbps downloadsnelheid te hebben. Nog geen snel internet? Klik hier voor de beste prijs, op dit moment bij KPN voor glasvezel. Naast een internetaansluiting zijn de kosten voor een IPTV abonnement vanaf € 7,50 per maand. Indien je per (half) jaar betaald krijg je redelijk wat extra korting. Meer informatie.

Tip: Black IPtv

Back IPtv heeft een zeer goed platform met een snelle klantenservice (respons).  Ook kunnen zij je helpen als je nieuw bent en net wilt beginnen met IPTV. Er staat een uitgebreide handleiding online.

Hoeveel kost IPTV?

– €12,50 per maand óf
– €25,00 per kwartaal (€8,33 per maand) óf
– €45,00 per half jaar (€7,50 per maand)

Lightning

– Live TV
– Focus op BeNeLux
– Video on Demand
– Catchup/terugkijken/TV Archief
– M3U account óf MAC account

METAL

– Meer Live TV zenders
– Focus op USA, Canada & UK
– Geen Video on Demand
– M3U én MAC account
– Korting bij alleen BeNeLux

Veel zenders, video on demand & Replay

Bekijk veel TV zenders van over de hele wereld, gebruik video on demand en kijk TV programma’s van begin tot eind met replay (catchup). Bestel nu het Lightning abonnement van BLACK IPTV. Voor maar €7,50 per maand.

Overal kijken vanaf elk apparaat

Het is echt mogelijk om vanaf elk apparaat naar jouw favoriete zenders te kijken. Maar voor de meeste IPTV diensten dient u dus een abonnement af te sluiten. Lees daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews. Kijk eens naar de Formuler Z10 Pro Max deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders af in Ultra HD 2160p kwaliteit. Tevens kunt u streaming video’s bekijken en gebruik maken van video on demand. De Formuler Z10 Pro Max heeft een sterke processor en beschikt over het Android 10 besturingssysteem. Voor het kijken naar TV-zenders dient u een abonnement af te sluiten.

Mocht u interesse hebben in 1 van de abonnementen kan u doorverwijzen naar een reseller zoals Black IPTV. Aan wat voor prijzen moet ik denken? Een half jaar lang IPtv kost 45,- dus nog geen 10 euro per maand!

Stap-voor-stap handleiding

Wat is de beste IPTV box van 2022?

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

De beste 4K IPTV box 2022

De beste 4K IPTV box 2022 Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditiegetouw publiceren we dan het overzicht met de beste IPTV boxen van dit moment. Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij...

Wat is IPtv?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Dit betekent dat het tv-signaal via de internetverbinding binnen komt, in plaats de Kabel of satelliet. Het televisiesignaal wordt niet op de traditionele manier verzonden, bijvoorbeeld via COAX-kabels, maar via het IP-protocol. Een IPTV is niet gratis al zijn er verschillende hacks online beschikbaar of gewoonweg gratis content dat wordt aangeboden. KODI is een platform wat het mogelijk maakt om bijv. gratis content te streamen. Dus ook live tv! Kodi is zelfs te installeren op je computer mocht je het eens willen proberen. lees hier meer. Of google eens op bijv. “kodi free IPTV addon”.

U zult misschien wel denken dat IPtv alleen op het Internet wordt gebruikt in een grijs/zwart gebied tussen legaal en illegaal, maar het tegenovergestelde is waar. Veel providers in NL van die ook internet en glasvezel aanbieden wordt IPtv aangeboden via een afgeschermd netwerk. De benodigde bandbreedte wordt gewaarborgd omdat er hiervoor een speciaal netwerk is gemaakt, waar alleen het IPtv verkeer overheen gaat. De koppeling met het normale Internet is dan niet aanwezig. Bij KPN kijk je tv via een internet kabel en is dus indirect ook IPTV.

IPtv apps

Wat heeft u nodig voor een IPTV?

U heeft als eerste een provider nodig die IPtv-signalen uitzend en die jou apparaat via een mac adres kan activeren. Op dit moment zijn er verschilden aanbieders online. U heeft enkel en alleen een Internetverbinding nodig en app op een apparaat zoals een mediabox met Android of KODI of smart TV. Er zijn ook speciale IPTV decoders, net zoals bij normale digitale televisie het geval is. Deze decoders worden meestal door een provider of reseller zelf verstrekt, omdat hier behoorlijk wat maatwerk in zit. Vaak hebben deze kastjes geen wifi mogelijkheid, maar hebben ze een fysieke UTP-kabel (internet kabel) nodig om achter in het kastje te steken. Houdt u daar dus rekening mee tijdens het plaatsen en kopen. Voor de meest tv-zenders dient u dus een abonnement af te sluiten. Leest u daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews hiervoor door. Maar IPTV kopen is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld de 40,- per maand via de bekende aanbieders.

Een schotel is dus niet meer nodig! De internetsnelheid ook wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is wel gewenst voor Full-HD en 50 Mbps voor 4K. IPTV is namelijk een streamingsdienst waarmee u kunt o.a. digitale zenders kunt ontvangen, gratis video on demand en series kunt kijken en nog veel meer!

Hoeveel kost IPTV?

– €12,50 per maand óf
– €25,00 per kwartaal (€8,33 per maand) óf
– €45,00 per half jaar (€7,50 per maand)

Lightning

– Live TV
– Focus op BeNeLux
– Video on Demand
– Catchup/terugkijken/TV Archief
– M3U account óf MAC account

METAL

– Meer Live TV zenders
– Focus op USA, Canada & UK
– Geen Video on Demand
– M3U én MAC account
– Korting bij alleen BeNeLux

Welke apparaten zijn geschikt?

We hebben een artikel geschreven over de beste 4K IPTV boxen van dit moment. Lees hier.

Hieronder staan een paar goede merken om te onthouden als je opzoek bent naar een IPTV ontvanger. U kunt de producten direct bestellen via onze partner bol.com.

Ons advies voor IPTV:

Formuler Z10 Pro Max | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

159,00

Over de Formuler Z10 Pro Max | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

De absolute winnaar voor IPTV’s. Met een krachtige processor, 8GB RAM DDR4 geheugen heeft deze IPTV box geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Dankzij de externe antenne heeft de box het beste wi-fi bereik. Met de Ethernet ingang kan een snelheid tot wel 1000mb/s bereikt worden. De Formuler Z10 heeft maarliefst 32GB opslag en je kunt ‘m aansluiten op je 5.1 set.

Met de Formuler Z10 kun je exclusief gebruik maken van My TV Online (v2). Het meest gebruiksvriendelijke systeem voor IPTV boxen van dit moment.

Nog meer weten? Bekijk onze blog berichten

Wat is IPTV?

Hoe werkt IPTV en wat is IPTV? We proberen hieronder wat korte uitleg te geven over deze vragen. Wat is IPTV? Bij IPTV wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd IP protocol. Dus je kijkt niet op de traditionele manier televisie waarbij normaal gesproken het televisiesignaal ontvangen wordt door bijvoorbeeld COAX kabels of glasvezel. IPTV wordt vaak gebruikt door dezelfde providers,...

Google Chromecast Ultra 4K

Google Chromecast Ultra In het jaar 2013 werd door Google de originele Chromecast op de markt gebracht. In het jaar 2015 volgde een update voor het populaire toestel. De kleine stick zorgde er voor dat het mogelijk was om zelfs een verouderd televisietoestel op eenvoudige wijze om te toveren tot een smart TV. Het streamen van filmpjes via Netflix, Youtube...

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal Voor heel wat mensen in Nederland geldt dat ze bijzonder graag IPTV zouden willen kijken. Het is daarbij echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet elke vorm van IPTV legaal is. We maken dan ook een onderscheid tussen twee verschillende varianten. IPTV die wordt aangeboden door TV-aanbieders zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal...

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

De beste IPTV aanbieder in Nederland

De beste IPTV aanbieder van Nederland We hebben onderzocht wat de beste IPTV aanbieders zijn in Nederland. We zijn tot de conclusie gekomen dat BLACK IPTV.CO op dit moment het beste aanbod heeft met de beste prijs. BLACK IPTV.CO Onze voorkeur gaat uit naar Black IPTV.CO. Deze aanbieder heeft veel informatie beschikbaar over het installeren van IPTV én biedt veel...

Opzoek naar een IPtv box? Nog wat meer informatie nodig?

IPtv box: de toekomst van tv kijken Bijna iedereen heeft wel een tv in huis staan en kijkt met tevredenheid naar zijn of haar favoriete zenders. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om tv te kijken. Hoe wij vroeger alleen tv konden kijken via een COAX kabel en beperkt werden tot enkele zenders, is er in het heden veel meer...

Formuler Z8 IPTV heeft tevreden gebruikers

Formuler Z8 IPTV kopen? Wil je een IPTV of een Formuler Z8 IPTV kopen? Uit de ervaring op het internet blijkt dat de gebruikers tevreden zijn over het gebruik van dit apparaat. Het is een alleskunner en draait op het vertrouwde android platform. Het is dus naast een IPTV ook een volwaardige android tv box. De iptv box beschikt over...

Is een IPtv illegaal?

Is een IPTV illegaal? Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet...

IPTV via SMART TV (geen mediabox nodig tv)