//Minix mediabox Android of Windows serie
minix mediabox

Minix mediabox kopen?

Een minix mediabox kopen? Minix levert momenteel meerdere erg goede mediaboxen, eigenlijk worden al jaren verschillende mediaboxen van MINIX uitgelicht en genomineerd als beste door collega’s uit de branch. Deze minix mediaboxen worden gewaardeerd op hun kwaliteit, functies en prestaties. Ze gooien hoge ogen en scoren elke keer weer super goed in verschillende tests van o.a. de gebruikers. Deze minix mediaboxen zijn dan ook absoluut een aanrader. Minix levert zowel Android als Windows series. Bovendien ondersteund minix KODI.

Meer minix mediabox

Minix heeft een eigen onderzoek en- ontwikkelafdeling en zorgt ervoor dat geluiden vanuit de gebruikers goed worden gehoord. Ze proberen constant hun producten zo goed mogelijk door te ontwikkelen op de beste gebruikers ervaring. Minix heeft enorm veel computer technologie ervaring, maar ook ervaring in hub-technologie. Gebruikers kunnen op een minix forum vragen stellen wanneer ze vastlopen of als ze bepaalde mogelijkheden willen ontdekken. Minix steekt veel energie in gebruiksvriendelijkheid en probeert de mediabox voor iedereen toegankelijk te maken. Neem eens een kijkje op het minix mediabox forum.

De Minix U9-H is momenteel een van de beste mediaspelers en het paradepaardje van minix, samen met de U1.
Deze U9 werkt super snel en is erg stabiel. Samen met een 4K HDR video kwaliteit en een octacore processor. Het android besturingssysteem maakt het eenvoudig om de mediabox naar eigen smaak in te richten met de bekende widgets. Ook de verschillende apps uit de Playstore geven oneindige mogelijkheden. Denk maar aan het aanbod in games. Maar denk ook aan handige apps als RTLXL, Skype, Ziggo Go, NPO gemist en netflix. Zoals eerder genoemd is het eveneens mogelijk om de Kodi omgeving naast de android omgeving te gebruiken. Check het filmpje onderaan dit bericht om een compleet beeld te krijgen. Wil je gelijk een minix bestellen? Hier een tweetal top producten uit de lijn:

1. MINIX NEO U9-H 4K HDR Android TV Box

2. MINIX NEO-U1 Android 5.1.1 Quad Core

Minix U9 uitleg video

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.