Audio & beeld
//XS4ALL tv ontvanger ‘niet te vergeten’
xs4all tv ontvanger

XS4all tv ontvanger bij een abonnement thuis ontvangen?

Wilt u First Class Internet? Kiest u dan voor XS4all tv ontvanger!

Binnens-en buitenshuis televisiekijken! U bepaalt met televisie van XS4ALL zelf waar en wanneer u Tv-programma’s kijkt.

Met televisie van XS4all zal u aan niets ontgaan! Standaard krijgt u maar liefst 60 tv-zender, waarvan 33 in haarscherpe HD-kwaliteit. Tevens een videotheek vol met heel veel films en series en uiteraard gratis 100 radiozenders.

Opnemen én terugkijken

U kunt tot 7 dagen terug opnemen en uitzendingen terugkijken, gratis inbegrepen.

 Extra zenderpakketten

De XS4all tv ontvanger heeft extra ruime keuze met betrekking tot zenders! Bent u voetbalfanaat en kijkt u graag voetbalwedstrijden of een kidspakket voor uw kinderen, bij XS4all is het allemaal mogelijk. In de shop kunt u uw extra pakket activeren en is maandelijks opzegbaar. Flexibiliteit staat voorop!

XS4all tv ontvanger ook in uw slaapkamer?

U krijgt bij XS4all maar liefst 2 tv-ontvangers en daardoor kunt u in HD-kwaliteit op meerdere televisies in huis met alle gemak TV kijken. Wij leveren u de hoogst mogelijke beeldkwaliteit en in HD. Heeft u meer dan 2 ontvangers nodig? Dat is geen enkel probleem en kunnen wij met een klik op de knop direct voor u uitregelen, zodat u optimaal kunt genieten!

Online televisiekijken

U kunt waar u ook bent via de XS4ALL Televisie App thuis en buitenshuis op uw tablet en smartphone TV kijken. Vergelijkbaar met Ziggo GO van ziggo.

Méér TV
Met de app Méér TV kijkt u eenvoudig series en films op uw televisie, zoals Netflix en YouTube en bijvoorbeeld het NOS-nieuws.

On Demand

In onze tv-videotheek kunt u maar liefst de films die net niet meer in de Bioscoop draaien bij ons huren. Elke maand worden er nieuwe films toegevoegd en zijn dan ook net weer andere films dan op Netflix. Een echte aanrader voor u als Bioscoop liefhebber.

Extra voordelen bij een XS4all tv ontvanger

  • Uw eigen persoonlijke zenderlijst samenstellen.
  • 100 radiozenders bij uw televisieabonnement standaard inbegrepen.
  • Al uw tv-apparaten eenvoudig met Eén handige afstandsbediening koppelen.

Ook gaat XS4all net zoals alle andere providers de abonnementsprijs per 1 juli 2018 minimaal verhogen. Investeren in het koperdraad- en glasvezelnetwerk is noodzakelijk. Hierdoor kunnen er aan de klanten hogere internetsnelheden worden geleverd en kunnen de klanten nog meer HD-zenders gaan ontvangen!

Zeer goede investering en voor u als klant een enorme verbetering voor uw diensten in de toekomst!

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.