//TV kijken via het internet
TV kijken via het internet

TV kijken via het internet

Waar en wanneer jij wilt TV kijken? TV kijken via het internet. Dat kan met Knippr! En Knippr is net jarig geweest, dus er zijn een boel dingen vernieuwd. Wanneer stap jij over? Nu een basis van 9,95 pm! Je zit nergens aan vast.

KNIPPR IS GESTOPT!!

TV-dienst Knippr

Wat is Knippr eigenlijk precies? Met Knippr zit je niet langer vast aan kabel, maar kun je altijd en overal TV kijken naar de zenders die jij wilt zien. Thuis, in de trein, als je in de wachtkamer zit bij de tandarts. Je kunt live TV volgen of tot 7 dagen terugkijken, wat natuurlijk erg handig is als je de laatste aflevering van je favoriete show gemist hebt. Interactieve TV zonder kabels met iedere internetverbinding van Nederland én maandelijks opzegbaar. Dat is TV kijken via het internet.

Knippr vernieuwd

Knippr is net jarig geweest en heeft daarom een aantal extraatjes en aanpassingen gemaakt. Zo is voor de Apple apparaten het uiterlijk een beetje aangepast en is er nu de optie om in de online tv gids te zoeken, terwijl het programma wat je aan het kijken bent gewoon doorloopt. Deze handige feature heet Picture in Picture (PiP). Daarnaast kun je natuurlijk ook je programma pauzeren, starten vanaf het begin als het al bezig is en tot 7 dagen programma’s terugkijken.

KNIPPR IS GESTOPT!!

Knippr op TV

Naast de Knippr app op je mobiel of tablet, kun je Knippr ook op je televisie kijken door middel van Google Chromecast of Apple Airplay. Naast de standaard Nederlandse zenders kun je zelf gekozen extra zenders toevoegen aan je pakket, zodat je nóg meer TV kan kijken. Het basispakket bestaat uit de volgende zenders: NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7,8 en Z, SBS 6 en 9, Net 5, Veronica, FOX, Discovery, TLC, National Geographic en Eurosport 1.

TV kijken wanneer je wilt

Het handige aan Knippr is dus dat je overal TV kan kijken op 5 verschillende apparaten. Zo kun je makkelijk in de trein een aflevering van je favoriete TV show kijken onderweg naar school of je werk. Met Knippr kun je tv kijken hoe jij dat wilt, waar je dat wilt en wanneer je dat wilt. Maar er is meer, blijf ons volgen op mediaboxkopen.nl

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.