//Horizon mediabox: nu als Ziggo mediabox genaamd
mediabox kopen

Horizon mediabox van Ziggo

Wilt u graag meer te weten komen over de Horizon mediabox? Dan bent u aan het goede adres! Wij vertellen u graag alles over dit prachtige apparaat. De Horizon mediabox is een kastje van 37,6 x 30 x 6 centimeter. Het bevat een internet harde schijf van maar liefst 500 GB. Op deze schijf kunnen televisie programma’s opgenomen worden. Daarnaast wordt de schijf ook gebruikt als er programma’s gepauzeerd worden. De Horizon mediabox bevat maar liefst 6 verschillende tuners en heeft ook een optische audio, SPDIF aansluiting. Als deze specificaties zorgen ervoor dat de mogelijkheden met de box eindeloos zijn. Het grootste voordeel is de kwaliteit van de zenders. De Horizon mediabox kan zenders namelijk in HD kwaliteit aan uw televisie doorgeven. Uiteraard dient u wel een televisie te hebben die HD zenders aankan. Of dat het geval is kunt u achterhalen door de specificaties van uw televisietoestel te raadplegen. Voor direct afsluiten via ziggo: Ziggo Play Complete.

horizon mediabox achterkant

Interactief televisie kijken met de Horizon mediabox

Heeft u weleens gehoord van interactief televisie kijken? Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op deze vorm van televisie kijken. Niet vreemd als u bedenkt dat interactief televisie kijken verschillende voordelen biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld programma’s pauzeren. Dit is erg handig als u even naar het toilet moet of als u nog even snel de hond wilt uitlaten terwijl uw favoriete programma al begonnen is. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om terug te spoelen. Vond u een bepaald deel van een programma zo interessant dat u het nog een keer wilt bekijken, geen enkel probleem! U heeft voor deze zaken wel een mediabox nodig, zonder mediabox is interactief televisie kijken niet mogelijk namelijk. De Horizon mediabox is een betaalbare mediabox die eenvoudig via internet aan te vragen is. Wij raden u aan om de Horizon mediabox zo snel mogelijk te bestellen als u ook wilt profiteren van alle voordelen die zo’n box biedt. De kans is groot dat u zegt “had ik dit maar eerder gedaan!”. Voor alternatieve mediaboxen, zie hier de top mediaspelers van 2018.

7 Reacties

 • Heb met dit apparaat regelmatig het probleem dat tijdens het zappen zenders niet opkomen maar het beeld gewoon zwart blijft. navigeren door het apparaat verloopt ook niet soepel. Wel handig is dat de afstandbediening met RF signalen werkt waardoor richten overbodig wordt en er kan een extra horizon box (slaapkamermodel) bijbesteld worden voor 5 euro extra p/m en kan volledig draadloos gekoppeld worden aan je hoofd mediabox in de woonkamer. (antenne)kabels trekken naar de slaapkamer hoeft dan ook niet meer.

  john 13.07.2016
  • Bedankt voor je reactie. Het laatste kan iedereen zeker als tip meenemen. Wat betreft het zappen en navigeren zie ik ook graag nog wat verbetering. Hopelijk kunnen zoiets meenemen in de software update 3.4.

   Robin 14.07.2016
 • Kan ik de ziggo Media box kopen? Ik ga weg bij ziggo , maar ik wil mooie opnames houden, vandaar…

  Walther 22.06.2017
  • Nee dat kan helaas niet! Het wordt wel vaker gevraagd, maar helaas.
   Ook opnames overzetten is niet mogelijk. Succes!

   Robin 22.06.2017
 • Je kan de mediabox opnames copiëren naar een andere hd recorder (De mijne panasonic). HDMI kabel en een scartkabel dan lukt het wel…

  Walther 16.07.2017
 • Kun je de horizonbox ook als mediaplayer gebruiken

  Jos 02.04.2018

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.