/Ziggo mediabox next

Update: Je ontvang de Ziggo Mediabox Next gratis bij Ziggo TV Internet Max

Mediabox next de toekomst? In 4K en jij bepaald volledig wat je wilt zien! Lees verder..

Op zoek naar meer informatie over de mediabox Next?

mediabox next

Door de jaren heen is het kijken naar televisie compleet veranderd. Tot een x jaar terug bleven mensen echt nog thuis om naar een bepaald programma te kijken. Het was bijvoorbeeld niet mogelijk om op een later tijdstip naar bijvoorbeeld GTST of Studio Sport te kijken. Nee, dit was maar op één tijdstip te zien. Nadien werden wel herhalingen uitgezonden, maar dat was toch minder leuk.
Door de verschillende ontwikkelingen is dit echter compleet veranderd. Die ontwikkelingen hebben met name te maken met het internet. Het internet heeft een ongelooflijke invloed op onze gehele maatschappij gehad. De meeste communicatie loopt hedendaags zelfs via het internet. Dankzij het internet is dus ook de gehele wereld van televisie kijken veranderd.
Daarnaast spelen ook de zogeheten mediaspelers een grote rol. Dit artikel gaat over deze mediaspelers en dan met name over de nieuwe media Speler van Ziggo. Dit welbekende Nederlandse bedrijf is namelijk met een nieuwe variant gekomen: de Ziggo Mediabox Next. Deze mediabox biedt weer unieke voordelen en de verwachting is dat deze bijzonder populair gaat worden.

Wat is een mediaspeler?

Met een mediaspeler is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip naar het gewenste programma te kijken. Zo is het mogelijk om programma’s terug te kijken, om programma’s vooruit te kijken en om programma’s te pauzeren. Ook is het dankzij een mediaspeler mogelijk om een Netflix film op je televisie te streamen.
Met een mediaspeler is het televisie kijken dus niet meer zoals je gewend bent. Nee, je hebt nu de volledige regie over je televisie. Dit maakt het leven nóg leuker.
Ziggo Mediabox
Door de jaren heen heeft Ziggo meerdere mediaspelers op de markt gebracht. De nieuwste variant is de Ziggo Mediabox Next. Deze mediaspeler is momenteel nog niet verkrijgbaar; slechts een aantal testers hebben de beschikking over deze mediaspeler. De verhalen die doorgesijpeld zijn, zijn echter louter positief. Deze nieuwe mediaspeler doet de oude mediaspelers vergeten en laat jou nog meer genieten.

De exacte details over deze mediabox zijn nog niet helemaal bekend. Dit komt doordat de testers een geheimhoudingsovereenkomst hebben moeten tekenen. De geruchten laten echter weten dat het mogelijk is om deze mediaspeler met spraakbesturing aan te sturen. Ook is het mogelijk om de opgenomen programma’s op je smartphone of tablet te kijken. Daarnaast worden de programma’s in de Cloud opgenomen; je hebt dus overal ter wereld de beschikking tot de programma’s. Het enige wat je nodig hebt is internet.

Gemak dient de mens

Daarnaast schijnt de besturing van deze mediabox een stuk makkelijker te worden. Tot slot willen we nog aanstippen dat de Ziggo Mediabox Next ook minder stroom verbruikt dan zijn voorgangers. Dit is uiteraard prettig voor je energierekening.
Dankzij deze nieuwe mediaspeler van Ziggo gaat televisie kijken nóg leuker en interactiever worden. Je hebt de volledige controle en bent niet meer afhankelijk van de programmering van een televisie zender. Nee, je bepaalt simpelweg zelf wanneer en waar je naar jouw favoriete programma gaat kijken.
Een ontzettend belangrijk voordeel van de Ziggo Mediabox Next is de mogelijkheid om programma’s ook op je smartphone en tablet te kijken. Hiermee heeft Ziggo weer een mooie stap gezet om een 360 graden versie van Ziggo Go aan te bieden. Steeds meer mensen kijken tenslotte televisie via hun smartphone of tablet. Deze ontwikkelingen zullen dus, naar verwachting, bijzonder goed ontvangen worden door het publiek. Het is momenteel wachten op de officiële release van de nieuwste mediaspeler van Ziggo; de Ziggo Mediabox Next.

Ziggo media box next – Bestel ‘m nu!

Bij deze abonnementen ontvang je gratis de Mediabox Next. Daarmee wordt tv-kijken nog persoonlijker,
slimmer én makkelijker. Thuis en onderweg, op elk scherm.

Internet & TV Max

500 Mbit/s downloadsnelheid

Mediabox Next

Movies & Series XL (Home of HBO)

Alles-in-1 Max

500 Mbit/s downloadsnelheid

Mediabox Next

Movies & Series XL (Home of HBO)

Vast Bellen

Internet & TV Giga

1000 Mbit/s downloadsnelheid

Mediabox Next

Movies & Series XL (Home of HBO)

Alles-in-1 Giga

1000 Mbit/s downloadsnelheid

Mediabox Next

Movies & Series XL (Home of HBO)

Vast Bellen