/, Ziggo/Priority van Ziggo en Vodafone

Priority van Ziggo en Vodafone

Ziggo en Vodafone hebben al een hele tijd combideals te bieden. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk om gebruik te maken van Priority. Priority is namelijk een manier om als klant van Ziggo en Vodafone verschillende voordelen te krijgen. Het is eigenlijk gewoon een manier voor klanten van Ziggo en Vodafone om voorrang te krijgen bij verschillende uitjes. 

Wat is priority?

Priority is een initiatief die door Ziggo en Vodafone samen met de Ziggo Dome, MOJO Concerts, The Park Playground en Ajax is opgezet. Het is een klantprogramma die ervoor zorgt dat het mogelijk is voor klanten van Ziggo en Vodafone om al uitverkochte kaartjes voor een Ajax wedstrijd te krijgen. Verder kun je hiermee ook voorrang krijgen bij een concert in de Ziggo Dome. 

Met priority proberen ze hun bestaande klanten steeds meer te belonen. Verder willen ze hun klantenprogramma uitbreiden met verschillende andere partners. Hierdoor wordt het voor de klanten ook mogelijk om gebruik te maken van steeds meer voordelen als ze gebruik maken van Ziggo en Vodafone. Aangezien de Ziggo Dome al een hele tijd een belangrijke partner van Ziggo is, is dit één van de eerste op de lijst van Ziggo en Vodafone.

Is priority gratis?

Het is met een abonnement bij Ziggo of Vodafone al mogelijk om gebruik te maken van priority. Priority is gratis voor klanten van Ziggo en Vodafone. Echter hebben mensen die gebruik maken van Ziggo andere voordelen dan de gebruikers van Vodafone. Als je gebruik maakt van beide is het ook mogelijk om gebruik te maken van alle voordelen. Naast de normale voordelen die je van Ziggo of Vodafone kunt krijgen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een aantal combinatievoordelen zoals winacties en exclusieve kortingen. 

De mensen die een abonnement bij Ziggo afgesloten hebben, kunnen gebruik maken van voordelen op het gebied van muziek en sport. Zo is het voor deze mensen mogelijk om voorrang te krijgen bij de Ziggo Dome of een al uitverkocht kaartje van Ajax krijgen. Bij Vodafone is het mogelijk om gebruik te maken van voordelen bij concerten, festivals, evenementen en gaming evenementen. Ook is het mogelijk om korting te krijgen voor pretparken. 

Nog meer voordeel als je Ziggo en Vodafone combineert

Als je een klant bent van Ziggo en Vodafone is het mogelijk om gebruik te maken van alle voordelen van Ziggo en Vodafone. Echter is het ook mogelijk om een aantal andere voordelen te krijgen. Zo is het mogelijk om speciale tickets, exclusieve toegang en speciale winacties te krijgen. Hierbij moet je denken aan VIP-toegang tot concerten, voetbalwedstrijden en Formule 1 races. 

Bij verschillende evenementen waar je graag heen wilt in Nederland is het mogelijk om wat leuks te vinden bij priority. Zo is het ook mogelijk om kaartjes te krijgen voor grote internationale voetbalwedstrijden. In de meeste gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van exclusieve korting op kaartjes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om korting te krijgen op kaartjes naar grote pretparken in Nederland. 

Lees hier ons artikel over alle combi deals van Ziggo en KPN!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.