//Wat kan de Horizon Go app?
Horizon Go app

Wat kan de Horizon Go app van Ziggo nu eigenlijk? Deze app maakt het mogelijk om live haarscherp televisie te kijken op jouw tablet, telefoon of ander apparaat. Dit kan thuis, onderweg of waar je op dat moment ook maar verbonden bent met het internet. Er worden op het moment 42 zenders in HD kwaliteit aangeboden op de Horizon Go app. Daarbij is het eveneens mogelijk om programma’s tot wel 7 dagen terug te kijken. Iets wat voorheen alleen nog maar mogelijk was met Replay tv. Het zogenoemde Replay Tv is een functie van de fysieke Ziggo mediabox. Kijk direct tussen de pakketen van Ziggo:
Internet – TV pakketten overzicht

Is de Horizon Go app gratis?

De Horizon Go app van Ziggo is eenvoudig te downloaden in de app of play-store van uw iOS of android apparaat. Het is geheel gratis als je abonnement houder bent van Ziggo. Je hebt alleen een Ziggo account nodig om in te loggen. Het terugkijken van programma’s kost dan niks extra. Let er we wel op dat het data (internet) kost van je bundel. Een half uur live tv kijken kost al gauw 250 Mb. Wanneer je van wifi gebruik maakt kan je onbeperkt genieten van live tv kijken. Op vakantie wifi? Dat betekend op vakantie heerlijk genieten van alle Nederlandse tv zenders live op jouw ipad of mobiele telefoon. Mocht je twijfelen of jouw internetverbinding snel genoeg is, doe dan hier een speedtest.

Is het mogelijk om met de Horizon Go app te schakelen via Airplay of Chromekast?

Het antwoord is vrij kort: ja dat is mogelijk. Dit is vrij recent beschikbaar gemaakt voor alle live zenders van de app. Dit is eenvoudig te schakelen door te klikken op het wel bekende icoon. Dus deel thuis, bij vrienden of familie op grootscherm live jouw favoriete programma’s in HD kwaliteit. Helemaal geweldig toch?

Horizon Go app

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.