//Kijkprofielen bij Ziggo

Kijkprofielen bij Ziggo

Bij Ziggo hebben ze op hun platformen iets unieks wat je bij weinig aanbieders van TV in Nederland zult vinden: Kijkprofielen. Kijkprofielen zijn speciaal gemaakt voor stellen, gezinnen en andere huishoudens waar meerdere mensen TV kijken.

Iedereen is anders

Iedereen heeft een andere smaak als het aankomt op het kijken van TV. De een houdt kijkt graag naar Talkshows, terwijl de andere veel liever naar Cartoons of comedy kijkt. Met kijkprofielen van Ziggo wordt TV kijken een stuk persoonlijker. Je kunt je eigen kijklijst maken op basis van je voorkeuren. Ook zal Ziggo je tips geven op basis van de programma’s die je hebt bekeken met jouw profiel.

Per Mediabox (dus huishouden) kun je tot 6 profielen aanmaken.

Wat wij aanraden?

Wij hebben voor het hele gezin een eigen profiel én een algemene voor wanneer we met z’n allen aan het kijken zijn. Hierdoor behoudt iedereen zijn  eigen voorkeuren en krijgen we tips van Ziggo die geschikt zijn voor het hele gezin.

Ziggo Go

Ziggo Go is de app van Ziggo, waarmee je vanaf je mobiel op iPad naar TV kunt kijken (of terugkijken natuurlijk). Het grote voordeel van deze app is dat je Ziggo altijd met je meeneemt. Of jou nu aan het strand in Italië ligt of lekker in eigen achtertuin; Je kunt altijd genieten van de leukste programma’s.

Uiteraard heeft de Ziggo Go app dezelfde profielen als die je ingesteld hebt op je TV zodat je ook daar niets hoeft te missen.

Is dat verplicht?

Nee tuurlijk niet. We snappen dat je niet fijn vindt dat Ziggo een profiel van je hele gezin heeft. Uiteraard gaan zijn vertrouwelijk met de data om maar niet iedereen vindt het een fijne gedachte. Je kunt er voor kiezen om geen profiel aan te maken óf er voor kiezen om 1 algemeen profiel te maken voor het hele gezin.

Nog geen klant van Ziggo? Op dit moment hebben ze een mooie aanbieding:

[/vc_column][/vc_row]

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.