//Ziggo Mediabox, de beste keuze van het moment!
Ziggo mediabox

Bepaal zelf wat en wanneer je het wilt zien!

De Ziggo Mediabox, als televisiekijker bepaal je tegenwoordig in principe zelf wat en wanneer je wilt kijken. Doordat het televisiesignaal digitaal wordt doorgegeven krijg je steeds meer mogelijkheden. Vooral wanneer je een Mediabox van Ziggo hebt, heb je echt alles zelf in de hand. Je hoeft nooit meer iets van je favoriete serie of show te missen dankzij de mogelijkheid om te pauzeren en terug te spoelen. Dus moet je tijdens een spannende voetbalwedstrijd naar de wc? Geen probleem. En ook die buitenspelgoal kun je zelf eindeloos herhalen. Bovendien kun je met de Mediabox van Ziggo genieten van haarscherpe HD kwaliteit. Ga snel naar: Internet – TV pakketten overzicht

Vier programma’s tegelijk opnemen met de Ziggo Mediabox

Uiteraard kun je met de Mediabox ook televisieprogramma’s opnemen. Maar liefst vier tegelijk. Op die manier hoeft niemand in het gezin dus nog iets te missen, ook niet als iedereen een ander programma wil zien. Maar dankzij de opnamefunctie kun je natuurlijk ook die goede film opnemen die net op een avond wordt uitgezonden dat je naar een verjaardag moet. Kijk jij hem toch gewoon de volgende dag?

Ziggo Replay en series en films on demand

Wat ook ontzettend handig is, is de elektronische programmagids. Met de Ziggo Mediabox heb je altijd toegang tot deze functie. Je kunt zo in één oogopslag zien wanneer je favoriete programma’s op tv zijn of op welke zender een leuke film te zien is. En dankzij de Ziggo Replay functie kun je vanuit de televisiegids ook programma’s terugkijken die al zijn afgelopen. Tot een week terug. En als je uit al die programma’s nog geen keuze kunt maken, heb je ook nog eens toegang tot meer dan duizend films en series on demand. Het aanbod wordt iedere maand ververst.

Gratis bij Ziggo abonnement

En dat is nog steeds niet alles. De Mediabox geeft je ook nog eens toegang tot meer dan 80 verschillende apps, zoals Netflix, YouTube en Videoland. De Ziggo Mediabox is niet los te koop, maar je krijgt hem gratis in bruikleen wanneer je een Connect & Play Complete of Connect & Play Max abonnement bij Ziggo afsluit.Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.