Audio & beeld
//Is de ziggo mediabox next is bijna uitverkocht?
Ziggo mediabox next uitverkocht

Ziggo Mediabox Next breidt uit; maar is bijna out of stock.

Is de ziggo mediabox next uitverkocht? In juni jongstleden begon Ziggo met het uitleveren van de nieuwe Mediabox aan klanten. Deze nieuwe Mediabox is snel, ondersteunt 4K en is bovendien ook bijzonder stil. De eerste beoordelingen van Ziggo klanten waren dan ook behoorlijk positief.

Ziggo heeft nu ook aangekondigd dat de nieuwe Mediabox voor veel meer mensen beschikbaar wordt gesteld. Maar kan dit nu nog niet waarmaken. Voorheen kreeg je deze Mediabox ook bij een middel abonnement. Als je nu een abonnement wilt afsluiten krijg je alleen de mediabox next bij het duurste abonnement. (Dit is sinds afgelopen maandag 8:00)

Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet meer het goedkoopste internet abonnement in combinatie met TV Complete of TV max kunt nemen. In dat geval heb je nu dus geen mogelijkheid meer op de nieuwe Mediabox. Is mediabox next uitverkocht? Nou daar lijkt het wel op, de box wordt meer aangevraagd dan verwacht.

Het voordeel van de next? Deze box ondersteunt 4K kwaliteit, maar geeft ook cloud toegang tot al je opgenomen content. Deze kan je dus overal terugkijken met de Ziggo go app.

ziggo advertentie

Mediabox voor bestaande klanten

Als je reeds klant van Ziggo bent en nog een oude Mediabox hebt, kan je ook gaan upgraden. Hierbij moet je wel een nieuw abonnement voor minstens één jaar afsluiten. Tevens is het noodzakelijk dat je eenmalige administratiekosten á € 19,95 betaald. Het upgraden naar een nieuwe Mediabox is dus zeker niet gratis. Tevens is het alleen mogelijk om deze upgrade te verkrijgen via de klantenservice van het bedrijf.

Ook stelt Ziggo de eis dat je internet via Ziggo afneemt. Als je alleen een TV abonnement van Ziggo hebt, kan je de Mediabox niet gebruiken.

Groot succes

Volgens Ziggo is de komst van de nieuwe Mediabox een doorslaand succes. Sinds juni zijn al ruim 16.000 gebruikers overgestapt naar de nieuwe (4K) Mediabox. Hebben de gebruikers hiervoor gekozen omdat de nieuwe Mediabox zo goed is? Of omdat de oude Mediabox wellicht ietwat aan de wensen overliet?

Helaas is het wel zo dat het aantal televisiezenders met 4K beperkt is. Maar, wees niet getreurd. Je kunt ook Netflix en YouTube met deze Mediabox streamen, waardoor je alsnog optimaal van de 4K beeldkwaliteit kunt genieten.

En nu?

Het zaak om af te wachten mocht je niet het uitgebreide pakket willen van 86,- euro. Naar alle waarschijnlijkheid is de productie flink opgeschroefd en is het wachten op de nieuwe batch. En zal dan weer beschikbaar worden bij de Complete abonnementen. Kijk bij alles in 1 zelf samenstellen van Ziggo.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.