//Formuler Z8 IPTV heeft tevreden gebruikers
Fomuler Z8 IPtv kopen

Formuler Z8 IPTV kopen?

Wil je een IPTV of een Formuler Z8 IPTV kopen? Uit de ervaring op het internet blijkt dat de gebruikers tevreden zijn over het gebruik van dit apparaat. Het is een alleskunner en draait op het vertrouwde android platform. Het is dus naast een IPTV ook een volwaardige android tv box.

De iptv box beschikt over een gigabit netwerk poort waardoor een razendsnelle internet verbinding mogelijk is. Ook heeft het apparaat een extra sterke antenne voor wifi gebruik. De WiFi connectie maakt gebruikt van dual-band 2.4/5ghz.

De box beschikt over 4K mogelijkheden

Er is ondersteuning voor 4K dat betekend dat er een juiste HDMI poort output is, maar ook HEVC op 60 fps. Het is dus mogelijk om 4K netflix of YouTube te streamen. Er is voldoende capaciteit door een octacore processor 2GB ram, DDR4 en alles met VP9 (minder energie verbruik).

Wat zijn de IPTV mogelijkheden?

Er is een luxe moderne IPtv interface met een uitgebreide functionaliteit. De z8 maakt gebruik van de bekende My TV Online en geeft je toegang tot M3u of Xtreamer. Je kan er zelfs mee opnemen. Dit is een app voor de formuler boxen op bekend staan, maar nooit echt het grote publiek heeft bereikt. Inmiddels heeft het zijn weg aardig gevonden en worden er steeds meer verkocht.

Meer info:

Formuler Z8 IPTV

222,00

Over de Formuler Z8 IPTV

De absolute winnaar voor IPTV’s. Met een Octacore processor met VP9 ondersteuning, 2GB DDR4 geheugen heeft deze IPTV box geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Dankzij de externe antenne heeft de box het beste wi-fi bereik. Met de Ethernet ingang kan een snelheid tot wel 1000mb/s bereikt worden. De Formuler Z8 heeft 16GB opslag en je kunt ‘m aansluiten op je 5.1 set.

Met de Formuler Z8 kun je exclusief gebruik maken van My TV Online (v2). Het meest gebruiksvriendelijke systeem voor IPTV boxen van dit moment.

Wil je echt dieper duiken? Check hier de handleiding:

Zie hier alle manuals van formuler en bovenaan de Z8.

Bekijk de volledige start up hier

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.