//COOD-E tv 4k – kent u de populaire COOD E TV nog? Nu in een nieuw model 4K
COOD-E TV 4K

COOD-E TV 4K Android streaming device

Ervaar nu de meest veelzijdige Media Streamer tot nu toe!
Maak genieten van entertainment een stuk makkelijker met de COOD-E TV 4K!
De COOD-E TV 4K Android streaming device bied je een groot aantal spannende nieuwe functies!
Nieuwste technologie
Aangedreven door de nieuwste technologie van AMLogic® geeft de S912 Octa-Core chipset de COOD-E TV 4K verbluffende verbazingwekkende prestaties. Geniet van de super playback van 4K Ultra HD-video’s op 60 frames per seconde met ondersteuning voor HDR 10bit en luister naar kristalheldere HD Audio.

Alleskunner

Deze kleine alleskunner draait op een krachtige octa-coreprocessor en Android 7.0 om je een snelle en gebruiksvriendelijke entertainmentervaring voor te schotelen in 4K-resolutie, met 60 beeldjes per seconde en prachtige kleuren dankzij HDR. En omdat hij zowel een ethernet-aansluiting als een wifi-verbinding heeft, is hij ook nog eens bijzonder flexibel als het op aansluitingen aankomt.

Nieuwste versie van Android® (7.1 Nougat)

De COOD-E TV 4K Android streaming device draait op de nieuwste versie van Android® (7.1 Nougat) vanuit de app store rechts op TV. Al uw favoriete applicaties van de App Store kunt u direct op uw TV openen en voorziet u van al uw favoriete toepassingen. Met de Widevine Level 1 DRM-beveiliging biedt de COOD-E TV 4K brede support voor VOD apps, zoals YouTube 4K, Netflix en Ziggo Go.

Gloednieuwe gebruikersinterface

De COOD-E TV 4K is ontwikkeld in Europa en tijdens de productie zijn alleen premium hoogwaardige materialen en componenten gebruikt. De harde en software zijn voor elkaar geoptimaliseerd voor de beste prestaties en de COOD-E TV 4K heeft een gloednieuwe gebruikersinterface waarmee u het apparaat gemakkelijk en op een fijne en handige manier kunt bedienen.

Favoriete content streamen

Via de ingebouwde Gigabit LAN, AC Wireless en Bluetooth 4.0 kunt u al uw favoriete content streamen van uw lokale telefoon- en faxnetwerk, het internet en zelfs vanaf uw tablet of telefoon rechtstreeks naar uw TV streamen. Met een externe HDD via de USB poort van de COOD-E TV 4K of met een MicroSD kaart kunt het opslaggeheugen van de COOD-E zelfs nog verder uitbreiden.
Via de USB-aansluiting is het zeer simpel om een externe harde schijf aan te sluiten met al jouw herinneringen. Of steek het microSD-kaartje van je telefoon in de slot van de COOD-E om foto’s en video’s die je hebt gemaakt op de televisie te toveren. Ben jij meer van het kijken naar vlogs? Je kijkt in 4K en 60 fps naar Youtube. Heerlijk als je gamereviews wilt zien zoals de games eruit horen te zien. Of ga lekker Netflixen in 1080p-kwaliteit. Het kan allemaal.

Door de compacte behuizing van de COOD-E TV 4K is hij gemakkelijk te plaatsen en zijn premium design zorgt ervoor dat hij perfect past in uw inrichting. Dus overal eenvoudig te installeren en zelfs mobiel genoeg om mee te nemen.

Specificaties

4K Video, HDR. HEVC 10-Bit, Audio-HD, Android 7.1
Amlogic S912 Octa-core Cortex A53, 2GB RAM, DDR4, 16GB eMMC Storage
Gigabit LAN, 802.11 b/g/n/ac 2.4/5Ghz Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB Host, HDMI 2.0
Inhoud van de verpakking
COOD-E TV 4K, Stroomadapter, IR Afstandsbediening, 2x AA Batterijen, Snelstartgids

Check een complete review nog op tweakers.nl.

COOD-E tv 4K

COOD-E TV 4K

€ 129,-

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.