//Is de ziggo mediabox next is bijna uitverkocht?
Ziggo mediabox next uitverkocht

Ziggo Mediabox Next breidt uit; maar is bijna out of stock.

Is de ziggo mediabox next uitverkocht? In juni jongstleden begon Ziggo met het uitleveren van de nieuwe Mediabox aan klanten. Deze nieuwe Mediabox is snel, ondersteunt 4K en is bovendien ook bijzonder stil. De eerste beoordelingen van Ziggo klanten waren dan ook behoorlijk positief.

Ziggo heeft nu ook aangekondigd dat de nieuwe Mediabox voor veel meer mensen beschikbaar wordt gesteld. Maar kan dit nu nog niet waarmaken. Voorheen kreeg je deze Mediabox ook bij een middel abonnement. Als je nu een abonnement wilt afsluiten krijg je alleen de mediabox next bij het duurste abonnement. (Dit is sinds afgelopen maandag 8:00)

Dit betekent dat je bijvoorbeeld niet meer het goedkoopste internet abonnement in combinatie met TV Complete of TV max kunt nemen. In dat geval heb je nu dus geen mogelijkheid meer op de nieuwe Mediabox. Is mediabox next uitverkocht? Nou daar lijkt het wel op, de box wordt meer aangevraagd dan verwacht.

Het voordeel van de next? Deze box ondersteunt 4K kwaliteit, maar geeft ook cloud toegang tot al je opgenomen content. Deze kan je dus overal terugkijken met de Ziggo go app.

ziggo advertentie

Mediabox voor bestaande klanten

Als je reeds klant van Ziggo bent en nog een oude Mediabox hebt, kan je ook gaan upgraden. Hierbij moet je wel een nieuw abonnement voor minstens één jaar afsluiten. Tevens is het noodzakelijk dat je eenmalige administratiekosten á € 19,95 betaald. Het upgraden naar een nieuwe Mediabox is dus zeker niet gratis. Tevens is het alleen mogelijk om deze upgrade te verkrijgen via de klantenservice van het bedrijf.

Ook stelt Ziggo de eis dat je internet via Ziggo afneemt. Als je alleen een TV abonnement van Ziggo hebt, kan je de Mediabox niet gebruiken.

Groot succes

Volgens Ziggo is de komst van de nieuwe Mediabox een doorslaand succes. Sinds juni zijn al ruim 16.000 gebruikers overgestapt naar de nieuwe (4K) Mediabox. Hebben de gebruikers hiervoor gekozen omdat de nieuwe Mediabox zo goed is? Of omdat de oude Mediabox wellicht ietwat aan de wensen overliet?

Helaas is het wel zo dat het aantal televisiezenders met 4K beperkt is. Maar, wees niet getreurd. Je kunt ook Netflix en YouTube met deze Mediabox streamen, waardoor je alsnog optimaal van de 4K beeldkwaliteit kunt genieten.

En nu?

Het zaak om af te wachten mocht je niet het uitgebreide pakket willen van 86,- euro. Naar alle waarschijnlijkheid is de productie flink opgeschroefd en is het wachten op de nieuwe batch. En zal dan weer beschikbaar worden bij de Complete abonnementen. Kijk bij alles in 1 zelf samenstellen van Ziggo.

6 Reacties

 • Hi Guys
  Ik woon in Ierland ik heb fast internet en ik wil Ziggo, Ziggo IP box ?? geen kabel VIRGIN kabel niet goed voor Ziggo HELP

  Eduard Florisson 09.09.2020
  • Hi Eduard, we zijn vrij zeker dat Ziggo -op dit moment- niet beschikbaar is in Ierland. Ik raad je aan voor de zekerheid even contact met Ziggo zelf op te nemen.

   Matthijs 10.09.2020
 • Ik ben erg ontevreden over de Mediabox XL. voortdurend storingen,
  teletekst valt vaak weg of laat maar halve pagina’s zien.
  Naar wat ik begrijp is de Mediabox NEXT van veel betere kwaliteit.
  Is echter alleen verkrijgbaar bij duurdere abonnementen…
  Ziggo is dus niet echt ‘de beste’ voor klanten want wil meer geld voor een betere mediabox!

  Ik ga eens bekijken welke andere provider beter voor zijn klanten zorgt.
  Heb ‘t zo langzamerhand wel ‘n beetje gehad met dit soort klantenservice!

  Huub Jurgers 19.10.2020
 • ik heb een humax en kan GEEN films of series terug kijken dat is vervelend het is bij de aanschaft van de humax wel verteld maar het is niet mogelijk
  is het mogelijk om mij een Ziggo box te sturen en de humax terug testuren

  P.A.M. van Schaik 11.01.2021
 • ik ben het wel eens met Huub Jurgers

  p v schaik 11.01.2021

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.