//Ziggo aanbieding
Ziggo aanbieding

Opzoek naar een Ziggo aanbieding? De Ziggo aanbieding van het moment? Lees meer..

Ziggo aanbieding

Je krijgt het meeste korting(voordeel) als je ook Vodafone voor mobiel hebt.
Ziggo is een aanbieder op het gebied van digitale televisie, vaste telefonie en internet. Via de alles in 1 postcodecheck kun je kijken of Ziggo op jouw adres beschikbaar is. Ziggo biedt een hoge snelheid aan en beschikt over diverse aantrekkelijke abonnementen. Zo kun je kiezen uit een alles in een pakket of uit losse pakketten. Ook is het mogelijk om diverse diensten samen te stellen tot een pakket. Ze bieden veel extra opties aan. Natuurlijk is het altijd goed voor je portemonnee als er leuke aanbiedingen zijn. Ziggo beschikt vaak over leuke aanbiedingen. Hieronder lichten we daar meer over toe.

Super voordeel als je klant bij Vodafone bent!

Ziggo en Vodafone zijn beiden twee grote aanbieders in de telecom en internetwereld. Zo biedt Ziggo diverse diensten aan als het televisie en internet betreft en Vodafone is een grote speler op het gebied van mobiele telefonie en mobiel internet. Aanbiedingen zijn altijd mooi meegenomen want het leven is al duur genoeg. Ziggo beschikt vaak over een leuke aanbieding, maar indien je al klant bent bij Vodafone krijg je nu extra voordeel zoals:

  • €5,00 korting
  • Dubbele data
  • Veilig online pakket

Het is natuurlijk super als je al deze extra’s krijgt. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen. Het is fijn om wat extra korting te krijgen en op jaarbasis kan je dat veel geld schelen.

Hoe krijg je deze extra’s?

  1. Alles wordt automatisch geregeld!

Indien je jouw digitale TV en vast internet hebt geactiveerd en je beschikt over een Vodafone abonnement op hetzelfde adres dan wordt alles automatisch geregeld. Je krijgt diverse extra’s en korting.

  1. Korting elke maand!

Elke maand krijg je korting op je abonnement. Je krijgt deze korting elke maand automatisch verrekend bij je telefoonrekening. Je krijgt hier automatisch bericht van zodra dit geregeld is.

  1. Geniet snel van alle extra’s!

Je kunt snel genieten van de gratis extra’s. de dubbele data is beschikbaar zodra je deze in het te goed bij je abonnement ziet staan. Na een paar uur na het kiezen van jouw Tv-pakket bij Ziggo kun je het al ontvangen. Indien het Veilig onlinepakket is geïnstalleerd is jouw telefoon, tablet, tablet, laptop of desktop meteen weer beveiligd. Je krijgt deze gratis extra’s als jij digitale TV en internet ( minimale snelheid 30 Mbps) van Ziggo hebt. Op hetzelfde adres dien je minimaal één van de volgende abonnementen te hebben: Start, Red, Smart, Scherp of Black. Deze extra’s ontvang je iedere maand non-stop.

Meer aanbiedingen

Ziggo beschikt vaak over leuke aanbiedingen ook als je geen Vodafone klant bent. Je moet natuurlijk maar net een abonnement bij Vodafone hebben. Overstappen, kan, maar als dat niet mogelijk is is het altijd mooi als je andere aanbiedingen kunt vinden. Je kunt hiervoor diverse websites raadplegen zoals; klik hier voor een vergelijkingssite, Ziggo, Blogs etc. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen zoals: drie maanden voor een bepaalde prijs, of de eerste zes maanden voor de helft van het geld en dergelijke. Het is geheel afhankelijk van de tijd wanneer je jezelf inschrijft. Maar het is altijd nuttig indien je een nieuw internetabonnement nodig hebt of wilt overstappen om Ziggo of vergelijkingssites te raadplegen. Of check onze alles in vergelijker.

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.