//Game of Thrones terugkijken
Game of Thrones terugkijken

Game Of Thrones terugkijken? Ook zo’n grote fan van Game of Thrones en zit je vol spanning te wachten totdat je eindelijk met seizoen 7 kan beginnen? Met Ziggo kun jij meteen nadat de aflevering in Amerika op TV is geweest, de nieuwe Game of Thrones kijken.

Start van het nieuwe seizoen

Kun jij na die zinderende finale van seizoen 6 gewoon niet meer wachten om de nieuwe afleveringen te kijken? De eerste aflevering van seizoen 7  waren al op 16 juli uitgezonden in Amerika maar bij Ziggo Demand kun je ze nu terugkijken. Maar wel één dag nadat de aflevering in Amerika op TV is geweest. Het belooft een seizoen vol cliffhangers, intriges en plottwisten te worden, maar hadden we iets anders verwacht?

Game of Thrones terugkijken bij Ziggo

Als jij het juiste Ziggo pakket heb, kun je welke maandag vanaf om 21:00 uur de nieuwste Game of Thrones aflevering bekijken. De eerste aflevering kan je nu al terugkijken. Met de pakketten van Ziggo kun je maandagavond met een bak popcorn voor de buis zitten om het eerst volgende uur niet meer van de bank op te staan. Daarnaast kun je Game of Thrones ook (terug)kijken via de Ziggo Go App of vraag collega’s, vrienden of familie om inloggevens.

Seizoen 7

Ben jij klaar om het nieuwe seizoen te kijken? Helaas heeft seizoen 7 wel maar 7 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 10. Maar niet getreurd, de afleveringen zijn daarentegen een stuk langer. Zo is de seizoensfinale wel 81 minuten lang en aflevering 6 duurt 71 minuten. Zorg dat je geplast hebt voordat je aan die afleveringen begint!

Een geheimzinnig begin

HBO doet er altijd zoveel mogelijk aan om niks te laten lekken wat betreft de nieuwe afleveringen en recensenten krijgen geen previews te zien. Nu loopt de show ook nog eens voor op de boeken, dus is het al helemaal raden wat er gaat gebeuren. Heb jij de popcorn al klaar staan en al je theorieën voor dit seizoen uitbedacht? Nu Game of Thrones  terugkijken? Kijk met Ziggo en kijk iedere week een nieuwe aflevering.

1 Reactie

  • Wil je gratis GOT kijken via Kodi, laat hier onder een bericht achter.
    Ik heb een instructie gevonden.

    Kodi 24.07.2017

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.