/Extra KPN TV ontvanger

Extra KPN TV ontvanger

Vandaag de dag ben je niet enkel meer gebonden aan één televisie in de woonkamer. Wil je namelijk graag op meerdere plekken televisie kijken in huis en niet enkel vanaf de bank in de huiskamer? In dat geval is het mogelijk om een extra tv-ontvanger te bestellen bij KPN en deze aan te sluiten op de gewenste televisie. Zo kun je voortaan dus ook gewoon KPN TV bekijken in de slaapkamer, keuken, hobbykamer of misschien zelfs wel vanuit bad in de badkamer. 

Een extra tv-ontvanger is gemakkelijk te bestellen via MijnKPN. Jouw wens om vanuit bed naar je favoriete serie of het journaal te kunnen kijken is dan ook heel simpel en eenvoudig te verwezenlijken. Heb je meer dan één extra tv-ontvanger nodig? Ook dit is geen probleem.  

Digitenne of interactieve TV

Wanneer je extra tv-ontvanger wilt, heb je de keuze uit digitenne of interactieve TV. Voor laatstgenoemde mogelijkheid geldt echter wel dat je voldoende internetcapaciteit nodig hebt. Dit kun je checken bij MijnKPN. Het verschil in digitenne en interactieve TV zit hem in het aantal zenders en de terugkijk mogelijkheden. Wanneer je voor digitenne televisie kiest heb je ongeveer de helft minder zenders in vergelijking met interactieve TV. Zo kun je bij interactieve televisie van KPN van ruim 65 verschillende zenders genieten en ligt het aantal zenders bij digitenne zo rond de 30. 

Daarnaast kun je met digitenne enkel live televisie kijken en heb je met interactieve TV de mogelijkheid om programma’s terug te kijken. Het is dus erg belangrijk om voordat je een extra tv-ontvanger gaat bestellen, na te denken over welke van de twee keuzes je het prettigste vindt. 

Een extra tv-ontvanger aansluiten

Een extra tv-ontvanger sluit je in principe op de dezelfde wijze aan als op de huidige of eerste televisie die je hebt. Dit wil zeggen dat je een extra tv-ontvanger met behulp van een Ethernekabel op je modem aansluit. Vervolgens sluit je de extra ontvanger ook op de televisie aan middels een HDMI-kabel. De stekker van de tv-ontvanger stop je in een stroomvoorziening en klaar is de klus.  Ben je niet zo een fan van lange kabels in de kamer? Dan is het ook mogelijk om draadloos een extra TV aan te sluiten. Dit kan middels een draadloze verbindingsset. Hiermee kun je het signaal van de televisie vanaf het modem, naar de extra tv-ontvanger sturen via het elektriciteitsnetwerk. Dit is vooral handig voor extra televisies op de bovenverdieping.

Wat betaal je voor een extra tv-ontvanger?

Wil je een extra tv-ontvanger dan betaal je hier altijd een paar euro extra voor boven op je huidige abonnementskosten, de exacte hoeveelheid verschilt per provider. Kies je voor een extra tv-ontvanger van KPN dan betaal je hier per ontvanger €5 per maand huur voor. Je kunt bij KPN een maximumaantal van zes extra TV ontvangers bestellen. Wil je dus zowel in de slaapkamer als op zolder een extra tv-ontvanger aansluiten? Dan zullen de abonnementskosten per maand met €10 verhoogd worden. 

Klik hier voor meer informatie & bestellen.