//Verdwijnt de naam Horizon Mediabox?

Verdwijnt de naam Horizon Mediabox?

Vandaag verscheen een artikel op TVtotaal over de mogelijke verdwijning van de naam Ziggo Horizon Mediabox. Er wordt gesuggereerd dat de productnaam Horizon nog steeds bij sommige mensen frustratie op roept, dit door een valse start van de oorspronkelijke leverancier UPC. Eigenaar Liberty Global bracht de Horizon Mediabox te snel op de markt. Het apparaat kende daardoor veel problemen en kinderziektes, gebruikers hebben de mediabox destijds als absoluut geen fijne decoder ervaren.
Uiteraard is dat nu anders. De Horizon Mediabox is een van de beste decoders op de markt en het aantal gebruikers groeit enorm. De ontwikkelingen op de Mediabox zijn in volle gang en deze Mediabox wordt alleen maar beter. Toch lijkt Ziggo definitief afstand te willen nemen van de naam Horizon en een eigen productnaam hieraan te koppelen. Wat exact de reden is is niet duidelijk. Wel begrijpelijk natuurlijk dat Ziggo hun eigenaam wil koppelen aan het door hun tot een succes gemaakte Mediabox.

De nieuwe productnaam:

Ziggo als nieuwe merknaam. Horizon verdwijnt en wordt gewoon Ziggo. We hebben het dan over een ‘Ziggo Mediabox’
Dat geld tevens ook voor de Horizon Go app en wordt per direct: Ziggo Go. Ziggo wordt de nieuwe merknaam voor producten van het kabelbedrijf. De Horizon TV mediabox wordt dus Ziggo Mediabox. Het nieuwe internetadres om via pc en laptop naar onder meer live tv te kijken,  wordt ziggogo.tv.
Wat veranderd er nog meer?
Ziggo is bezig om meerdere namen naar eigen hand te zetten. Ook de bekende My Prime van ziggo krijgt voortaan de naam: Ziggo Movies & Series. Wat er nog meer veranderd zullen we de komende tijd gaan horen en uiteraard zullen wij u zoveel mogelijk informeren.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.