//Venz mediaplayer: uit China met Nederlandse support!
VenZ mediaplayer

Venz mediaplayer: Mediaplayers zijn erg handig en ze zijn er in verschillende soorten en maten. Vooral mediaplayers die Android ondersteunen. Er zijn ook diverse merken te verkrijgen waaronder de Venz mediaplayer. Hieronder vertellen wij meer over deze mediaplayer.

Chinese markt

De meeste Android mediaplayers zijn van Chinese markt. Het zijn vaak exemplaren die beschikken over een chip op basis van SoC’s van Amlogic. Maar er zijn ook andere chips in trek. Deze zijn echter wel populair. De Venz mediaplayer is ook gemaakt in China, maar beschikt over een Nederlands kantoor en een Nederlands supportnummer. Het is dus een mediaplayer voor een mooie prijs en toch een klein beetje Nederlands al is hij in China gemaakt.

De hard- en software van de Venz Mediaplayer

De Venz is een mediaplayer die er kwa uiterlijk niet echt bovenuit springt. Het is een 13-in een-dozijn mediaspeler, desondanks is hij zeer degelijk. Hij beschikt over diverse mediapoorten zoals een HDMI-uitgang en een netwerkpoort. Vaak zit er ook een digitale en analoge audio-uitgang bij. De afstandsbediening functioneert prima van deze mediaplayer, toch zie je duidelijk dat het niet te veel heeft mogen kosten. Toch doet dit niet af van de kwaliteit van de mediaplayer. Intern zit er vaak veel werkgeheugen in de Venz mediaplayer en is hij vaak makkelijk in gebruik. Het is een mediaplayer die voorzien is van goede hard en software.

Diverse apps

Op deze mediaplayer zijn diverse apps beschikbaar. Het is een mediaplayer waar je sowieso YouTube en Netflix op kunt kijken. Dat is ook wat deze mediaplayer bijzonder maakt. Hij ondersteunt Android en is daarom erg handig in gebruik en beschikt dus ook over diverse apps. Het is erg fijn om deze mediaspeler te gebruiken voor Netflix maar je kunt dus nog veel meer apps voor deze mediaplayer gebruiken. Daarom net wat voor app je zoekt en wat je belangrijk vindt om te gebruiken. Het is in ieder geval fijn dat het wordt ondersteund door deze mediaplayer van Venz.

Nu kopen?

[bol_product_links block_id=”bol_5ba141f660a5b_selected-products” products=”9200000081196270″ name=”VenzV12″ sub_id=”” link_color=”686965″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geen games

Deze mediaplayer is niet geschikt voor gaming. Gaming mediaspeler nodig? Daarvoor is de ondersteuning niet geschikt voor en je kunt het niet er niet op draaien. De mediaplayer is daar niet zwaar genoeg voor. Het is dus aan te raden om een andere mediaplayer of computer te gebruiken om te gamen die is sneller en beter. Je kunt deze mediaplayer enkel en alleen voor Netflix, YouTube en Kodi gebruiken. Het is een mediaplayer die verder fijn in gebruik is.

Ondersteuning en hulp

Deze mediaplayer ondersteund Android en je vindt meer informatie in de gebruiksaanwijzing. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd naar de fabrikant bellen, naar de winkel gaan of YouTube raadplegen voor filmpjes. Ook op internet vind je vaak wel veel ondersteuning en hulp om de mediaspeler op de juiste manier aan de praat te krijgen. Deze mediaplayer is niet moeilijk in gebruik en erg handig. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding van deze mediaplayer erg goed. Het is dan ook aan te raden om alles goed te lezen en te genieten van deze mediaplayer.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.