/Android Media box kopen

Android mediabox kopen

Wil je een Android Media box kopen? Het gaat hier om een mediaspeler, deze zijn momenteel erg populair en wordt voornamelijk gebruikt naast het reguliere tv kijken. Er is geen verdere abonnement benodigd, alleen een eenmalige aanschaf. Je kan onbeperkt films en series streamen.

Er wordt regelmatig nieuwe content aangeboden in zowel HD, 3D en zelfs in 4K. Daarnaast heb je toegang tot games uit de Play Store. De apps zoals Netflex en Youtube of Facebook zijn meestal standaard geprogrammeerd. Wel is het heel belangrijk om de specificaties goed na te kijken, er worden erg veel verschillende aangeboden en niet elke Andriod Media box is even goed of sommige exemplaren zijn verouderd. Momenteel is een combinatie van Kodi en Andriod absoluut een aanrader. Neem bijvoorbeeld de MINIX NEO-U1 Android 5.1.1 Quad Core TV-Box 16GB/2GB. De MINIX NEO U1 ondersteunt H.265 tot 10 – bits kleuren -formaat, is voorzien van een Dual Band WIFI en een Gigabit Ethernet poort. Een HDMI 2.0 kabel wordt meegeleverd. MINIX NEO U1 streamt UHD 4K gemakkelijk en beschikt over KODI en het eenvoudige Android menu. Zie de link of klik op het product hiernaast weergegeven.

Kan je ook live tv kijken?

Ja er is eenmogelijkheid om bijvoorbeeld live sportwedstrijden te streamen, buitenlandse zenders te kijken. Ook is het mogelijk om muziek te luisteren via deze andriod mediabox. Het werkt erg snel en is eenvoudig aan te sluiten op jouw tv. Meestal gewoon Plug&Play. Je kan kiezen voor verschillende interfaces, maar de basis is een Android besturingssysteem. Bestandsdeling met je mediabox en andere Android device is dus geen probleem.Ook zijn er verschillende USB poorten beschikbaar om zaken aan te sluiten. Wel altijd eerst specificaties checken.

Nu een Android media box kopen?