//Dune HD Pro 4K kopen
Dune HD Pro 4K

De Dune HD Pro is zo’n mediaspeler waarvan je meteen zegt ik hoef niet meer na te denken over wat ik koop. Het is een mediaspeler die van alle luxe is voorzien. Je kunt ervoor kiezen om een mediaspeler aan te schaffen die veel goedkoper is, maar dan vind je niet de luxe die je bij deze mediaspeler vindt. Het is zeer gewaardeerde mediaspeler die je zeker na dit artikel wel wilt aanschaffen. Hieronder vertellen wij waarom je de Dune HD Pro 4K zou moeten kopen.

Waarom zou je de Dune HD Pro 4K moeten kopen?

De Dune HD Pro 4K beschikt over een 4k beeldkwaliteit. Het is een zeer goede mediaspeler die 4Kp60 HDR biedt als het om beeldkwaliteit gaat en daarnaast nog eens een geluidskwaliteit van Dolby Atmos en DTS:X biedt. Het is een mediaspeler die goed werkt, maar toch zitten er net als in alle nieuwe producten nog wat bugs(kinderziektes) in. Dit heb je natuurlijk altijd als het product net op de markt is. Vaak worden die er wel snel uitgehaald. Zo bleef in het begin de ondertiteling nog wat hangen, maar dit is snel door de fabrikant opgelost.Het beeld van deze mediaspeler is zeer scherp en dat is niet iets wat je snel vindt bij een mediaspeler. Dit is dan ook een van de grote pluspunten waarom je deze mediaspeler moet kopen.

Specificaties

Dune HD Pro is een premium mediaspeler en is echt een voorloper van de volgende generatie mediaplayers. Deze mediaspeler beschikt over een Android Smart TV-box met HI-End videokwaliteit, HD-audio ondersteuning, HDMI-invoer en BD3D-ondersteuning. Het is een model dat volledige ondersteuning biedt voor de nieuwste video standaarden. Je spreekt hier over de videostandaarden: 4Kp60, HDR, BT.2020, HDMI 2.0 a. Daarnaast vind je bij deze speler een unieke combinatie van Dune HD- en Android-ecosystemen. Deze mediaspeler beschikt over het beroemde Hi-End Dune HD GUI en is de de loop der jaren ontwikkeld en gepolijst tot een geweldig systeem wat tegelijkertijd wordt uitgevoerd met Android OS. Alle voordelen van de klassieke Dune HD-media centers welke van oorsprong op Linux zijn gebaseerd worden samen met een Android OS-systeem gecombineerd en vormen een geweldig apparaat. Alle verschillende Dune HD-plug-ins, miljoenen Android-applicaties en het HD-mediacentrum zijn nu beschikbaar.

Koop nu:

Dune HD Pro 4K

€ 299,-

Extra geüpgraded

De Dune HD GUI is geüpgraded met extra functies. Zo zit er automatische film herkenning in de bestandsbrowser en is de ondersteuning voor tv-series in de catalogus voor MY Collection en Movies verbeterd. De unieke Dune HD Android Playback Accelerator-technologie is zeer intellectueel daar het de middelen van Android OS om de invloed van Android OS beheert. Zo kan alles geminimaliseerd worden en soepel worden afgespeeld.

Advies

Je kunt altijd advies vragen bij de winkel waar je de Dune wilt kopen. Of het nou online of in een fysieke winkel is. Je kunt natuurlijk ook altijd bij de fabrikant informeren of het internet raadplegen. Wel kunnen wij je garanderen dat je geen spijt zult hebben van je aankoop. Als je er diverse reviews op naleest dan geven zij alle aan dat deze mediaspeler zeker zijn geld waard is.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.