//Wil jij ook gratis streamen met je laptop?
gratis streamen met je laptop

Gratis streamen met je laptop? Wil je gratis films en series kijken op je laptop? Dat kan. Experimenteer eens met het veel gebruike media platform Kodi. Het kan echter wel lastig zijn om de juiste add-ons te installeren, deze add-ons heb je nodig om gratis te streamen met je laptop. Het is dus mogelijk, maar je moet het wel leuk vinden om te proberen.

Gratis streamen met je laptop

Lees dit artikel en voor je het weet is het gratis streamen met je laptop een feit en kun je kijken wat je wilt. Allereerst is het belangrijk dat je mediaplayer Kodi downloadt. Op www.kodi.tv kun je deze downloaden voor alle gangbare besturingsprogramma’s. Kodi is standaard in het Engels, maar dit kun je bij de Settings aanpassen naar Nederlands.
Vervolgens kun je een repository installeren waarmee je een grote verzameling add-ons binnenhaalt. SuperRepo is zo’n voorbeeld. In de Kodi-player kun je deze toevoegen door via System / File Manager / Add source, de url https://srp.nu in te voeren. Verzin een naam erbij en deze zal aan de linkerkant verschijnen. Vervolgens klik je via System / Settings / Add-ons, op Install from zipfile. Zoek de map die je net een naam hebt gegeven, standaard meestal Isenguard. Vervolgens kies je de juiste map om de kanalen in te downloaden en start je de download. Nog even en je kunt gratis films en series streamen op je laptop.

Overige mogelijkheden

De kanalen zijn na het downloaden beschikbaar. Het gratis streamen op je laptop kan beginnen. Zoals je ziet is er een behoorlijk groot aanbod van kanalen. Mocht je nog meer gratis streams willen ontvangen op je laptop, dan zijn er ook andere repositories beschikbaar. Zo heb je Velocity waarmee je veel films en series kunt kijken, Exodus, het voormalig mateloos populaire Genesis maar onder een andere naam. Wil je gratis streamen met behulp van Exodus, dan moet je de volgende url toevoegen; https://addons.tvaddons.ag. Met al deze mogelijkheden gaat er een wereld van kanalen voor je open, waardoor jij de beste series en films gratis streamt met je laptop

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.