//Horizon mediabox wifi
Horizon mediabox wifi

Horizon mediabox wifi

Is er een wifi mogelijkheid? Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel kort, ja. Veel mensen verwachten ook dat Horizon mediabox wifi het geval is, want op die manier kunnen er extra programma’s en video’s bekeken worden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar video’s op YouTube kijken. Het aanbod van video’s wordt op deze manier fors vergroot. Naast de wifi mogelijkheid kan de mediabox van Horizon ook met een ethernet kabel aangesloten worden. Dit geniet wel de voorkeur, want wifi geeft sneller storingen. Als u zonder problemen video’s en films wilt kunnen kijken die via internet gedownload worden dan is het verstandig om de mediabox bedraag aan te sluiten i.p.v. de Horizon mediabox wifi aan te sluiten.

Nog geen mediabox?

Heeft u momenteel nog geen mediabox en televisie via Ziggo? U mist echt wat! De Horizon mediabox wifi kent namelijk een aantal grote voordelen. Zo krijgt u onder andere toegang tot Ziggo On Demand. Dit is een soort bibliotheek waarin u programma’s kunt vinden die op televisie zijn geweest. Met één druk op de knop kunt u deze programma’s terugkijken. Naast de standaard televisieprogramma’s kunt u ook films terugkijken die op tv zijn geweest. Kortom, de Horizon mediabox wifi is een echte uitkomst! Wist u trouwens dat het beeldkwaliteit zeer goed is? Als u een televisie heeft die HD aan kan dan heeft u geluk, de Horizon mediabox wifi geeft het signaal in HD kwaliteit door aan de televisie namelijk. U kunt dus optimaal genieten van beeldkwaliteit.

Nooit een programma missen

Dankzij de elektronisch programmagids die zit ingebouwd in de Horizon mediabox wifi hoeft u nooit meer een programma te missen. Alle programma’s worden netjes weergegeven in de gids, u ziet precies hoe laat het programma begint en wanneer het afgelopen is. Zo’n elektronische gids werkt een stuk prettiger in vergelijking tot een fysieke tv gids.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.