//Wat zijn de mogelijkheden van de Ziggo Go apps?

Wat zijn de mogelijkheden van de Ziggo Go apps?

We zijn tegenwoordig met zijn allen behoorlijk vaak onderweg. Dat zorgt er voor dat we niet altijd een televisietoestel in de buurt hebben. Voor mensen die toch graag altijd hun mediabibliotheek bij de hand willen hebben is er nu Ziggo GO. Door gebruik te maken van één van de mobiele applicaties van Ziggo GO (beschikbaar voor zowel iOS als Android) is het mogelijk om ook onderweg te genieten van het beste wat Ziggo voor jou in petto heeft. Wil je graag meer te weten komen over het gebruik van de Ziggo GO apps en dan vooral over welke mogelijkheden ze allemaal met zich meebrengen? Lees dan vooral snel verder! 

Kijk TV waar en wanneer je dat maar wil 

We zijn met z’n allen steeds vaker onderweg. Bovendien zijn we niet alleen vaker, maar ook langer onderweg. Dit betekent dat je niet zelden je favoriete programma’s voor enige tijd zal moeten missen… of toch niet? Provider Ziggo heeft er namelijk voor gekozen om Ziggo GO in het leven te roepen. Voor deze mobiele dienst zijn inmiddels ook al verschillende mobiele applicaties verschenen waarmee je overal en altijd naar je digitale televisie kan kijken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de app installeren op je smartphone of tablet. Vervolgens kan je zeer eenvoudig naar de televisie kijken via ziggogo.tv. 

Welke mogelijkheden bieden de Ziggo GO apps? 

Door gebruik te maken van één van de beschikbare Ziggo GO apps zal je merken dat je als het ware kan rekenen op alle functies die ook gewoon digitale televisie van Ziggo je aanbiedt. Dit betekent concreet dat je ook onderweg: 

  1. Live televisie kan kijken; 
  2. Je tot 7 dagen terug kan kijken; 
  3. Je programma’s kan laten opnemen; 

Vroeger kwam het bijzonder vaak voor dat mensen vergaten om bepaalde programma’s op te nemen. Wanneer ze dan de woning verlieten was daar helaas niets meer aan te doen. Tegenwoordig is dat gelukkig anders. Door de Ziggo GO app te gebruiken heb je namelijk ook buitenshuis de mogelijkheid om alsnog bepaalde programma’s op te gaan nemen. Wist je bovendien dat er door middel van Ziggo GO ook mogelijkheden worden aangeboden om op meerdere schermen tegelijk te kijken? Dit op tot wel drie verschillende schermen tegelijk!

Live televisie kijken naar meer dan 80 zenders

Ook door gebruik te maken van de Ziggo GO app heb je de mogelijkheid om live te kijken naar een groot aantal zenders. De apps bieden je dan ook toegang tot meer dan 80 verschillende zenders. Heb je het begin van je programma gemist? Dan kan je deze gewoon opstarten vanaf het begin. Zo hoef je echt helemaal niets meer van je favoriete programma’s te missen!

Ook offline kijken behoort tot de mogelijkheden

Lang niet voor iedereen geldt uiteraard dat hij of zij over een omvangrijk mobiel abonnement beschikt. Dat hoeft ook niet. Door gebruik te maken van de Ziggo GO apps is het namelijk niet alleen maar mogelijk om online te kijken naar je favoriete programma’s en series. Je kan dan ook perfect content downloaden om ze los van het internet te bekijken. Weet je dus dat je binnenkort wat vaker onderweg of gewoon weg van huis zal zijn? Dan kan je nu alvast bepaalde content downloaden die je onderweg kan bekijken. Dit ook zonder dataverbinding.

Streamen vanuit de app naar je televisie

Wist je dat er ook sprake kan zijn van een uitstekende wisselwerking tussen enerzijds de Ziggo GO apps en anderzijds je televisiescherm? Vanuit de apps die Ziggo op de markt heeft gebracht is het namelijk perfect mogelijk om rechtstreeks te streamen naar je televisiescherm. Dit kan gebeuren in combinatie met de Chromecast van Google. Ook ondersteuning voor Apple TV is voorzien. De aanwezigheid van deze mogelijkheid maakt meteen duidelijk dat het gebruik van de Ziggo GO apps niet alleen maar buitenshuis interessant kan zijn. Ook binnen in je woning kan het dan ook zeker de moeite waard zijn om deze app te gaan gebruiken.

Ziggo GO is helemaal gratis voor Ziggo klanten!

De mogelijkheden die de Ziggo GO apps met zich meebrengen zijn dus zeker de moeite waard om te ontdekken. Ben jij één van de vele klanten van de provider Ziggo? Dan zal je bovendien kunnen vaststellen dat je automatisch ook gebruik kan maken van de mogelijkheden van Ziggo GO. Je hebt het goed gehoord, de mogelijkheden die het gebruik van de Ziggo GO apps met zich meebrengen zijn volledig gratis beschikbaar voor klanten van deze provider. Er hoeft je dus helemaal niets tegen te houden om even kennis te maken met deze mobiele mogelijkheden die worden aangeboden door de Ziggo GO apps. Klik hieronder voor meer informatie!

De Alles-in-1 pakketten van Ziggo

Verschillende pakketten voor elk type kijker. Of je nu volgens de tv-gids kijkt of liever je eigen schema aanhoudt, er is altijd een pakket dat bij je past. Vergelijk de Alles-in-1 pakketten van Ziggo en ontdek welk pakket je nodig hebt.

De Alles-in-1 pakketten van Ziggo

Verschillende pakketten voor elk type kijker. Of je nu volgens de tv-gids kijkt of liever je eigen schema aanhoudt, er is altijd een pakket dat bij je past. Vergelijk de Alles-in-1 pakketten van Ziggo en ontdek welk pakket je nodig hebt.

Start

 100 Mbit/s internetsnelheid

 80+ zenders

 Next Mini (4K)

 Ziggo Sport

 Overal tv met Ziggo Go

 Terugkijken: 2 dagen

 Live-tv pauzeren

 Kijkprofielen & Voice Control

 Opnemen

 Movies & Series

Complete

 350 Mbit/s internetsnelheid

 80+ zenders

 Mediabox Next (4K kwaliteit)

 Ziggo Sport

 Overal tv met Ziggo Go

 Terugkijken: 7 dagen

 Live-tv pauzeren

 Kijkprofielen & Voice Control

 Opnemen

 Movies & Series

Max

 1000 Mbit/s internetsnelheid

 125+ zenders

 Mediabox Next (4K kwaliteit)

 Ziggo Sport

 Overal tv met Ziggo Go

 Terugkijken: 7 dagen

 Live-tv pauzeren

 Kijkprofielen & Voice Control

 Opnemen

 Movies & Series XL

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.