Audio & beeld
/IPtv kopen

Belangrijk: in bijna alle gevallen is iptv illegaal

Een IPtv KOPEN

Wil je een IPtv kopen?

IPtv  kopen betekent overal TV kijken waar u maar wilt, in de beste kwaliteit en het grootste zenderaanbod. Met overal bedoelen we ook echt óveral ter wereld. U heeft alleen een goede internet verbinding nodig. Voorbeelden van apparaten:

 • MAG
 • Android (telefoon of tablet)
 • iOS (iPad & iPhone)
 • XBMC/KODI
 • Enigma
 • Meerdere geselecteerde IP boxen
 • PC of Laptop
 • Samsung of vergelijkbare smart TV
 • Mediaboxen

Wanneer u een IPtv aanschaft dan is het mogelijk om digitale zenders te ontvangen van veel verschillende internationale landen, soms wel tot 1000 verschillende tv-zenders. De IPtv wordt dan ook vaak als vervanger van het regulier TV kijken gebruikt. U heeft nodig:

 • mediabox
 • internet verbinding
 • abonnement
 • app zoals: VLC, SMART IPtv app, KODI

Het is vooral interessant als u van buitenlandse zenders houdt of zelf in het buitenland zit. Het werkt het beste over een vast internet kabel, liever geen wifi, maar kan wel. Een schotel is dus niet meer nodig! De internet snelheid is wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is gewenst. Het is namelijk streamingsdienst en je kan o.a. digitale zenders ontvangen, gratis video on demand, series kijken en meer. De kosten voor een abonnement bedragen snel tussen de 12 en 7,- per maand.

Tip: Black IPtv

Back IPtv heeft een zeer goed platform met een snelle klantenservice (respons).  Ook kunnen zij je helpen als je nieuw bent en net wilt beginnen met IPTV. Er staat een uitgebreide handleiding online.

Veel zenders, video on demand & Replay

Bekijk veel TV zenders van over de hele wereld, gebruik video on demand en kijk TV programma’s van begin tot eind met replay (catchup). Bestel nu het GOLD abonnement van BLACK IPTV.

Gratis testaccount voor 24 uur is beschikbaar!

Overal kijken vanaf elk apparaat

Het is echt mogelijk om vanaf elk apparaat naar jouw favoriete zenders te kijken. Maar voor de meeste IPTV diensten dient u dus een abonnement af te sluiten. Lees daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews. Kijk eens naar de MAG 424 4K UHD deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders af in Ultra HD 2160p kwaliteit. Tevens kunt u streaming video’s bekijken en gebruik maken van video on demand. De MAG 424 4K UHD heeft een quad core ARM Cortex processor en beschikt over het Linux besturingssysteem. Voor het kijken naar TV-zenders dient u een abonnement af te sluiten of soms zit er al een jaar bij in het pakket. IPTV is vaak vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld via de bekende aanbieders als Ziggo & KPN.

Mocht u interesse hebben in 1 van de abonnementen kan u doorverwijzen naar een reseller zoals Black IPTV. Aan wat voor prijzen moet ik denken? Een jaar lang IPtv kost 100,- tot 120,- dus nog geen 10 euro per maand! Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wil kijken koop dan een mediabox met KODI. Installeer de juiste add-ons en maak gebruik van de gratis streams. Meer IPtv kopen….

Stap-voor-stap handleiding

Wat is de beste IPTV box van 2020?

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

De beste 4K IPTV box 2020

De beste 4K IPTV box 2020 Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij gezet. Hieronder vind je een overzicht van de meest beste IPTV boxen van dit moment. We hebben de beste qua prestaties...

Wat is IPtv?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Dit betekent dat het tv-signaal via de internetverbinding binnen komt, in plaats de Kabel of satelliet. Het televisiesignaal wordt niet op de traditionele manier verzonden, bijvoorbeeld via COAX-kabels, maar via het IP-protocol. Een IPTV is niet gratis al zijn er verschillende hacks online beschikbaar of gewoonweg gratis content dat wordt aangeboden. KODI is een platform wat het mogelijk maakt om bijv. gratis content te streamen. Dus ook live tv! Kodi is zelfs te installeren op je computer mocht je het eens willen proberen. lees hier meer. Of google eens op bijv. “kodi free IPTV addon”.

U zult misschien wel denken dat IPtv alleen op het Internet wordt gebruikt in een grijs/zwart gebied tussen legaal en illegaal, maar het tegenovergestelde is waar. Veel providers in NL van die ook internet en glasvezel aanbieden wordt IPtv aangeboden via een afgeschermd netwerk. De benodigde bandbreedte wordt gewaarborgd omdat er hiervoor een speciaal netwerk is gemaakt, waar alleen het IPtv verkeer overheen gaat. De koppeling met het normale Internet is dan niet aanwezig. Bij KPN kijk je tv via een internet kabel en is dus indirect ook IPTV.

IPtv apps

Wat heeft u nodig voor een IPTV?

U heeft als eerste een provider nodig die IPtv-signalen uitzend en die jou apparaat via een mac adres kan activeren. Op dit moment zijn er verschilden aanbieders online. U heeft enkel en alleen een Internetverbinding nodig en app op een apparaat zoals een mediabox met Android of KODI of smart TV. Er zijn ook speciale IPTV decoders, net zoals bij normale digitale televisie het geval is. Deze decoders worden meestal door een provider of reseller zelf verstrekt, omdat hier behoorlijk wat maatwerk in zit. Vaak hebben deze kastjes geen wifi mogelijkheid, maar hebben ze een fysieke UTP-kabel (internet kabel) nodig om achter in het kastje te steken. Houdt u daar dus rekening mee tijdens het plaatsen en kopen. Voor de meest tv-zenders dient u dus een abonnement af te sluiten. Leest u daarom altijd goed de specificaties en eventuele reviews hiervoor door. Maar IPTV kopen is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld de 40,- per maand via de bekende aanbieders.

Een schotel is dus niet meer nodig! De internetsnelheid ook wel redelijk van belang, 20 Mbps of meer is wel gewenst voor Full-HD en 50 Mbps voor 4K. IPTV is namelijk een streamingsdienst waarmee u kunt o.a. digitale zenders kunt ontvangen, gratis video on demand en series kunt kijken en nog veel meer!

Hoeveel kost IPTV?

– €10,00 per maand
– €25,00 per kwartaal (€8,33 per maand)
– €45,00 per half jaar (€7,50 per maand)
– €80,00 per jaar (€6,67 per maand)

+ gebruik kortingscode mediaboxkopen voor 10% extra korting!

GOLD

– Live TV
– Video on Demand
– Catchup/terugkijken/TV Archief
– M3U account óf MAC account

PLATINUM

– Meer Live TV zenders
– Geen Video on Demand
– M3U én MAC account
– Korting bij alleen BeNeLux

Welke apparaten zijn geschikt?

We hebben een artikel geschreven over de beste 4K IPTV boxen van dit moment. Lees hier.

Hieronder staan een paar goede merken om te onthouden als je opzoek bent naar een IPTV ontvanger. U kunt de producten direct bestellen via onze partner bol.com.

Ons advies: MAG 424 4K UHD IPTV ontvanger

Kijkt u eens naar de MAG 424 4K UHD. Deze speelt eenvoudig digitale tv-zenders in hoge kwaliteit voor u af en u kunt streamen als geen ander. Alles in 4K! De set-top box speelt HEVC-gecompresseerde bestanden af. Zo wordt de ontvanger minder belast en vraagt minder van internet snelheid zo draait die nog soepeler. De ontvanger ondersteunt ook 3D video.

Mocht u interesse hebben in één van de abonnementen dan kan ik u doorverwijzen naar een reseller. Aan wat voor prijzen moet u gauw denken? Een jaar lang IPtv is 100,- tot 120,- dus nog geen 10 euro per maand. Wanneer u liever eens tussen het gratis aanbod wilt kijken, dan adviseer ik u om een media box met KODI te kopen. U dient dan de juiste add-ons te installeren en kunt van de gratis streams gebruik maken.

Nog meer weten? Bekijk onze blog berichten

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

Formuler Z8 IPTV heeft tevreden gebruikers

Formuler Z8 IPTV kopen? Wil je een IPTV of een Formuler Z8 IPTV kopen? Uit de ervaring op het internet blijkt dat de gebruikers tevreden zijn over het gebruik van dit apparaat. Het is een alleskunner en draait op het vertrouwde android platform. Het is dus naast een IPTV ook een volwaardige android tv box. De iptv box beschikt over...

Wat is IPTV?

Hoe werkt IPTV en Wat is IPTV? We proberen hieronder wat korte uitleg te geven over deze vragen. Wat is IPTV? Bij IPTV wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd IP protocol. Dus je kijkt niet op de traditionele manier televisie waarbij normaal gesproken het televisiesignaal ontvangen wordt door bijvoorbeeld COAX kabels of glasvezel. IPTV wordt vaak gebruikt door dezelfde providers,...

Is een IPtv illegaal?

Is een IPTV illegaal? Wat is IPTV eigenlijk? IPTV staat voor Internet Protocol Television. Dit betekend dat het televisiesignaal via je internetverbinding binnenkomt. Normaal gesproken komt dit binnen via de kabel of via de satelliet. Met IPTV wordt dus het televisiesignaal niet op de traditionele manier verzonden via bijvoorbeeld de Coaxkabels, maar via het IP-protocol. Via IPTV kan je niet...

IPTV via SMART TV (geen mediabox nodig tv)