//Welke merken mediaspelers zijn er allemaal?

Welke merken mediaspelers zijn er allemaal?

In het land van mediaspeler zijn een paar grote spelers, welke merken mediaspelers zijn dat? Ik wil er 6 toelichten.  Om te beginnen kennen we allemaal Apple en Google. Deze twee hebben ook beide bekende mediaspelers in hun assortiment. Neem de Apple TV of de Google Chromecast. Beide erg functioneel om content je tv te streamen of zelfs om apps te draaien zoals netflix. Maar welke merken zijn er nog meer?

Over Xiaomi

Xiaomi ken je misschien wel van je powerbank of smart watch? Elektrische step of webcam? De partij maakt namelijk vele gadgets en is echte technische specialist. Ze zijn bijv. sterk met audio, maar ze zijn vooral gericht op alledaagse accessoires. Op gebied van mediaspelers kennen we ze van de Xiaomi Mi Box een zeer goede mediaspeler voor een zachte prijs prijs.
merk xiaomi

Over Mede8er

Een van de merken mediaspelers is Mede8er, maar hier horen we de laatste tijd weinig van. Wel hebben ze nog ontzettend goede mediaspelers vrijwel geschikt om alle media af te spelen van jou NAS zowel film als muziek.  Ze leveren krachtige apparaten met veel opslag. Een klassieke leverancier met een goede support. Core -business mediaspelers.

Over Minix

Minix levert erg goede mediaspeler en probeert steeds weer te innoveren met nieuwe technologische oplossingen. Ze streven niet alleen naar functionele zaken, maar ook naar slimme apparaten en letten op design. Ze leveren fijne mediaspelers of wel een mini PC. Je zou ook een USB-C hub tegen kunnen komen van het merk Minix, want ze ontwikkelen ook hub technologie.

merk minix

Over NVIDIA

We kennen waarschijnlijk wel de NVIDIA SHIELD TV één van betere verkochte mediaspelers van dit moment. NVIDIA is vooral bekend van computer hardware, grafische kaarten chips etc. Ze leveren aan de bekende spelcomputers en zijn leverancier van grote partijen. Wat dit betreft is de mediaspeler maar bijzaak, maar dat vinden wij niet erg.

merk nvidia

Van deze partijen kan je dus kwaliteit verwachten en geen ali express. Kijk dus altijd goed naar de specificaties voor je een mediaspeler van een andere aanbieder koopt. Soms kan je maar beter een paar tientjes meer uitgeven. Tot zover, merken mediaspelers.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.