//TV met Netflix – opzoek naar een TV met Netflix?
TV met Netflix

TV met Netflix

Netflix is de streamingdienst als het gaat om films en series. Het beschikt over een erg ruim aanbod en het is erg makkelijk in gebruik. Maar hoe zet je netflix op je televisie? Hoe gebruik je het? Deze en nog meer vragen beantwoorden wij in onderstaand artikel. Meer TV met Netflix..

Hoe kijk je Netflix op je tv?

Er zijn diverse manieren waarop TV met Netflix werkt en kunt kijken. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat waarop de Netflix-app beschikbaar is. Je kunt de Netflix-app op veel smart-tv’s, gameconsoles, streaming mediaspelers, settopboxen en Blu-ray spelers gebruiken en deze is hiervoor meestal ook beschikbaar. Voor meer informatie over compatibele apparaten en merken kun je naar de site van Netflix.

Hoe weet je of Netflix op je tv zit?

Indien je zeker wilt zijn over het feit of je Netflix op je tv hebt moet je eerst controleren of dat zo is. Wellicht zit er een Netflix-knop op je afstandsbediening. Indien je geen specifieke knop voor Netflix op je afstandsbediening hebt zie je Netflix vaak bij de andere internet-apps en services staan. Kom je er nog niet uit dan kun je in het helpcentrum van Netflix alle benodigde informatie vinden.

Wat doe je als de Netflix-app niet beschikbaar is op je tv?

Netflix zorgt er samen met de fabrikanten voor dat de apps zo eenvoudig mogelijk in gebruik zijn en gevonden kunnen worden op de tv. Bij de meeste tv’s is de Netflix-app beschikbaar vanaf het hoofdmenu of het startscherm. Indien je via je tv-toegang hebt tot een app store kun je de nieuwe apps en ook Netflix downloaden. Zo kun je Netflix ook op je tv zetten. Soms moet je jouw tv of ander apparaat bijwerken om Netflix te kunnen zoeken of installeren. Indien je het nog niet zeker weet kun je de gebruikershandleiding raadplegen of contact opnemen met de fabrikant.

Je tv is niet geschikt: wat nu?

De aanschaf van een televisie kan duur zijn. Helemaal als je de nieuwste van de nieuwste wilt. Niet iedereen wil een nieuwe televisie en waarschijnlijk vind je jouw tv prima. Maar moet je dan een nieuwe tv kopen? Het antwoord is heel kort en krachtig en dat is: “ nee”. Er zijn namelijk genoeg manieren om Netflix op je tv te krijgen. Wellicht heb je een game console? Of heb je een Chromecast of Apple tv? Of je hebt een ander apparaat waarop je Netflix kunt kijken zoals: een tablet, laptop, computer of een IPad. Dan is het niet nodig om een andere tv aan te schaffen, want met een eenvoudig kabeltje kun je het vaak aan je televisie aansluiten waardoor je het wel kunt kijken. Ook met een Blu Ray speler kom je al een heel eind, let wel op dat deze Netflix ondersteund. Er zijn dus genoeg manieren om Netflix op je tv te krijgen.

Extra ondersteuning

Je kunt via het helpcentrum van Netflix extra ondersteuning krijgen. Ook kan het helpen om contact op te nemen met de leverancier/fabrikant van je tv.

Bestsellers:

Philips The One 50PUS7304/12 – 4K TV

Sony KD-55XF9005 – 4K TV

Sharp Aquos 50BL2 – 50inch 4K Ultra-HD

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.