//De Ziggo Go app: de interactieve TV app van het moment
De Ziggo Go app

De Ziggo GO app is de interactieve TV app van het moment en wordt als beste gewaardeerd door de klanten die de app downloaden. De Ziggo Go app is te downloaden met een Apple uit de App store of met een Windows of Android uit de Google Play store. De app is enkel en alleen te gebruiken door abonnementshouders. Of je moet een abonnementshouder kennen die zijn inloggegevens wil delen;) De Ziggo Go app is namelijk te gebruiken door 3 gebruikers te gelijke tijd. Het maakt niet uit op wat voor apparaat, dus een ipad of tablet, pc of macbook, of gewoon heerlijk op je mobiele telefoon. Heb je nog geen account? Maak hier een aan.

Wat kan de Ziggo Go app

Met de Ziggo Go app kan je online tv kijken, dat kan binnen maar ook buiten of in de trein. Zolang je maar in Nederland bent er zit namelijk een GEO block op. Uiteraard kan je ook gebruik maken van diensten als On Demand, TV gemist of Replay TV. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden alleen wanneer je via 4G streamt is het handig om je bundel in de gaten te houden. Een half uur streamen is snel 500 MB! Ga nu naar Televisie van Ziggo.

Streamen naar je TV

Veel mensen hebben tegenwoordig wel een Apple TV, mediabox of Chromecast. Zo niet? Dat is het zeker de moeite waard om je hier eens in te verdiepen. Een chromecast is relatief goedkoop voor 40,- heb je één in huis. Lees hier meer over de mogelijkheden. Wanneer je een chromecast hebt verbonden met bijvoorbeeld je tv in de slaapkamer. Dan kan je met de Ziggo Go app het kleine beeld op je telefoon verplaatsen naar de tv en hier verder kijken! Ideaal dus en helemaal geen tweede mediabox meer nodig;) kijk wat wanneer jij maar wil!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.