//Horizon mediabox handleiding
ziggo horizon mediabox handleiding

Als u de Horizon mediabox in huis heeft gehaald raden wij u aan om eerst de Ziggo horizon mediabox handeling door te lezen. In de handleiding vindt u belangrijke informatie terug over de werking van de box. Daarnaast kunt u ook lezen hoe de Horizon mediabox aangesloten dient te worden. Zonder de Horizon mediabox handleiding bestaat er een kans dat u de box verkeerd aansluit of verkeerde instellingen toepast. De Horizon mediabox handleiding is dan ook onmisbaar als u aan de slag gaat.

Geen handleiding meegeleverd?

Is de Horizon mediabox handleiding niet meegeleverd? Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is gegaan bij de verzending van de Horizon mediabox handleiding. Geen probleem, de handleiding is ook via internet op te vragen en te downloaden. Google eens op ‘Ziggo Horizon Mediabox handleiding’ Daarnaast is het ook nog mogelijk om veelgestelde vragen door te lezen, zo kunt u snel een antwoord op uw vragen krijgen. Veelgestelde vragen zijn bijvoorbeeld “wat kost een Horizon  box”, “hoeveel stroom verbruikt de Horizon Mediabox?” en “wat is de standaard pincode die ik moet gebruiken”. Wilt u ook een antwoord op één van deze vragen, raadpleeg dan de website van Ziggo.

Installatie van de Mediabox met handleiding

De Horizon mediabox handleiding helpt u ook bij de installatie van de box. Volg het stappenplan zoals vermeld in de handleiding. Het kan gebeuren dat u er niet helemaal uitkomt. Als u na de installatie geen beeld hebt is het verstandig om even telefonisch contact op te nemen met Ziggo. Het kan namelijk zijn dat u iets verkeerd heeft gedaan, maar het kan ook zo zijn dat de mediabox defect is. Een medewerker van Ziggo kan aan de hand van enkele test achterhalen waar het mis gaat.  Het probleem kan vervolgens snel verholpen worden, voor u het weet heeft u een prachtig beeld in HD kwaliteit en kunt u interactief televisie kijken.

1 Reactie

  • Het zou leuk zijn als de mediabox niet zo vaak vast loopt / herstart / hangt / niet reageert op afstandsbediening / antenne uitgang had voor smart tv digitale decoder.
    Allemaal problemen waar wij last van hebben sinds we dat ding hebben. En het zou ook leuk zijn als het signaal van Ziggo zuiver en sterk genoeg is maar ja de infrastructuur is van ondergeschikt belang als je monopolist op de kabel bent en je extra horizon boxjes wilt verhuren. Money makes the world go ’round.

    Claude Bulgarelli 15.01.2017

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.