//Welke mediaspeler kopen?
Welke mediaspeler kopen

Welke mediaspeler kopen?

Door het internet ben je in staat om vele producten op een eenvoudige manier met elkaar te vergelijken. Hierdoor kan je de kans op een miskoop verkleinen, terwijl je nadien optimaal van je aankoop kunt genieten. Dat klinkt als een ideale wereld, niet waar? Heb je nu interesse om bijvoorbeeld een film of een serie op je televisie te streamen? Of wil je graag een bepaald programma terugkijken? Als je op één van beide vragen ‘ja’ geantwoord hebt, heb je een goede reden om naar een mediaspeler te kijken.
Met een mediaspeler kan je onder andere bestanden vanaf een geheugenkaartje, een externe harde schijf of een USB stick afspelen. Maar, het is daarnaast ook mogelijk om televisie, series of films vanaf bijvoorbeeld je laptop te streamen. Je kunt daarvoor ook een NAS gebruiken. Moraal van dit verhaal is dat je alle kanten op kunt met een mediaspeler. Je bent ongelooflijk flexibel en bent niet meer afhankelijk van de programmering. Maar, wat is nou een goede mediaspeler? Dat is volledig afhankelijk van je wensen. Gebruik bijv. een website als tweakers om recensies te lezen! Maar wat zijn je wensen?

Je wensen goed bedenken

Voordat je een mediaspeler gaat kopen, is het belangrijk om enkele zaken op een rijtje te zetten. Bedenk vooraf goed op welke manier je een mediaspeler voornamelijk wenst te gebruiken? Bedenk tevens hoe veel keer per week je een mediaspeler wenst te gebruiken. Ook is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden om te streamen. Wil je bijvoorbeeld draadloos kunnen streamen? Dan ben je gebaat bij een draadloze mediaspeler. Een dergelijke mediaspeler is middels het WiFi met je televisie verbonden, waardoor je draadloos kunt streamen. Een andere mogelijkheid is te streamen vanaf een harde schijf, dan heb je USB mogelijkheden nodig. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld Netflix op je televisie te kijken, wanneer je geen smart tv hebt dan heb je vaak aan een Google Chromecast voldoende. Let hierbij goed op de mogelijkheden met betrekking tot het streamen. Bovenstaande voorbeeldvragen zijn slecht een kleine greep uit het totale aanbod van mogelijke vragen.  Lees meer op wat is een mediaspeler?

 

Kijk eens op Coolblue, hier staat een verfijnde uitleg.

 

 

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.