//Kodi, het belangrijkste aspect van een mediaspeler!

Kodi, alles wat je nodig hebt!

Ben je op zoek naar een programma waarmee je allerlei soorten films, video’s en programma’s kan kijken? Dit is precies wat Kodi is. Kodi is een soort mediacentrum. Het werd geproduceerd voor de XBOX. Het is een programma die met behulp van een aantal plug-ins een soort app wordt waarbij je series, films en andere video’s kan bekijken. Maar ook uitzending gemist, live tv en heel veel muziek. Je kan het ook koppelen met je laptop zodat je centraal al jouw media kan terug vinden.

Hoe werkt Kodi?

Je kunt allerlei add-ons toevoegen. Dit zijn uitbreidingen websites zoals Uitzending Gemist en RTL XL. Deze kun je dan toevoegen en hierdoor kan je al de programma’s die hierop te vinden zijn terugkijken. Je kunt ook YouTube koppelen waardoor je kinderfilmpjes of andere filmpjes in Kodi kan bekijken. Het doel van Kodi is dat je alles op één plek hebt. Dit zijn niet alleen films en series vanuit de websites die net genoemd zijn, maar ook films en series die je hebt gedownload, gekocht of op dvd hebt. Add-ons zijn dus uitbreidingen op het programma en eenvoudig toe te voegen. Neem bijv:

NLvieuw – deze top addon maakt het mogelijk om bijna alle Nederlandse zenders live te kijken, dus 1,2,3,RTL4,RTL5 enzovoorts, maar ook FOX SPORT, ZIGGO SPORT, HBO 1,2,3 en meer.

WatchTV series– de naam zegt het al, maar geen linkjes, gewoon aanklikken en afspelen!

Exodus – de beste addon voor films, hoge kwaliteit geen buffering.

Muziek en afbeeldingen laten zien en spelen

Het is echt een multimediaspeler, dus je kunt ook andere dingen laten zien of afspelen. Dit zijn bijvoorbeeld afbeeldingen die je hebt gedeeld via een gedeelde map. Deze kun je dan in een slideshow laten afspelen, bijvoorbeeld op een verjaardag of gewoon voor op de achtergrond. Dit geldt ook voor muziek. Deze nummers kun je ook delen en toevoegen en afspelen via bijvoorbeeld je laptop of je televisie. Het is een veelzijdig programma om al jouw media af te spelen. Te veel om op te noemen. Er is veel over te vinden op internet, ook hoe je een add-on moet toevoegen. Over het algemeen is het een vrij gebruiksvriendelijk programma, maar een beetje handigheid met apparaten is wel fijn. Leuk stream voor muziek:

MP3 Streams – addon voor duizenden cd’s en nummers

Koop nu:

De Mxq Pro 4K met Kodi is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke Android TVbox. Hij wordt geleverd met KODI gebruiksklaar geïnstalleerd, wat de TVbox enorm populair maakt omdat men binnen KODI gratis films, series en sport kan streamen op 4K resolutie.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.