//Raspberry starter kit: begin zelf met het bouwen van een mediabox
Raspberry starter kit

Raspberry starter kit Pi 3 model B+ Starter Pack (2018)

Is de Raspberry starter kit nieuw voor je? Wil je een kant en klare set om mee te beginnen? Dan is de Raspberry Pi 3B+ Starter kit perfect voor jou! Deze set is speciaal gemaakt om je een handje te helpen bij het ontdekken van de Raspberry Pi.

De officiële Raspberry starter kit Pi 3 model B+ Starter Pack (2018) is de nieuwste en snelste versie van deze super minicomputers en ontvang je in een luxe verpakking!

Dit nieuwste model minicomputer is net zoals voorheen gaande modellen ongeveer zo groot als een creditcard.

Nieuw
Het verschil tussen de Raspberry Pi 3B+ en de eerder uitgebrachte versies, is dat de Raspberry Pi 3B+ nu een 1.4 GHz Quad-core chip heeft i.p.v. 1.2 GHz, Ethernet van wel 300Mbps, een Wi-Fi ontvanger 5GHz en een Bluetooth 4.2 Low Energy chip on board heeft. Ook is de Raspberry Pi 3B+ net, als de 2B en gewone 3B voorzien van 1 GB RAM geheugen.

Aansluiten
De Raspberry Pi kun je aansluiten op een computerscherm, je televisie of op de computer en het werkt met een standaard toetsenbord en muis.

Raspberry Pi 3 model B+ oneindig veel mogelijkheden

Het is een klein apparaat met oneindig veel mogelijkheden voor jong en oud om de wereld van computeren te ontdekken. Van je eigen programma’s maken tot video’s afspelen en van presentaties maken tot games spelen. Het kan allemaal met de Raspberry Pi 3B+. De mogelijkheden van de Raspberry Pi worden alleen beperkt door je eigen fantasie! Lees hier meer voor de leukste projecten.

Zeer interessant artikel : Raspberry Pi 3 model B+ Starter Pack (2018)
De Raspberry Pi is met name voor hobbyisten een erg interessant artikel, en ook voor studenten is het een apparaat wat in steeds meer opleidingen gebruikt wordt. Ook kan je de Raspberry Pi perfect inzetten voor continue gebruik, zoals een Domotica-server, als Narrowcasting-speler, netwerk-brede ad-blocker, voor het gebruik van webcams (webcam niet inbegrepen), of het verzenden van alarmen voor wanneer bijvoorbeeld de wasmachine klaar is met wassen (hiervoor heeft u extra elektronica nodig). Of uiteraard als Kodi media speler, thin-client, desktop-pc, game-console of eigenlijk gewoon alle plekken waar een normale pc net even te duur is.

Raspberry Pi 3 model B+ 2018
De Raspberry Pi versie 3 model B+ die dit jaar 2018 is uitgekomen wordt ook wel de Raspberry Pi Perfection genoemd. Met een snellere processor, 5Ghz Wifi en sneller netwerk dan zijn voorganger uit 2016, wordt de Raspberry Pi op nog meer mogelijkheden inzetbaar. Wat ga jij ervan maken?

Raspberry Pi biedt verschillende oplossingen om jouw persoonlijke computer te ontwikkelen, tegen een zeer betaalbare prijs!

Pluspunten

 • Deze set is inclusief besturingssysteem, stroomadapter en behuizing, daardoor kun je direct aan de slag.
 • De Raspberry Pi 3 Model B+ is voorzien van betere koeling dan zijn voorgangers, waardoor je hem dag en nacht aan kunt laten staan.
 • Met een processorsnelheid van 1,4 GHz is deze singleboardcomputer om te bouwen tot een mediaspeler.
 • Doordat Raspberry Pi gebruik maakt van open software zijn de functies voortdurend in ontwikkeling.
 • Wifi standaard AC is 3 keer sneller dan wifi standaard N.
 • Perfecte oplossing voor een zuinige/goedkope oplossing voor een webserver en een fileserver.
 • Extreem makkelijk te installeren, vlot en ondersteunt (icm OpenELEC) eigenlijk alle gangbare audio- en videoformaten.
 • Ook deze spiksplinternieuwe Raspberry pi 3B+ doet uitstekend wat ervan wordt verwacht. Vooral de 5G wifiverbinding is een zeer goede verbetering!

Standaard meegeleverd

 • Raspberry starter kit Pi 3 Model B+
 • NOOBS microSD (16 GB)
 • Behuizing voor Rapsberry Pi 3
 • Stroomadapter (2,5A)
 • Micro usb kabel (1,5 meter)
 • Handleiding

Features
– Broadcom processor – BCM2837B0, Cortex 64-bit SoC @1.4GHz
– 2.4GHz and 5GHz IEEE 802.11.b/g/n/ac wireless LAN, Bluetooth 4.2/BLE
– Improved thermal management
– Faster Ethernet (Gigabit Ethernet over USB 2.0, maximum throughput of 300Mbps)
– Power over Ethernet (PoE) enabled RJ45 giving PoE capability via new PoE HAT

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.