//De beste 4K IPTV box 2022

De beste 4K IPTV box 2022

Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditiegetouw publiceren we dan het overzicht met de beste IPTV boxen van dit moment. Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij gezet.

Hieronder vind je een overzicht van de meest beste IPTV boxen van dit moment. We hebben de beste qua prestaties en prijs voor je uitgezocht en uitgebreid getest en daarbij alleen boxen in overweging genomen die 4K kwaliteit af kunnen spelen met 60fps. Lees hieronder onze ervaring per toestel.

De winnaar:

Formuler Z10 Pro Max IPTV

159,00

Over de Formuler Z10 IPTV

De absolute winnaar voor IPTV’s. Met een krachtige processor, 8GB RAM DDR4 geheugen heeft deze IPTV box geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Dankzij de externe antenne heeft de box het beste wi-fi bereik. Met de Ethernet ingang kan een snelheid tot wel 1000mb/s bereikt worden. De Formuler Z10 heeft maarliefst 32GB opslag en je kunt ‘m aansluiten op je 5.1 set.

Met de Formuler Z10 kun je exclusief gebruik maken van My TV Online (v2). Het meest gebruiksvriendelijke systeem voor IPTV boxen van dit moment.

Amiko A9Z | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

125,00

Over de Amiko A9Z Blue | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

De Amiko A9 modellen zijn specifiek ontworpen om samen te werken met verschillende streaming diensten zoals Netflix. Dit betekent dus in hoge kwaliteit streamen zonder haperingen.

Hart van het IPTV gedeelte vormt nog steeds de My TV 2 app.
Deze app zorgt dat IPTV kijken een waar genot wordt. Functies zoals EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is niet alleen mogelijk maar ook heel eenvoudig en maken deze IPTV ontvanger compleet.

Deze nieuwe Amiko A9Z Blue IPTV Set-Top Box is uitgerust met Android 9: Pie.
Hoewel de box gemaakt is om te streamen heeft deze geen enkele moeite met de andere apps uit de Playstore:
Facebook, Gmail, Kodi, Youtube, Uitzending Gemist en talloze andere apps worden moeiteloos afgespeeld.

MAG 524 W3

99,00

Over de MAG 524 W3

Als derde keuze komt de MAG 524 W3 naar voren. De mediaboxen van Infomir staan bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. Deze mediabox kan met gemak 60fps 4K aan. Het verschil met de vorige Mediaboxen is dat deze IPTV box draait op het besturingssysteem Linux. Deze mediabox is dus uitermate geschikt voor IPTV, maar niet als je graag Android wilt draaien om allerlei apps te gebruiken. Maar wees niet gerust: de installatie van IPTV is heel makkelijk dankzij het besturingssysteem “MAG API” van ontwikkelaar Infomir.

De MAG 524 kan aangesloten worden met UTP kabel en werkt ook prima via WiFi. Uiteraard moet het signaal thuis wel goed zijn. We raden daarom aan om, indien mogelijk, altijd een fysieke kabel te gebruiken.

De best betaalbare:

Xiaomi Mi Box S 8 GB Wi-Fi Zwart 4K Ultra HD

61,00

Over de Xiaomi Mi Box S 8 GB Wi-Fi Zwart 4K Ultra HD

Ook deze fraai vormgegeven en betaalbare IPTV box heeft tevens geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Wat uniek is voor de IPTV box is dat deze ondersteuning heeft voor Google Assistant, met gebruik van de afstandbediening. Daarnaast kun je deze IPTV box indien gewenst ook gebruiken als Google Chromecast. Als besturingssysteem heeft deze IPTV box Android, wat het gemakkelijk maakt om allerlei apps te installeren vanuit de Play Store.

IPTV is reeds voorgeprogrammeerd op het device, dus de installatie is een fluitje van een cent.

Helaas horen wij dat deze box af en toe niet lekker reageert en dan handmatig opnieuw opgestart moet worden. De Xiaomi Mi Box S is een prima keuze als je deze box tevens voor allerlei andere doeleinden wilt gebruiken dan IPTV. Indien je echt een IPTV box zoekt, raden we je aan te gaan met de Formuler Z8 of de MAG 425A.

Nog een stapje verder? 8K?!

Maxytec Phoenix Dark 8K

84,00

Over de Maxytec Phoenix Dark 8K

Maxytec heeft de eerste IPtv mediabox uitgebracht die geschikt is voor 8K! Kijk beeld alsof je op de set bent op geschikte TV toestellen. Met deze box ben je volledig voorbereid op de toekomst. Uiteraard kun je ook zonder probleem 4K kwaliteit content afspelen.

Met de uiterst krachtige 64Bit Cortex processor, de krachtige Mali 720 MP4 videokaart en ruim geheugen van 2GB DDR3 voor de beste prestaties en het mooiste beeld is het genieten geblazen. Zet de mediabox waar je wil, want uitgerust met zowel 2.4 als 5.0 Ghz WiFi hoef je geen kabelsmeer door te trekken.

Meer informatie over IPTV op ons Blog:

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal Voor heel wat mensen in Nederland geldt dat ze bijzonder graag IPTV zouden willen kijken. Het is daarbij echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet elke vorm van IPTV legaal is. We maken dan ook een onderscheid tussen twee verschillende varianten. IPTV die wordt aangeboden door TV-aanbieders zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal...

IPTV stap-voor-stap Handleiding

IPTV stap-voor-stap handleiding Nederland Thuis duizenden tv zenders ontvangen. En dat voor nog geen 10 euro per maand? Wie wil dat nou niet?! Toch kan het lastig zijn om alles bij elkaar te verzamelen om dit werkelijkheid te laten worden. Wij hebben speciaal voor jou een stap voor stap handleiding gemaakt over hoe jij binnenkort kunt genieten van alles wat IPTV te...

De beste IPTV aanbieder in Nederland

De beste IPTV aanbieder van Nederland We hebben onderzocht wat de beste IPTV aanbieders zijn in Nederland. We zijn tot de conclusie gekomen dat BLACK IPTV.CO op dit moment het beste aanbod heeft met de beste prijs. BLACK IPTV.CO Onze voorkeur gaat uit naar Black IPTV.CO. Deze aanbieder heeft veel informatie beschikbaar over het installeren van IPTV én biedt veel...

Opzoek naar een IPtv box? Nog wat meer informatie nodig?

IPtv box: de toekomst van tv kijken Bijna iedereen heeft wel een tv in huis staan en kijkt met tevredenheid naar zijn of haar favoriete zenders. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om tv te kijken. Hoe wij vroeger alleen tv konden kijken via een COAX kabel en beperkt werden tot enkele zenders, is er in het heden veel meer...

4 Reacties

  • Hallo, Ik vraag mij af of je met de formule ook een harde schijf kunt verbinden om programma’s op te nemen. Ik wil sommige programma’s langer bewaren dan de tijd van tv terug kijken. En zo ja is dat dan makkelijk te installeren en te bedienen?
    Ik heb nog geen box. Dus als ik het wil proberen voor 24 uur kan ik dat alleen maar doen via de computer?

    Theo Albers 16.10.2020
  • ik wil iptv hebben.ik heb een ztron box.wat kost het per 6 maanden.of anders jaar.

    koen 12.11.2020

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.