//Wetek Play: ideaal naast regulier tv kijken
wetek play

Wetek Play absoluut een aanrader!

Een goed apparaat voor Kodi is de WeTek Play. Het is een mediabox voor Kodi die satelliet- en kabelontvangst heeft. Ook kunnen er apps van Android aan gekoppeld worden. Kodi is een handig multimediaprogramma dat draait met zowel Mac, Windows als Android. Het handige is dat de WeTek Play werkt met Android. Dat past dus precies bij Kodi. Waar sommige apparaten die met Kodi werken alleen een simpel videoprogramma hebben zonder satelliet of kabelontvangst, kan de WeTek Player dit wel. Dit maakt het apparaat al snel wat geavanceerder dan de meeste apparaten. Kan dus eenvoudig schakelen tussen regulier tv kijken en de extra functies van de mediabox.

Technische specificaties van de WeTek Play

De Player kan ontzettend veel, maar heeft een tv-tuner aangesloten. Hierdoor kun je een kabel of digitenne aansluiten maar ook een satelliet. Hierdoor kun je alles streamen op je televisie zonder dat je extra materieel hiervoor hoeft aan te schaffen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, valt te lezen op bij productspecificaties. Verder heeft de mediabox de mogelijkheid om WiFi en Bluetooth aan te sluiten. Er is ook een USB-poort en je kunt nog een micro SD-kaart aansluiten. Hierdoor is het een aantrekkelijke mediabox voor iedereen die wel alles wil kunnen, maar niet per se alles nodig heeft.

Installatiewizard

Het handige is ook nog dat er bij een installatiewizard gegeven wordt. Hierdoor wordt je met het installeren van de mediabox ook niet direct in het diepe gegooid, maar kun je rekenen op een uitgebreide uitleg. De Wetek Play zelf kan allerlei dingen draaien, van Android apps die je in de Google Play Store kan kopen, tot andere apps/ add-ons die bij Kodi horen. Ook kun je je Gmail account koppelen, zodat je vanuit daar mail maar ook YouTube kan gebruiken. Wetek Play heeft nog veel meer mogelijkheden die te uitgebreid zijn om te uit te leggen, alle films, series, video’s, afbeeldingen en muziek zijn via WeTek Play te vinden.

Koop nu:

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.