//De nieuwe Nvidia Shield TV
de nieuwe Nvidia Shield TV

De nieuwe Nvidia Shield TV mediaspeler kopen?

De bekende Nvidia Shield TV komt met geheel nieuw exemplaar in een nieuw design. Ook wel de shield dongle genoemd. Deze mediaspeler moet de huidige best seller van Nvidia opvolgen. Wat kunnen we hiervan van verwachten? Naast de shield dongle komt de nieuwe nivdia shield tv pro. Deze is vergelijkbaar qua design vergelijkbaar met de vorige versie, maar heeft meer capaciteit.

Nog sneller en een betere weergave

Beide apparaten zijn uitgerust met een nieuwe chip moet de mediaspelers 25 procent sneller maken dan zijn voorganger. Daarnaast is het apparaat uitgerust met HDR voor de beste kleuren weergave uiteraard 4K mogelijkheden en geweldige audio. Dit door de technieken te combineren, Dolby Vision en Dolby Atmos surrounding wordt er een optimale tv ervaring gecreëerd. Meer op tweakers.nl.

Een en al entertainment

Alles is aanwezig waaronder gaming, stream games uit de GeForce now collectie rechtstreeks vanaf het web. Uiteraard worden Netflix, Youtube & Spotify standaard aangeboden, maar je kan je eigen mediaspeler vormen door te installeren waar jij behoefte aan hebt. Dit alles in een mega fijne interface.

De nieuwe afstandsbediening

Deze is duidelijk veranderd en niet meer de bekende gaming console. De afstandsbediening is bewegingsgestuurd met verplichte knoppen, spraakbediening en voorzien van 2 AAA-batterijen.
Afstandsbediening kwijt? Geen probleem er is een techniek ingebouwd om hem eenvoudig terug te vinden.

Verschillen Pro en Dongel

– Shield dongle bevat een micro-sd-slot
– een hdmi 2.0b-aansluiting
– ethernet-poort
– 2GB RAM en 8GB aan opslagruimte

– de Pro bevat geen micro-sd-slot,
– heeft 2x  3.0-poorten voor bijv. externe hdd’s of plex server
– 3GB RAM en 16GB opslagruimte

Meer informatie:

Over NVIDIA SHIELD TV:

De NVIDIA SHIELD TV is meer dan een gewone mediaspeler. Deze is zelfs geschikt voor de echte gamer. Dankzij de krachtige Tegra X1+ processor geniet je van adembenemende 4K-beelden met Dolby Vision HDR (High Dynamic Range). De combinatie van pixels en kleuren maakt het beeld haarscherp.

  • Product is zeer populair 25% sneller dat de vorige
  • 8GB intern / 2 GB RAM
  • Uitbreidbaar via microSD
  • Ondersteuning voor Google Assistant
  • Gigabit Ethernet
  • HDMI 2.0b

NVIDIA SHIELD TV

de nieuwe Nvidia Shield TV

169,99

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.