/KPN TV

KPN TV

Ben je op zoek naar een televisie provider met sterk signaal? Dan ben je bij KPN TV aan het juiste adres. Met deze digitale vorm van televisie kijken heb jij alles wat je maar wilt kijken op één plek. Om KPN TV te kunnen gebruiken heb je een TV-ontvanger nodig die het signaal doorstuurt naar de televisie. Deze zal uiteraard netjes door KPN zelf geleverd worden. Kies je voor KPN TV? Dan kun je niet enkel televisie kijken maar van nog veel meer opties en extra’s genieten. Welke dit precies zijn, lees je hieronder.

Een groot aanbod televisiezenders

Daar waar je vroeger slechts een kleine 30 televisiezenders had, heb je wanneer je voor KPN TV kiest, met het Basispakket vandaag de dag ruim 65 verschillende televisiezenders tot je beschikking. Ruim de helft van deze zenders is daarnaast te bekijken in HD-kwaliteit. Zenders die je onder meer kunt verwachten bij KPN TV zijn uiteraard de grote zenders zoals RTL, NPO en SBS maar tevens de wat kleinere zenders zoals bijvoorbeeld 24Kitchen, History, Crime + Investigation en lokale zenders behoren tot het assortiment. 

4K-kwaliteit televisie kijken

Dankzij KPN TV geniet je ook van een geweldig kleurcontrast op de TV. Zo levert KPN namelijk kleine compacte tv-ontvangers waarmee je in 4K-kwaliteit of Ultra HD (UHD) televisie kunt kijken. Dit houdt in dat je simpelweg viermaal zoveel pixels hebt als met HD van normaal niveau. Om je een beter idee te geven: 4K en UHD beschikken over een resolutie van 3840 x 2160, terwijl Full HD ‘slechts’ een resolutie van 1920 x 1080 pixels heeft en HD zelfs maar 1280 x 720. Het verschil is dus aanzienlijk hoog en dat is ook goed terug te zien.

Opnemen, pauzeren en terugspoelen

KPN TV biedt drie handige opties waardoor je nooit meer iets op televisie hoeft te missen. Wanneer je namelijk voor KPN TV kiest, heb je de mogelijkheid tot het live opnemen, pauzeren en terugspoelen van al je favoriete programma’s of series. Heb je bijvoorbeeld een afspraak waardoor je precies de laatste aflevering van Wie is de Mol mist? Geen probleem, je kunt de aflevering eenvoudig opnemen en terugkijken wanneer het jou wel uitkomt. 

Heb je in de file gestaan en daardoor de eerste 20 minuten van The Voice of Holland gemist? Ook dit is voortaan geen probleem meer. Met de optie Terugspoelen kun je de show namelijk eenvoudig terugspoelen en daardoor gewoon vanaf het begin volgen. Als laatste is er de mogelijkheid pauzeren. Zit je bijvoorbeeld helemaal in je programma en gaat onverwachts de telefoon? Dan kun je met deze optie eenvoudig het programma pauzeren totdat je uit bent gebeld. 

Extra entertainment mogelijkheden

Naast de ruim 65 verschillende zenders uit het basispakket, zijn er ook nog extra entertainment mogelijkheden binnen KPN TV. Zo kun je verschillende vormen van entertainment of zenderpakketten aanschaffen die maandelijks opzegbaar zijn. Bevalt het extra entertainment niet? Dan zeg je het dus snel en gemakkelijk weer op. Het aan- en uitzetten van extra zenderpakketten of entertainment kan eenvoudig via het tv-menu of MijnKPN. 

De extra entertainment mogelijkheden zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo geeft KPN TV de mogelijkheid tot Films en Series, Sport, Erotiek en Buitenland. Iedere categorie heeft zijn eigen mogelijkheden of zenderpakketten. Bij de categorie Films en Series kun je bijvoorbeeld kiezen voor de aanschaf van Film1 en bij Buitenland heb je onder meer de optie tot een Turks pakket. De prijzen voor extra entertainment mogelijkheden variëren van €4,99 per maand tot en met €14,99 per maand.

Welk prijskaartje hangt er aan KPN TV?

Met zoveel moois dat KPN TV te bieden heeft, ben je hoogstwaarschijnlijk erg nieuwsgierig geworden naar de prijs ervan. De kosten van KPN TV zijn geheel afhankelijk van het totale abonnement dat je afsluit en diens verscheidene opties die daarbij horen. Zo heb je qua abonnement bijvoorbeeld keuze uit Internet & TV of TV, Internet & Mobiel. Voor de verschillende opties kun je onder meer denken aan de internetsnelheid of contractduur. Om je toch een beetje een idee te geven pakken we het Internet & TV abonnement er even bij. Voor een gemiddelde internetsnelheid en HD TV, ben je rond de €60 per maand kwijt. 

Daarnaast moet je nog rekenen op eenmalige kosten zoals monteurs- en activatiekosten van €100 bij elkaar. Voor de actuele prijzen is het echter aan te raden om de prijslijst op de site van KPN zelf te bekijken. Hier worden ook regelmatig de monteurskosten gratis aangeboden.