//Wat kost Apple TV?
wat kost apple tv+

Wat kost de nieuwe videodienst Apple TV+?

Apple is met een antwoord gekomen op de succesvolle dienst van Netflix. Ja, we kunnen Apple TV+ het beste beschouwen als een alternatief van Netflix. Maar, wat kost apple tv nu, de dienst van Apple jou maandelijks? Apple TV+ gaat maandelijks 5 euro kosten. Ook is recent de maandprijs voor de nieuwe gamedienst van Apple bekend gemaakt. Ook voor Apple Arcade ga je een maandelijks bedrag van 5 euro betalen.

Tijdens een recente productpresentatie heeft Apple meerdere details over Apple TV+ vrijgegeven. Hieruit bleek onder andere dat de maandprijs 5 euro gaat worden. Deze streamingdienst wordt vanaf 1 november in ruim 100 landen gelanceerd. Als je een nieuwe iPhone, iPad of Apple TV koopt, krijg je bovendien een jaar lang gratis toegang tot deze nieuwe streamingdienst.

Bij Apple TV+ kan je veel populaire series en films gaan kijken. In de basis valt Apple TV+ dan ook te vergelijken met de nieuwe streamingdienst van Disney: Disney+. Voor de streamingdienst van Disney moet je maandelijks een bedrag van 7 euro gaan betalen. Ook vertoont Apple TV+ veel overeenkomsten met Netflix. Bij Netflix betaal je maandelijks een bedrag van minimaal 8 euro. Meer over Apple TV 4K?

Gamedienst Apple Arcade

Bij dezelfde productpresentatie werd er ook meer informatie over Apple Arcade onthuld. Dit gaat de nieuwe gamedienst van Apple worden. Ook hiervoor wordt het maandelijkse bedrag 5 euro. Vanaf 19 september wordt Apple Arcade in 150 landen beschikbaar gesteld voor de iPhones met iOS 13.. In de maanden daarna wordt Apple Arcade ook voor de iPad’s en Apple TV’s beschikbaar gesteld.

Wat is Apple Arcade precies? Het is een gamedienst waarmee je toegang hebt tot ruim 100 spellen. Deze gamedienst wordt dus beschikbaar voor de iPhone, de iPad en de Apple TV. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Apple Arcade op een MacBook.

Apple Arcade heeft wel direct met concurrentie te maken. Google komt namelijk met een vergelijkbare dienst op de proppen; Google Stadia. Hiervoor gaat het maandelijkse abonnement overigens 10 euro per maand kosten.

Bovendien heeft Apple Arcade een zwaarwegend voordeel: meerdere fabrikanten van games brengen namelijk speciale spellen voor Apple Arcade uit. Zo presenteerde Konami onlangs al een speciaal Frogger spel: Frogger in Toy Town. De verwachting is dat vele gamemakers dit voorbeeld gaan volgen.

Wil je graag Apple Arcade uit gaan proberen? De eerste maand kan je deze gamedienst gratis uitproberen!

check it out bij onze vrienden van Apple!

Apple TV 4K 32GB

Apple TV 4K

€ 199,-

Over Apple TV:

Mocht je al een Apple gebruiker zijn is de nieuwe Apple TV een must voor in huis. De meeste nieuwe Apple TV 4K is helemaal afgestemd om probleemloos 4K te kunnen streamen. De Apple TV is constant in ontwikkeling en staat nog steeds in de kinderschoenen, maar er komen steeds meer nieuwe Apps en mogelijkheden bij. Waaronder Synology Video Station, ideaal voor bezitters van een NAS-schijf, maakt het mogelijk om de videocollectie vanaf je opslagapparaat naar de TV te streamen.

  • Bluetooth 5.0
  • USB 2.0
  • 2,38 GHz – A10X Fusion (snel)
  • Geen kaart lezer, geen kodi

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.