/, IPTV Informatie/De beste 4K IPTV box 2023

De beste 4K IPTV box 2023

Het nieuwe jaar is weer begonnen en traditiegetouw publiceren we dan het overzicht met de beste IPTV boxen van dit moment. Met heel veel keuze op de markt vraag je je vast af; welke IPTV box moet ik nu kopen? Wij hebben een selectie gemaakt en de beste 4K IPTV Boxen dit moment op een rij gezet.

Hieronder vind je een overzicht van de meest beste IPTV boxen van dit moment. We hebben de beste qua prestaties en prijs voor je uitgezocht en uitgebreid getest en daarbij alleen boxen in overweging genomen die 4K kwaliteit af kunnen spelen met 60fps. Lees hieronder onze ervaring per toestel.

De winnaar:

Formuler Z10 Pro Max IPTV

154,99

Over de Formuler Z10 IPTV

De absolute winnaar voor IPTV’s. Met een krachtige processor, 8GB RAM DDR4 geheugen heeft deze IPTV box geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Dankzij de externe antenne heeft de box het beste wi-fi bereik. Met de Ethernet ingang kan een snelheid tot wel 1000mb/s bereikt worden. De Formuler Z10 heeft maarliefst 32GB opslag en je kunt ‘m aansluiten op je 5.1 set.

Met de Formuler Z10 kun je exclusief gebruik maken van My TV Online (v2). Het meest gebruiksvriendelijke systeem voor IPTV boxen van dit moment.

Amiko A9Z | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

149,00

Over de Amiko A9Z Blue | Topmodel 4K Android en IPTV mediabox

De Amiko A9 modellen zijn specifiek ontworpen om samen te werken met verschillende streaming diensten zoals Netflix. Dit betekent dus in hoge kwaliteit streamen zonder haperingen.

Hart van het IPTV gedeelte vormt nog steeds de My TV 2 app.
Deze app zorgt dat IPTV kijken een waar genot wordt. Functies zoals EPG, terugspoelen (vanuit EPG ook mogelijk), opnemen, pauzeren en VOD/Radio is niet alleen mogelijk maar ook heel eenvoudig en maken deze IPTV ontvanger compleet.

Deze nieuwe Amiko A9Z Blue IPTV Set-Top Box is uitgerust met Android 9: Pie.
Hoewel de box gemaakt is om te streamen heeft deze geen enkele moeite met de andere apps uit de Playstore:
Facebook, Gmail, Kodi, Youtube, Uitzending Gemist en talloze andere apps worden moeiteloos afgespeeld.

MAG 524 W3

119,00

Over de MAG 524 W3

Als derde keuze komt de MAG 524 W3 naar voren. De mediaboxen van Infomir staan bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. Deze mediabox kan met gemak 60fps 4K aan. Het verschil met de vorige Mediaboxen is dat deze IPTV box draait op het besturingssysteem Linux. Deze mediabox is dus uitermate geschikt voor IPTV, maar niet als je graag Android wilt draaien om allerlei apps te gebruiken. Maar wees niet gerust: de installatie van IPTV is heel makkelijk dankzij het besturingssysteem “MAG API” van ontwikkelaar Infomir.

De MAG 524 kan aangesloten worden met UTP kabel en werkt ook prima via WiFi. Uiteraard moet het signaal thuis wel goed zijn. We raden daarom aan om, indien mogelijk, altijd een fysieke kabel te gebruiken.

De best betaalbare:

Xiaomi Mi Box S 8 GB Wi-Fi Zwart 4K Ultra HD

67,90

Over de Xiaomi Mi Box S 8 GB Wi-Fi Zwart 4K Ultra HD

Ook deze fraai vormgegeven en betaalbare IPTV box heeft tevens geen probleem met het afspelen van 4K 60fps materiaal. Wat uniek is voor de IPTV box is dat deze ondersteuning heeft voor Google Assistant, met gebruik van de afstandbediening. Daarnaast kun je deze IPTV box indien gewenst ook gebruiken als Google Chromecast. Als besturingssysteem heeft deze IPTV box Android, wat het gemakkelijk maakt om allerlei apps te installeren vanuit de Play Store.

IPTV is reeds voorgeprogrammeerd op het device, dus de installatie is een fluitje van een cent.

Helaas horen wij dat deze box af en toe niet lekker reageert en dan handmatig opnieuw opgestart moet worden. De Xiaomi Mi Box S is een prima keuze als je deze box tevens voor allerlei andere doeleinden wilt gebruiken dan IPTV. Indien je echt een IPTV box zoekt, raden we je aan te gaan met de Formuler Z8 of de MAG 425A.

Meer informatie over IPTV op ons Blog:

De mogelijkheden van IPTV

De mogelijkheden van IPTV IPTV, oftewel Internet Protocol Television, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een steeds populairder alternatief voor traditionele televisie en kabeldiensten. In dit artikel zullen we de mogelijkheden van IPTV verkennen en bespreken hoe het werkt. IPTV is een technologie die het mogelijk maakt om televisie-uitzendingen via internet te ontvangen en te bekijken. In plaats van een...

Wat is IPTV?

Hoe werkt IPTV en wat is IPTV? We proberen hieronder wat korte uitleg te geven over deze vragen. Wat is IPTV? Bij IPTV wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd IP protocol. Dus je kijkt niet op de traditionele manier televisie waarbij normaal gesproken het televisiesignaal ontvangen wordt door bijvoorbeeld COAX kabels of glasvezel. IPTV wordt vaak gebruikt door dezelfde providers,...

Google Chromecast Ultra 4K

Google Chromecast Ultra In het jaar 2013 werd door Google de originele Chromecast op de markt gebracht. In het jaar 2015 volgde een update voor het populaire toestel. De kleine stick zorgde er voor dat het mogelijk was om zelfs een verouderd televisietoestel op eenvoudige wijze om te toveren tot een smart TV. Het streamen van filmpjes via Netflix, Youtube...

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal

Legaal IPTV kijken via Canal Digitaal Voor heel wat mensen in Nederland geldt dat ze bijzonder graag IPTV zouden willen kijken. Het is daarbij echter belangrijk om er rekening mee te houden dat niet elke vorm van IPTV legaal is. We maken dan ook een onderscheid tussen twee verschillende varianten. IPTV die wordt aangeboden door TV-aanbieders zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal...

4 Reacties

  • Hallo, Ik vraag mij af of je met de formule ook een harde schijf kunt verbinden om programma’s op te nemen. Ik wil sommige programma’s langer bewaren dan de tijd van tv terug kijken. En zo ja is dat dan makkelijk te installeren en te bedienen?
    Ik heb nog geen box. Dus als ik het wil proberen voor 24 uur kan ik dat alleen maar doen via de computer?

    Theo Albers 16.10.2020
  • ik wil iptv hebben.ik heb een ztron box.wat kost het per 6 maanden.of anders jaar.

    koen 12.11.2020

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.