//Een mini beamer kopen
mini beamer kopen

Een mini beamer kopen?

Beamers worden steeds vaker gebruikt. Tijdens een presentatie wordt immers steeds meer gebruik gemaakt van digitale bestanden. De tijd dat je een stroomdiagram met de hand tekende ligt al vele jaren achter ons. Ook de grote dure onhandige beamers zijn al lang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig kun je gebruik maken van een mini beamer. Deze kan je natuurlijk ook aansluiten op jouw mediabox of telefoon. Heerlijk op groot scherm netflix kijken in de slaapkamer? Een mini beamer kopen doe je heel gemakkelijk online, maar let wel op een aantal specifieke kenmerken.

Aan welke eisen moet jouw mini beamer voldoen?

Wil je een mini beamer kopen dan moet je vooraf weten waar deze aan moet voldoen. Wat voor formaten wil je allemaal afspelen en ondersteund de mini beamer dit? Wil je haarscherp beeld, die in de beste resolutie op het scherm staat, dan moet je minimaal een HD ready beamer kopen. Resolutie is dus belangrijk, maar ook het aantal Lumen. Ga je het gebruiken in voornamelijk donkere ruimtes? Dan zijn minder Lumen nodig. Wil je de mini beamer gebruiken op een accu en wil je voornamelijk connecten via wif? Sommige mini beamers beschikken al over screen mirroring via wifi dus dan kan je eenvoudig het beeld van je telefoon of tablet delen met jouw mini beamer. Check dus even of wifi mogelijk is.

Let ook op de juiste aansluiting

Ga je een mini beamer kopen, let dan op de wijze waarop deze op een computer of mobiel apparaat wordt aangesloten. De aansluitingen moeten immers wel overeenkomen met die van je eigen apparatuur. Belangrijk zijn usb poorten, HDMI, maar ook bijvoorbeeld een geheugenkaartlezer. Een laatste zeer belangrijk punt is een audio output. Anders heb je geen mogelijkheid om bijvoorbeeld audio te versterken met een speaker. Wanneer de beamer niet over bluetooth beschikt, is het aan te raden minimaal een 3.5mm hoofdtelefoon (mini jack) aansluiting te hebben. Wil je meer uitgebreide informatie? Check dan deze pagina over beamers en projectors.

Best verkocht:

mini beamer kopen

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.