//extra Ziggo mediabox
extra ziggo mediabox

De extra Ziggo mediabox XL

Met de komst van digitale televisie is heel het televisiekijken veranderd. Hoewel het heel snel is gegaan willen we nu al eigenlijk niet anders meer. Daarom ontstaan er dan ook steeds meer mogelijkheden om altijd en overal van de nieuwe manier van televisiekijken te kunnen genieten. Een voorbeeld hiervan is de extra Ziggo mediabox. Dit geeft je de mogelijkheid om ook in andere ruimtes te genieten van de Ziggo abonnementen die je hebt afgesloten. Inclusief alle voordelen die je uit de box haalt. Kijk eens op site naar: TV Internet Complete voor meer informatie.

Stoppen en weer doorgaan
Er zijn natuurlijk ook wel wat andere slimme manieren om zonder extra box toch Ziggo te kunnen kijken, met de app bijvoorbeeld. Dan heb je echter niet de voordelen die je wel hebt wanneer je gewoon een mediabox vlak in de buurt hebt. Dit is dan ook de reden waarom de extra Ziggo mediabox wordt aangeboden. Denk aan zaken zoals pauzeren om even later weer verder te kunnen gaan. Met een app kan dit ook wel, maar het is wel een stuk lastiger. Of wat denk je van bijvoorbeeld replay televisie en dergelijk.

Makkelijk te gebruiken
Hoewel je bij het horen van XL misschien denkt aan een groot en lomp formaat is het juist zo dat de extra Ziggo mediabox kleiner is dan de basisbox die je krijgt wanneer je je abonnement afsluit. Deze kan dus gemakkelijk in een slaapkamer staan. Het is wel belangrijk dat ook de normale mediabox aanwezig is. Hier moet hij namelijk contact mee maken om te synchroniseren. Daarna heb je in principe vrijwel alles wat je in je abonnement heb zitten in elke andere kamer die je wenst.

Met of zonder draden

Je kunt zelfs wanneer je dat wenst de draden achterwege laten. In een slaapkamer kan je die immers wat minder makkelijk wegwerken dan in een woonkamer. Daarom is het ook mogelijk om de extra mediabox draadloos aan te sluiten. Wel is het zo dat nog altijd aangeraden wordt om juist met draden te werken. De coaxkabel is nog altijd de manier die de meeste voorkeur geniet.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.