Audio & beeld
/Ziggo of KPN

Ziggo of KPN: internet

Ziggo of KPN. Ziggo is nog steeds goedkoper dan KPN met betrekking tot het leveren van Internet.
Door de fusie van Ziggo met UPC neemt het grootste deel van de mensen in Nederland een Ziggo-abonnement af. Het goedkoopste abonnement met internet (40 Mbit/s), bellen en tv kost €47,50 per maand. Dat is overigens nog steeds goedkoper dan KPN. Sinds kort krijgt elke nieuwe Ziggo-abonnee een wifi-modem in bruikleen. Het modem zendt een 5GHz-signaal door middel van een extra draadloos netwerk.

Ziggo levert zijn internet via de kabel en bieden een maximale snelheid van 300Mb/s voor consumenten en 500Mb/s voor zakelijke klanten.

Verder met Ziggo of KPN. KPN kan huishoudens zonder glasvezel een DSL-abonnement geven, nadeel hiervan is dat de snelheid minder wordt, omdat er een grote afstand tussen de telefooncentrale en je huis is en hierdoor de kwaliteit van HD-kwaliteit tv-kijken kan beïnvloeden. Wanneer er glasvezel op desbetreffende adres beschikbaar is, dan is de verbinding veel stabieler dan met DSL, lijkt uit het ProviderMonitor onderzoek. Via de postcodecheck van KPN kun je online de verwachten snelheid bekijken, maar het blijft opletten. Het goedkoopste pakket van KPN kost €49,00 per maand en heeft maximaal 40 Mbit/s. Voor zowel glasvezel als DSL kan met een snelheidsupgrade voor €10 per maand de snelheid naar 80 Mbit/s worden verhoogd.

Ziggo levert zijn internet altijd in combinatie met digitale en analoge tv. Ziggo zijn kabelnetwerk is klaar voor de toekomst en ze kunnen maar liefst snelheden tot wel 4,7Gb/s bereiken!Ziggo of KPN: bellen

KPN

Bij KPN kun je ervoor kiezen om vast bellen als extra optie voor maar 1 euro per maand aan je pakket toe te voegen. KPN hanteert een starttarief van €0,12 en €0,12 per minuut. Per seconde vindt de afrekening plaats.

BelOnbeperkt Altijd
Als je toch heel veel belt met je vaste telefoon dan kun je overwegen om BelOnbeperkt Altijd als extra uitbreiding van je pakket af te nemen. Dit belabonnement kost €16,50 per maand.

BelOnbeperkt Avond en weekend
Wanneer je veel in de avond en het weekend voornamelijk met je vaste telefoon belt, dan is het abonnement ‘BelOnbeperkt Avond en weekend’ een goede optie en kost €9,50 per maand.

Ziggo of KPN, Voordeel van KPN is dat je met BelOnbeperkt Altijd abonnement naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland onbeperkt kunt bellen. Tevens kun je maar liefst naar 40 landen naar vaste nummers in het buitenland bellen.

 

Ziggo

Volop Bellen
Je kunt bij Ziggo zorgeloos met het abonnement ‘Volop Bellen’ voor maar €10,50 per maand onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers bellen. Je kunt dit abonnement maandelijks opzeggen en belangrijk om te weten is dat betaalde servicenummers en het bellen naar speciale nummers niet inbegrepen zijn.

Ziggo hanteert een starttarief van €0,11 en voor vast telefoneren €0,11 per minuut. Net als bij KPN gebeurt het afrekenen per seconde.

Let op: enige verschil is dat je met dit abonnement van Ziggo niet naar vaste buitenlandse nummers kunt bellen, wat bij KPN in het abonnement wel is inbegrepen.

Ziggo of KPN: Televisie

Hieronder staat een eerder geschreven blog artikel! Check it out! ↓  ↓  ↓  ↓

Waarom kiezen voor Ziggo als provider?

Ziggo biedt meer zenders in HD dan KPN en heeft daarmee hun gemaakte belofte waargemaakt. Steeds meer SD-zenders worden nu door Ziggo naar HD opgewaardeerd.
De omzetting van MPEG2 naar MPEG4 werd gelijktijdig in gang gezet. Bij deze omzetting komt een brandbreedte vrij, die ervoor zorgt dat Ziggo het HD-zenderaanbod uit kan breiden. De HD-zenders van de van aanvullende premium-betaalabonnementen heeft Ziggo nu eerst opgewaardeerd en zijn ze begonnen om ook de HD-zenders van aanvullende tv-abonnement Ziggo Movies & Series XL op te waarderen.

Je kunt dus nu dan ook Ziggo Sport, FOX Sports en Film1 in HD bekijken en bijvoorbeeld ook HD-kwaliteit ontvangen bij het kijken van de programma’s RTL Crime HD, RTL lounge HD, RTL Telekids HD en OUT TV HD.

Ziggo blijft als actieve provider, die ook onderdeel is van het Nederlandse mediabedrijf VodafoneZiggo de andere providers ver voor op het gebied van het leveren van HD. KPN levert bijvoorbeeld aanzienlijk veel minder HD zenders, net zoals Canal Digitaal. Canal Digitaal heeft als voordeel dat ze als satelliettelevisieaanbieder tientallen buitenlandse kanalen ongecodeerd in HD kunnen uitzenden.

Ultra HD
De verwachting is dat Ziggo vanaf 2018 aan de klanten 4K Ultra HD via de Ziggo Mediabox gaat leveren, ook wel bekend onder de naam Horizon Mediabox. KPN levert vanaf juni dit jaar Ultra HD in de duurste Alles-in-1-abonnementsvorm. Ziggo heeft deze dienst naar 2018 verplaatst om zo optimale dienstverlening te kunnen bieden en ondersteuning in de
4K Ultra HD variant.

Kies voor Ziggo
Om van alle bovengenoemde voordelen gebruik te kunnen maken, kies dan voor Ziggo als provider. Optimaal kunnen genieten in HD-kwaliteit, het Ziggo sport pakket gratis te ontvangen, zeer goede dienstverlenging en de hoge service die je gewend bent. Wanneer je voor Ziggo kiest, dan heb je naast alle voordelen ook nog eens financieel voordeel als je alle pakketten en bundels vergelijkt. Ziggo heeft alles in huis om Tv, Internet en vast bellen in hoge kwaliteit aan jou te leveren. Ik zeg doen!!!!